Lag noen nyttårsforsetter for nettstedet ditt

Mange snakker om å ta personlige beslutninger for det nye året, men har du noen gang tenkt på å ta noen resolusjoner for nettstedet ditt som en interessent i organisasjonens tilstedeværelse på nettet? Det første av året er alltid et godt tidspunkt å begynne på nytt og fornye fokuset på de tingene som er under vår innflytelse og kontroll.

De sier å starte en ny vane tar omtrent 16 uker, så hvis vi gir opp innen mars, har vi fortsatt fire uker til å få vår nye praksis til en fast rutine. Nå som helligdagen er bak oss, er det på tide at vi vender oppmerksomheten tilbake til å skjerpe sagen og konfrontere de nye horisontene.

Jeg har listet opp flere emner for å starte ditt eget nettsted "oppløsninger". Noen av dem kan hjelpe deg med å formulere en plan for å forbedre eller oppdatere webdesignen din. Fagene inkluderer Responsive Web Design (RWD), Progressiv forbedring, Effektive designprinsipper og Web Governance. Jeg har dekket alle disse emnene mer detaljert i Web Designer-bloggen.

Responsive Web Design (RWD)

Sannsynligvis et av de største årene de siste årene er å få nettsteder til å bli synlige på mengden av mobile enheter i dag. Responsive Web Design (RWD) gjør betydelige inngrep i å definere teknologiene som er nødvendige for å effektivt vise nettsteder på alle enheter. Et responsivt nettsteddesign starter med den primære oppgaven med å inkorporere CSS3, mediesøk, @media-regelen, sammen med væskegitter som bruker prosenter, EM-er, fleksible bilder, fleksible videoer og væsketype, som lar den responsive nettstedet tilpasse utformingen til visningsenheten, brukeragenten og miljøet. (Se innlegget mitt, " Hvordan komme i gang med Responsive Web Design ".)

Progressiv forbedring

Progressive Enhancement er en webdesignstrategi som passer godt med RWD ved at den gjør en innsats for å lage nettsteder som er tilgjengelige for alle enheter, ved å bruke en lagdelt tilnærming med et sett med hovedprinsipper som understreker tilgjengeligheten til innhold og funksjonalitet. Progressiv forbedring er utfordringsresponsen til en tradisjonell nettstrategi kjent som "grasiøs degradering", noe som betyr at nettstedet er designet for en bestemt nettleserteknologi, men det vil fortsatt være presentabelt eller "forringe" selv om eldre brukeragenter ble brukt.

Nådig fornedring forutsetter også at brukerne bare trenger å "oppgradere" nettleserne eller teknologien sin, noe som setter fokuset på sluttbrukeren og ikke nettstedet.

Effektive designprinsipper

Hvis du har tatt formelle kurs eller undervisning i design, kjenner du sannsynligvis allerede grunnleggende elementer i effektive designprinsipper, inkludert de fire kjente standardene: kontrast, repetisjon, justering og nærhet. Videre, hvis du har undersøkt disse standardene, kan du kanskje også huske et spesielt forkortelse knyttet til deres kombinerte innledende bokstaver som gjør dem enkle å huske: CRAP. Imidlertid har mange brukt alternativer som ikke er like nedverdigende, men som fremdeles er lette å huske, som PARC og CARP. I alle fall vil det være en god start for en ny oppdatering å vurdere hvordan nettstedet ditt inneholder eller ikke inneholder disse viktige designprinsippene.

Nettstyring

Webstyring handler ikke så mye om kontrakter og tredjeparts utviklingsselskaper, da det handler om beslutninger på høyt nivå om nettdesign som best presenterer organisasjonens produkter, tjenester eller oppdrag.

Løse

Selv om du bare tar på deg et av disse fagene som et nytt webutviklingsprosjekt, vil nettstedet ditt være på vei til et nytt og forbedret utseende, bedre tilgang for besøkende på flere enheter og flere sidevisninger. Lag planene dine nå.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com