Juridisk prosjektering: En økende trend innen programvareutvikling

Bilde: NicoElNino, Getty Images / iStockphoto

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Som TechRepublic Veronica Combs nylig påpekte, forblir programvareutvikling et veldig vellykket og lukrativt felt, selv om hun, "sa bransjepreferansen har flyttet seg fra spesialister til ingeniører med et variert ferdighetssett."

VMworld 2019: Viktige takeaways for bedriftsledere (gratis PDF) (TechRepublic)

Programmeringsferdigheter kan være forskjellige, og dekker et bredt spekter av språk, teknikker og fokus. Et slikt skillset innebærer en oppadgående trend kjent som juridisk prosjektering.

Jeg diskuterte juridisk prosjektering med Cai GoGwilt, CTO og medgründer av Ironclad, en juridisk kontraktutviklingsorganisasjon for kontrakt for å finne ut mer om det og hvilke typer muligheter den kan tilby.

Scott Matteson: Kan du definere den juridiske ingeniørrollen?

Cai GoGwilt: Hos Ironclad er juridiske ingeniører juridiske og produkteksperter som jobber tett med kunder for å drive vellykkede distribusjoner. Juridiske ingeniører opererer i skjæringspunktet mellom teknologi, lov, kundesuksess og produktutvikling. På en gitt uke kan det hende at de hjelper en kunde med å kartlegge en ny prosess for anskaffelseskontraktene sine, involvere seg i omfanget av en salgsavtale, eller samarbeide med vårt produktteam for å definere en ny funksjon.

Juridiske ingeniører kommer fra utrolig mangfoldig bakgrunn og har samlet mange års erfaring og innsikt som kommer kundene våre enormt til gode. De inkluderer tidligere advokater fra topp advokatskoler og noen av landets beste advokatfirmaer, eksperter på kontraktsrett og en tidligere advokat for borgerrettigheter. Vi har andre juridiske ingeniører som kom til oss fra ledende konsulentfirmaer for ledelse og flere som fikk betydelig erfaring hos noen av Silicon Valley beste SaaS-selskaper.

Disse forskjellige bakgrunnene og ansvarene betyr at rollen som juridisk prosjektering kan virke veldig forskjellig avhengig av hvem du spør. For våre kunder er de tenkt partnere, og gir råd om beste praksis for å bygge et moderne juridisk team. For produktgruppen vår er de brukerens stemme, lytter og syntetiserer verdifull tilbakemelding. Noen ganger refererer vi til og med til dem internt som vårt interne SWAT-team, fordi de er klare og i stand til å hoppe inn og hjelpe til med å fikse enhver situasjon.

Til syvende og sist er juridiske ingeniører helt i front når det gjelder modernisering av interne juridiske. Når juridisk teknologi fortsetter å utvikle seg, vil også juridisk prosjektering. De skriver spilleboken for de nye beste praksisene for å bygge et moderne juridisk team og vil alltid operere på grensen til denne utviklende praksisen.

Scott Matteson: Hvilket kundebehov er rollen basert på?

Cai GoGwilt: Når det gjelder modernisering av juridisk, trenger kundene en bredere strategi. Det er her juridisk prosjektering kommer inn. Advokater lærer ikke vanligvis hvordan man driver et moderne, internt juridisk team i advokatskolen. Juridiske ingeniører kan gi veiledning om hvordan man utformer eller forbedrer avtaleprosesser, engasjerer interessenter i andre team og kobler Ironclad til andre nøkkelsystemer.

Mer generelt er intern juridisk utvikling raskt. Juridisk virksomhet, for eksempel, er fremdeles en veldig ny praksis, og selv de mest ansatte personer i juridiske opsjoner har bare jobbet på noen få juridiske team. Våre juridiske ingeniører ser mange forskjellige måter å drive et juridisk team på, og jobber ofte tett med 10 eller flere kunder bare i den første måneden. Dette engasjementnivået og mangfoldet av erfaringer fører til en dyp forståelse av vanlige poeng for brukersmerter og hvordan man kan utvikle og distribuere effektive løsninger.

Scott Matteson: Hva er parallellen mellom internt juridisk arbeid og programvareingeniør? Og hvordan overbygger juridisk prosjektering gapet?

Cai GoGwilt: Det er mange paralleller, men jeg tror en viktig parallell er mellom kontrakter og kode. Å sette sammen en kontrakt virker mye som å sette sammen et dataprogram: Du prøver å legge ut hva som skal skje og forutse alle kanter og eventualiteter. Det har også en tendens til å være veldig samarbeidende: Advokater må forstå sakene for kontrakten, mens ingeniører trenger å forstå brukssaken for programvaren.

Et sted de parallelle bruddene er at programvareingeniører er i stand til å bygge verktøy for å gjøre seg mer effektive. Juridiske team anerkjenner generelt at det er mye repeterende, meget automatisert arbeid som fester dem. Det er imidlertid annerledes å gjenkjenne problemet og ta i bruk et tankesett for å løse problemet. Juridiske ingeniører hjelper våre kunder med å ta i bruk et fremtidsrettet tankesett når det gjelder å bygge ut et moderne juridisk team.

Scott Matteson: Hva er opphavet til juridisk prosjektering?

Cai GoGwilt: Juridisk ingeniørarbeid var et av de første lagene på Ironclad, og teamet har virkelig blitt formet og endret av menneskene på det. Til å begynne med var det en generell forretningsutviklingsrolle og innebar å forstå kundeproblemer og videresende disse problemene til ingeniørteamet. Imidlertid var mange av våre tidlige lagkamerater med juridisk bakgrunn og dype interesser i skjæringspunktet mellom lov og teknologi. Som et resultat bygget vårt produktteam interne verktøy for å gjøre det mulig for våre juridiske ingeniører å adressere kundenes behov direkte. Å styrke juridiske ingeniører på denne måten skiftet rollen fullstendig fra å fokusere på å syntetisere tilbakemeldinger og oppsummere problemer til samarbeid med kunder og løse problemer.

Når den juridiske industrien fortsetter å vokse og utvikle seg, er jeg ikke i tvil om at juridisk prosjektering vil fortsette å vokse og utvikle seg med den. Den vanlige tråden vil være de fantastiske menneskene på laget og deres lidenskap for å samle lov og teknologi.

Programvareutviklere sier at de føler press for å ofre kodekvalitet for å overholde tidsfrister (TechRepublic)

Scott Matteson: Hva gjør juridiske ingeniører til suksess?

Cai GoGwilt: Juridiske ingeniører er et sentralt berøringspunkt når det gjelder kundesuksess . De veileder distribusjoner, men driver også adopsjon av team som inkluderer salg, HR, anskaffelser og forskjellige forretningsinteressenter som er involvert i godkjenning av kontrakter. På mange måter er vellykkede juridiske ingeniørers mål de samme som kundene de betjener: Identifiser mer effektive prosesser for kontraktgenerering og komplettering bygget rundt vår teknologi. Vellykkede juridiske ingeniøroppdrag setter scenen for mer positive og givende langsiktige kundeforhold.

Det er viktig å understreke at juridiske ingeniører ikke bare fokuserer på suksess på kort sikt, heller. Målet for juridiske ingeniører er å lære sammen med våre kunder, katalogisere kjente smertepunkter eller problemer og utvikle vanlig praksis for å adressere dem, uavhengig av bransje eller vertikal. Juridiske ingeniører har en enorm mulighet til å forme fremtiden for juridisk teknologi. De oppnår dette ved å snakke det samme juridiske språket som våre kunder og anvende innsikten til programvareteamet vårt for å drive kraftige løsninger i skala.

Scott Matteson: Hvilke utdanningskvalifikasjoner trenger juridiske ingeniører?

Cai GoGwilt: Når vi ser på fremtiden for juridisk, må vi bygge bro mellom teknologi og juridisk, og juridiske ingeniører gjør dette bokstavelig talt. Denne rollen hjelper selskaper å opprettholde et mangfoldig, høyt drevet team. Å finne vellykkede juridiske ingeniører henger sammen med å finne mennesker med drivkraft for å utvide sine kompetansesett og bygge videre på kjernekompetanse innen juridisk utdanning eller erfaring.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com