Julias store plan for å bryte inn i bedriften: Hva er det neste for det raskt voksende programmeringsspråket

De beste programmeringsspråkene å lære i 2019: Topp kodingsevner som betaler deg mest Dette er språkene som er mest etterspurt og tilbyr høyest lønn.

Det kommende og kommende programmeringsspråket Julia likte et fantastisk 2018, med antall brukere som økte raskt sammen med stigende rangeringer på kodelageret GitHub.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Nå har Julia Computing, en organisasjon satt opp av språket skaperne, stavet hvordan den planlegger å bruke den suksessen til å drive Julia til virksomhet og større organisasjoner.

For å gjøre dette har Julia Computing opprettet JuliaTeam, en tjeneste som tar sikte på å gjøre det enklere å bruke Julia, spesielt innen foretak.

Julia-programmeringsspråket er designet for å kombinere hastigheten på C med brukervennligheten til Python, dynamikken til Ruby, den matematiske dyktigheten til MatLab og de statistiske kotelettene til R - med skaperne som går så langt som å beskrive det som et språk for utviklere "som vil ha alt". I løpet av de syv årene siden lanseringen ble det funnet fordel som et språk for å bygge maskinlæringsmodeller og kjøre superdatasimuleringer.

JuliaTeam er rettet mot å adressere en kritikk av Julia, at det kan være vanskelig å finne og administrere Julia-pakker, navnet gitt til språkets programvarebiblioteker.

Stefan Karpinski, en av skaperne av Julia-programmeringsspråket, la ut et veikart for JuliaTeam.

For tiden sa Karpinski at JuliaTeam "lar utviklere installere Julia-pakker bak selskapets brannmur uten problemer mens de kobles til autentiseringssystemer, slik at IT og ledelse har innsikt og kontroll over hvem som bruker hvilke Julia-pakker.

"Våre planer for JuliaTeam er mye større enn denne enkle begynnelsen. Det vil imidlertid gi nøkkelinfrastruktur for hele Julia-økosystemet og være en mekanisme for selskaper som drar fordel av det økosystemet for å gi tilbake til samfunnet."

På lengre sikt jobber teamet hos Julia Computing med å la JuliaTeam tilby sikkerhetskopier av pakkerapper for å forhindre at kode går tapt eller blir ødelagt, for å varsle brukere om sikkerhetsproblemer som er oppdaget i Julia-pakker, på en ny pakkeregistreringsprosess som vil støtte registrering av private pakker i organisasjoner, og en testtjeneste for å se om endringer i pakker vil ødelegge apper som er avhengige av dem.

Julia Computing har også begynt arbeidet med å sette opp JuliaTeam som vert for all Julia-pakke-dokumentasjon, sammen med å tilby en sentral søkefunksjon for pakker og dokumentasjon.

Endelig er det også en ambisjon om å tilby et API som gjør det lettere å refaktorere kodebaser sammensatt av mange pakker, å bygge en testplattform for private Julia-pakker for å sikre at fremtidige utgivelser av språket ikke bryter applikasjoner, og for å integrere standard Julia testing og feilsøkingsverktøy, sammen med å tilby en ny pakke med referanseverktøy.

Hver av disse JuliaTeam-funksjonene vil være tilgjengelige både som et gratis og som et betalt for foretaksalternativ, sa Karpinski.

"Vi ser for oss en fremtid der Julia Computing kan reinvestere inntekter fra JuliaTeam i det åpne kildekosystemet, og gir støtte for å sikre at utgivelser, feilrettinger, dokumentasjon og testing alle oppfyller de høyeste standarder for programvareutvikling, " sa Karpinski.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com