JPMorgan's Athena har 35 millioner linjer med Python-kode, og vil ikke bli oppdatert til Python 3 i tide

De beste programmeringsspråkene i 2019: Python er nummer én, sier ingeniører. De mest populære språkene i henhold til verdens største organisasjon for ingeniørvitenskap og anvendt vitenskap.

Støtten til Python 2 avsluttes 1. januar 2020, drøyt 11 år etter introduksjonen av Python 3 - en større omstrukturering av språket som eliminerte dupliserte strukturer og moduler i jakten på modernisering. Gitt Pythons popularitet og allestedsnærværende, er mengden forretningslogikk som henger sammen med Python ganske stor, og presenterer et problem for organisasjoner som fremdeles holder seg til Python 2.

JPMorgan's Athena-handelsplattform er en av disse applikasjonene - mens tilgang bare har vært tilgjengelig direkte for kunder siden 2018, brukes Athena-plattformen internt på JPMorgan for priser, handel, risikostyring og analyse, med verktøy for datavitenskap og maskinlæring. Dette omfattende funksjonssettet bruker over 150 000 Python-moduler, over 500 open source-pakker og 35 millioner linjer med Python-kode bidratt av over 1500 utviklere, ifølge data presentert av Misha Tselman, administrerende direktør i JP Morgan Chase i en foredrag på PyData 2017.

Komme i gang med Python: En liste over gratis ressurser

Å migrere 35 millioner kodelinjer fra Python 2 til Python 3 er ganske viktig - og JPMorgan kommer til å gå glipp av fristen, ifølge eFinancialCareers, og sier at JPMorgan's veikart setter "mest strategiske komponenter" kompatible med Python 3 innen utgangen av Q1 2020 - det vil si tre måneder etter endt sikkerhetsoppdatering - med "alle eldre Python 2.7-komponenter" planlagt for kompatibilitet med Python 3 innen 4. kvartal 2020.

Moderne utviklerpraksis er nødvendig for å opprettholde et prosjekt i denne skalaen - heldigvis bruker JPMorgan kontinuerlig levering, med 10.000 til 15.000 produksjonsendringer per uke, ifølge Tselman. CI / CD vil være et viktig element i en refactoring av denne skalaen, selv om tiden er essensen - Storbritannias nasjonale cybersikkerhetssenter (NCSC) advarer utviklere om risikoen ved å følge Python 2.7, spesielt for bibliotekforfattere.

"Hvis du opprettholder et bibliotek som andre utviklere er avhengige av, " heter det i innlegget, "kan du forhindre dem i å oppdatere til 3. Ved å holde andre utviklere tilbake, øker du indirekte og sannsynligvis utilsiktet sikkerhetsrisikoen til andre, " legger til at utviklere som ikke publiserer kode offentlig, bør "vurdere kollegaene dine som også bruker koden internt."

Hvis du vil ha mer informasjon om Python i bedriften, kan du sjekke ut "Hvordan ChocoPy bruker Python og RISC-V for å lære kompilatorskaping", "Hvordan skrive fire millioner linjer med Python: Leksjoner fra Dropbox om å bruke programmeringsspråket i skala, " og "Python spiser verden: Hvordan en utviklers sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten "på TechRepublic.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com