Er en utviklerkarriere riktig for deg? 10 spørsmål å stille deg selv

Dette er de beste programmeringsspråk hver utvikler bør lære Lær disse syv programmeringsspråk hvis du vil lande en jobb innen tech, sier Alison DeNisco Rayome fra TechRepublic.

Utviklere er blant de mest etterspurte teknikere i arbeidsstyrken, med høye lønninger som tilbys de med de rette ferdighetssettene. Selv om det kan virke skremmende å lære å kode og bryte inn i en ny karriere, kan det høye antallet åpne jobber og treningsmuligheter gjøre utvikling til et flott alternativ for mange mennesker.

"Mange utviklere lider av imposter-syndrom og føler at de ikke har nok kunnskap eller erfaring til å søke om en utviklerposisjon, " sa Cristina Blanchard, en frontend webutvikler hos Brew Agency. Sannheten er at hvis du har en solid kunnskap og forståelse for de mest grunnleggende, kjerne begrepene for utvikling, kan du lære omtrent hva som helst med riktig trening og litt iherdighet. Ikke vær redd for å søke på en stilling du føler kan du være underkvalifisert for, fordi du aldri vet hvem som kan være villig til å trene deg eller hjelpe deg med å få den opplevelsen du trenger. "

Interessert i å bli utvikler? Still deg de følgende 10 spørsmålene for å avgjøre om feltet passer for deg.

1. Er du den personen som ikke er fornøyd før en løsning er på plass?

Utviklere må finne kreative løsninger på komplekse tekniske problemer, sa Gabriel Cardona, skaper av BITBOX. "For å bestemme om det å bli en utvikler er den rette karriereveien, kan du spørre deg selv om du liker kontinuerlig læring og kompleks problemløsing, " sa Cardona. "Er du den personen som ikke er fornøyd før løsningen er på plass?"

De beste programmererne finner glede i problemløsing, og det gir motivasjon til å holde på vanskelige oppgaver, sa Maura Teal, programvareutvikler hos Pagely.

2. Liker du å bygge, lage og fikse ting?

Utviklingsprosessen innebærer å se for seg et produkt og gi det liv, sa Ryan Walker, Lin Wang og Blake Mills, alle deler av LaunchCodes kandidatengasjementsteam. Kreative tenkere som artister, musikere og forfattere er ofte gode utviklere, la de til.

Dette kan også kreve mye oppmerksomhet på detaljer, og muligheten til å låse seg inn i en oppgave som andre kan synes er kjedelige, sa Blanchard.

Men å "være programvareingeniør handler ikke bare om å skrive kode, " sa Michelle Ridsdale, sjef for Envato. "Du må være i stand til å teste den grundig, løse problemer, skrive fornuftige brukerhistorier for å støtte bruken av saken og jobbe samarbeid på tvers av team i alle størrelser."

3. Liker du å forstå hvordan ting fungerer?

"Koding krever logisk tenking bygd på å forstå hvordan programmeringsverktøy fungerer, " sa LaunchCode-teamet. "En god utvikler deler et prosjekt opp i håndgripelige brikker og passer puslespillet sammen. Mennesker med systematiske og logiske tenkeevner kan vanligvis finne en god karriere som utvikler, for eksempel bilmekanikk."

Generelt sett er gode utviklere teknologientusiaster, sa Chuck Tweedy, programsjef- og elektroteknisk gruppesjef i NOVO Engineering. "Han eller hun er en tidlig adopter, begeistret for ny teknologi og fengslet av utviklingen, " sa Tweedy. "Hvis du synes du er fascinert av nyskapende programvareteknologi og føler deg tvunget til å finne ut hvordan det lages, eller hvis du kan bruke timer på å prøve å løse et problem uten en følelse av tid, er sjansen stor for at du kan glede deg over en karriere som utvikler ."

4. Når du blir møtt med en hindring, føler du deg motivert til å overvinne den, eller føler du deg motløs fra å fortsette?

Utviklingsprosessen handler like mye om å fikse kode som det handler om å skrive kode, ifølge LaunchCode-teamet. Utviklere blir ofte møtt med problemer som tar betydelige mengder tid å løse, og de må forbli målbevisste.

Det betyr at de må være i stand til å takle å gjøre null fremskritt på en oppgave i timer eller til og med dager, for å finne ut at du hadde komma på feil sted, sa Ilana Davis, en front-end-utvikler-praktikant hos Planet Argon. "Noe så lite kan føre til en enorm ruckus, og ofte er de vanskelig å få øye på, " sa Davis. "Det er ingenting som å tilbringe dager på å undersøke etter en løsning bare for å finne ut at du savnet komma. Det kan være frustrerende. Dette er en av grunnene til at detaljorientering er super viktig."

5. Kan du ta hensyn til detaljer og ikke miste det store bildet?

Å bryte ned et stort mål i mindre, oppnåelige oppgaver er nøkkelen for utviklingsprosessen, sa LaunchCode-teamet. "Imidlertid, hvis en utvikler blir fast i å sortere ut små detaljer, kan det større målet med utvikling gå tapt, og et prosjekt kan ende opp med en rotete samling av mindre deler, " la de til. "Evnen til å fokusere på begge samtidig er avgjørende."

Dette krever også et instinkt for å gjøre ting mer effektive, sa Harj Taggar, administrerende direktør i Triplebyte. "Ikke alt utviklerarbeidet tar helt nye ideer og bygger dem, " sa Taggar. "Dette er den mest spennende delen, men ofte må du ta det arbeidet noen allerede har gjort og finne måter å gjøre det mer effektivt og presse ut ytelsesforbedringer. Hvis du naturlig nok synes å gjøre ting mer effektive morsomme, vil du sannsynligvis være tilpasset denne karriereveien. "

6. Liker du å jobbe med andre mennesker?

Myten om utviklere som tilbringer hele dagen foran en datamaskin alene er "ekstremt unøyaktig", ifølge LaunchCode-teamet, da moderne utviklere jobber med et team av utviklere, brukere, klienter og andre avdelinger.

Evnen til å jobbe godt som et team og dele oppgaver er avgjørende, sier Joshua Holmes, administrerende direktør i Ethode.

"Én person skriver ikke hele systemet, " sa Tweedy. "Du må koordinere med andre utviklere slik at de forskjellige programvareutstyrene kan snakke med hverandre. Dette er ekstremt viktig i et smidig miljø fordi det ofte ikke er spesifikasjoner på forhånd. Hvis noen ikke liker å samhandle eller er ekstremt ubehagelig å jobbe med andre mennesker, vil vi se det umiddelbart under det interaktive intervjuet. "

7. Liker du å lære?

Utviklingsfeltet er i stadig endring, og å jobbe i det krever muligheten til å studere nye ting hele tiden, sa Cristian Rennella, CTO og medgründer av elMejorTrato.com.pe.

"Som programmerer er den viktigste utfordringen alltid å være sulten på å lære nye ting, " sa Rennella. "I dag er det kunstig intelligens, virtual reality og blockchain. Og i morgen vil det sikkert være nye teknologier. Forskjellen mellom noen som er vellykket og noen som mislykkes som utvikler, er deres ønske om å lære noe nytt hver dag. Fordi den eneste konstanten som programmerer er endring. "

Nye verktøy, språk og metodologier frigjøres hver dag, og utviklere forventes å følge med dem alle til en viss grad, sa Danielle Sadczenko, hovednettutvikler av Hudson Integrated. "Mye av denne læringen vil skje på jobben når du jobber for å løse det siste problemet ditt, " sa Sadczenko. "En flott utvikler vil akseptere denne utfordringen og ofte arbeide med sideprosjekter som en hobby for å holde ferdighetene sine skarpe. Hvis du liker å lære og plukke opp nye ting raskt, kan du gjøre det bra som utvikler."

8. Liker du å løse problemer?

Store utviklere trives med å løse problemer, sa Sadczenko. Mens noen mener at programmerere må være sterke i matte, er realiteten at de trenger å kunne se på et problem, bryte det ned i biter og teste en løsning, la hun til.

"Flotte utviklere ser på et komplekst problem med en følelse av undring og en iver etter å dykke inn og se hva som skjer, " sa Sadczenko. "Når de har funnet en løsning, får de en følelse av prestasjon og stolthet. En utvikler vil være spent på å ha løst et problem, en ikke-utvikler vil bare være glad for at det er løst og gå videre."

Utvikling ligner ofte på å løse en Rubiks kube: Det er tilsynelatende uendelige måter å gjøre det på, sa Tweedy. Utviklere må løse problemer ved å bruke kode, og hvert problem som oppstår tilbyr flere alternativer som en utvikler må vade gjennom for å finne det som fungerer.

9. Jobber du godt under press?

Uansett rolle eller arbeidsplass, vil utviklere alltid møte en tøff frist på et tidspunkt, sa Sadczenko. Du må bestemme om du er den typen personer som slår seg av og har problemer med å fokusere under press, eller om du kan reise deg til anledningen og få jobben gjort.

10. Hva slags utvikling synes du er mest interessant?

Som utvikler må du finne ut om du liker å jobbe med harde, tekniske problemer uten å tenke på brukeropplevelsen, eller om du bryr deg mindre om teknologien og mer om hvordan den brukes, sa Taggar.

"Dette er det viktigste spørsmålet du må stille, fordi du må bruke det til å lede deg mot riktig type selskap, " sa Taggar. "Hvis du bare bryr deg om å løse harde, intellektuelt tekniske utfordringer, og du jobber i et selskap som bare verdsetter design og brukeropplevelse - vil det være en dårlig kamp for dere begge. Forstå hva slags utviklings- og programmeringsarbeid som interesserer deg og så finn selskapet som passer. "

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com