IBM kunngjør finalistene av Call for Code 2019

5 beste open source Linux-serverdistribusjoner Ser du etter en Linux-serverdistribusjon? Prøv en av disse fem.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

IBM kunngjorde i dag finalistene i sin Call for Code-konkurranse i 2019, som utfordrer utviklere fra hele verden til å lage applikasjoner via open source-teknologi for å dempe effektene av naturkatastrofer. I år ble utviklerne bedt om å lage applikasjoner basert på sky, data og kunstig intelligens (AI) for å adressere helse og velvære for samfunn som er berørt av naturkatastrofer.

Et samarbeidsprosjekt mellom IBM og David Clark-stiftelsen, den andre årlige Call for Code-utfordringen, tildeler vinnere en kontantpris på $ 200 000, åpen kildekode-prosjektstøtte fra Linux Foundation, mulighet for mentorskap, investeringer i prosjektet deres og løsningsimplementering gjennom IBMs kode og Svarprogram.

Hvordan bygge en vellykket utviklerkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

"Målet var ikke bare å lage et teknisk for godt hackathon som folk kunne lage applikasjoner for. Målet var alltid å tilby kjernestruktur for å gjøre dem bærekraftige, " sa Daniel Krook, CTO for IBM Code and Response og Call for Kode. "Det er dette som skiller Call for Code fra andre konkurranser: Det er en rørledning som går fra innovasjonen som er skapt."

Lag på opptil fem deltakere forventes å utvikle original kode og utnytte en eller flere IBM Cloud-tjenester eller IBM-systemer, for å lage løsninger som kan støttes og distribueres som en bærekraftig forretningsmodell, sa Krook.

Dommerne inkluderte "eksperter fra IBM, men også mange mennesker fra naturkatastrofereksperter fra hele verden, forskjellige organisasjoner, offentlige og private universiteters tenketanker, " sa Krook. "Dommerne har teknisk bakgrunn, så vel som ekspertise innen domenet. Det inkluderer de eminente dommerne, de 12 menneskene som representerer nye byråer, og tidligere president Bill Clinton."

Fjorårets Call for Code-vinner, Project Owl, utviklet et internett for ting (IoT) og programvareløsning som kobler første reagere til ofre for naturkatastrofer. Teamet testet distribusjoner av teknologien sin i Puerto Rico og Houston, og planlegger å returnere til Puerto Rico i oktober for å starte en tredje test, sa Krook.

Hvordan vinnerne blir bestemt

Deltakerne bedømmes likt på tvers av følgende fire viktige områder, som skissert av Krook:

1. Fullstendighet og overførbarhet
Med både tekniske og ikke-tekniske dommere leter ikke disse personene bare etter et fancy teknologi, men en applikasjon som kan utgjøre en virkelig forskjell i disse farlige situasjonene og som kan brukes flere ganger.

"Hvis du for eksempel bygde en applikasjon for å skape orkanrespons for Puerto Rico, vil du også kunne se noe i den løsningen som kan overføres til andre sammenhenger, " sa Krook. "Kan det hjelpe med sykloner i Mosambik? Kan det hjelpe med tyfoner på Filippinene? ​​Dommerne ønsket å kunne se løftet i søknaden, at det er noe som kan vokse opp."

2. Effektivitet og effektivitet

De andre kriteriene krever løsning for å adressere problemet i stor skala.

"Vi vil ikke bare ha teknologi for teknologiens skyld, " sa Krook. "Det skal være noe som skal løse et problem som er blitt kvantifisert og deretter ha innvirkning."

3. Design og brukervennlighet

Når du utvikler en applikasjon, må utvikleren alltid huske sluttbrukeren og deres situasjon. Hvis brukeren er et offer for en naturkatastrofe, må utvikleren vurdere individets stress, tilgang til nettverkstilkobling, enhetens batterilevetid og mer.

4. Kreativitet og innovasjon

Denne komponenten er der teamene bringer inn den kreative siden til det tekniske.

"Dette er litt av et viltkort, " sa Krook. "Det er her du kommer på noe eller legger til litt innsikt i en løsning som virkelig tok et helt annet syn på problemet og prøvde å lage en løsning på det."

Finalistene i 2019

"Når naturkatastrofer vokser i antall og alvorlighetsgrad rundt om i verden, er det viktigere enn noen gang at vi samarbeider og lager effektive løsninger som vil tilby hjelp til de samfunnene som trenger det mest." sa Claudia Nemat, Call for Code-dommer og medlem av Deutsche Telekom AG styret for ledelse, teknologi og innovasjon.

Mer enn 180 000 utviklere, dataforskere, aktivister og studenter deltok i årets utfordring. Her er de fem Call for Code 2019-finalistene. Vinnerne kunngjøres 12. oktober:

1. AsTeR (Europe) : AsTeR-teknologien prioriterer nødanrop i rekkefølge nødnivå, der innringere kan legge igjen en forklaring. Kallesentre får også et visuelt kart for å se hvor mennesker blir mest rammet av naturkatastrofen.

2. Healios (Nord-Amerika): Healios gir ofre for naturkatastrofer tilgang til mental helsehjelp av høy kvalitet via en mobil helseapplikasjon, som forbinder saksarbeidere med etterlatte.

3. Prometeo (Europa): Den kognitive plattformen Prometeo kobler sensorer på brannmannsuniformer for å overvåke deres helse i sanntid, og forhindrer giftig røykinnånding.

4. Rove (Nord-Amerika): Project Rove er en SMS-chatbot som bruker Natural Language Understanding for å gi brukerne helseinformasjon under en naturkatastrofe. Brukere får prioriterte helseprioritetspoeng, som gis til de første som svarer, for å vise dem hvilke ofre som trenger mest hjelp.

5. Sparrow Platform (Asia Pacific): Sparrow er en åpen kildekode, samtale AI-plattform som hjelper brukere å adressere deres fysiske og psykologiske velvære under og etter naturkatastrofer. Plattformen er tilgjengelig via alle enheter, med eller uten internettforbindelse, noe som gir tilgang til medisinsk hjelp og medisinske poster.

"Vi så team som var sammensatt av mennesker som var brannmenn, mennesker som var sykepleiere, mennesker som hadde personlig erfaring med katastrofe. Utviklere, prosjektledere, designere som alle kom sammen for å samarbeide, " sa Krook. "Det har vært den mest givende delen å se hvordan teknologien nå blir lagt inn i alle disse diskusjonene og forholdene til våre NGO-partnere, våre offentlige, private partnere, universiteter. De deler informasjon, de kommer med ideer og ideelt sett er frukten av den bedre teknologien som vil gjøre en forskjell. "

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se hvordan du bygger en vellykket plan for gjenoppretting av katastrofer ved hjelp av multicloud-teknologi på søstersiden ZDNet.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark (TechRepublic)
  • Implementering av DevOps: En guide for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Cheatark for telefonintervju: Programvareutvikler (TechRepublic Premium)
  • Programmeringsspråk: Utviklere avslører mest elskede, mest avsky, hva som lønner seg best (ZDNet)
  • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
  • Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com