Slik bruker du Google Map Maker for å forbedre kvaliteten på din Google Map-tilstedeværelse

I april 2011 åpnet Google det amerikanske kartet for redigering i Map Maker-applikasjonen, slik at webutviklere og enhver bruker, for den saks skyld, kunne legge til steder, redigere steder, legge til veier og se gjennom redigeringer gjort av andre på Google Map.

Map Maker gir deg muligheten til å redigere Google Maps direkte, noe som gir deg tilgang til rette feil du kan finne, legge til manglende punkter eller interessante steder og legge til detaljer til eksisterende innhold.

Google Map Maker lar deg legge til og oppdatere geografisk informasjon for millioner av brukere å se i både Google Maps og Google Earth. Når redigeringene er utført og godkjent, vil du gi verden en mer nøyaktig oversikt over steder og interessante steder som er under din vurdering.

Kjør et søk i Google Maps ved å bruke virksomhetens eller organisasjonens adresse, se på resultatene for å se hvor interessepunktet eller funksjonen din dukker opp, og gjennomgå detaljene som vises. Er pekerfunksjonen nøyaktig plassert, og representerer innholdsdetaljer din organisasjon nøyaktig? Virker firmaet eller organisasjonen din på et stort campus med mange bygninger fordelt på flere dekar land? I så fall kan du sørge for at hver bygning har sitt eget detaljerte interessepunkt; og du kan legge til veier, stier og grenselinjen på nettstedet ditt. Den ekstra detaljene vil gjøre Google Map enklere og mer nyttig for kunder, ansatte og besøkende. Oppdatering av forretningsstedene dine med nøyaktig detaljering På Google Map Maker vil kundene dine finne deg, og vil gi deg en fordel under kartplasseringssøk.

Figur B

Alternativer for Map Maker

Alternativene i Map Maker blir forklart mer detaljert nedenfor.

Legg til sted: Legg til et sted eller legg til flere detaljer til områdene du bryr deg om.

Figur C

Rediger sted: Gjør endringer til steder som allerede er på kartet. Deler av nabolaget ditt kan allerede være kartlagt på Google Maps. Forbedre disse ytterligere ved å bruke din kunnskap om din lokalitet.

Figur D

Legg til vei: Tegn veier eller legg til manglende veier, turstier, vannveier og mer. Merk sykkelfelt i hele byen din og vis hvilke veier som er egnet for sykling. Gjennomgå redigeringer fra andre brukere: Lær hvordan du kan støtte andre brukers kartlegging i nabolaget ditt. Kartet utvikler seg kontinuerlig med bidrag fra tusenvis av brukere over hele verden. Gå gjennom og gi tilbakemeldinger om endringer fra andre brukere i områdene du bryr deg om. Hjelp med å holde nabolaget oppdatert på Google Maps.

Figur E

Generell oversikt over prosessen for å redigere et kart

 1. Gjør endringene dine til et eksisterende sted, eller legg til et nytt sted og send inn oppdateringene; sørg for at ditt nye sted faller innenfor kategorilisten, og legg til støttende kommentarer.
 2. Alle nye redigeringer eller tillegg legges inn i en ventende vurderingsstatus, og vil forbli upubliserte til en offisiell Google Maps-anmelder har skannet og godkjent revisjonene dine.
 3. Noen ganger vil anmelderen stille spørsmål eller komme med forslag, eller de kan be om mer informasjon for å bekrefte og validere endringene.
 4. Du svarer deretter på forslagene, kommentarene eller spørsmålene, og hvis de er rimelige, gjør du nødvendige endringer og sender inn oppdateringene dine på nytt. Hvis anmelderens forslag ikke gir mening, eller de virker urimelige, vil det være nødvendig å stille spørsmål, avklare eller sende inn kommentarer og dokumentasjon som støtter din posisjon.

Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om hvordan du blir våt med Google Map Maker, kan du begynne med "Komme i gang-guiden" og "Bli kjent med Map Maker", som starter med grensesnittet og beskriver verktøyene og funksjonene som er tilgjengelige, inkludert utsiktspunkt, gatevisning, øverste menylinje, verktøylinje og verktøyet som kommer i gang.

Figur F

Hva ser anmelderne etter når du gjør en redigering, eller legger til et nytt sted i Google Map Maker?

Sørg for at du leser "Slik gjør du" for å se gjennom redigeringer; den har verdifull informasjon som kan hjelpe deg når du først har forstått hva anmelderne gjør og hva de leter etter når de vurderer redigeringene dine.

Leserne stiller følgende spørsmål når de evaluerer endringene dine, så sørg for at du har riktig informasjon før de begynner å jobbe med oppdateringene dine:

 • Er plasseringen nøyaktig?
 • Er detaljene lagt riktig?
 • Oppfyller redigeringen vilkårene for Map Maker?
 • Vis historikken til redigeringene noen notater som er nyttige for den relaterte redigeringen eller funksjonen?
Tips for å samarbeide med anmeldere for å få redigeringene dine publisert før
 • Bruk kommentarfeltet til din fordel. Gi så mye dokumentasjon og støttende informasjon om din plassering som mulig, inkluder bilder og lenker til dokumenter som støtter din posisjon. Forsikre deg om at de vet at du er emnekspert for din virksomhets eller organisasjons beliggenhet. En annen god ide er å beholde kommentarinformasjonen som er kopiert i et annet dokument, på den måten kan du spore fremdriften og enkelt kopiere den til kommentarfeltet hvis påfølgende redigeringer er påkrevd.
 • Ha tålmodighet med anmelderne. De ber kanskje om avklaring eller tilleggsinformasjon for å bekrefte og validere endringene du har gjort fordi de ønsker å sikre at fakta stemmer overens med stedet. For eksempel kan det være en eksisterende funksjon i nærheten av den du prøver å legge til på kartet, og de kan be om at du oppdaterer den eksisterende funksjonen og angir redigeringen til den lagt funksjonen. En del av anmelderens jobb er å forhindre redundans og rot på Google Map.
 • Ikke gjett gjetninger om funksjonen eller interessepunktet ditt. Hvis du ikke vet informasjonen for et bestemt felt, må du la den stå tom hvis du ikke kan gi et svar. En ting som vil trekke ut godkjenningen din er når en anmelder ikke vet hvordan han skal håndtere et merkelig eller motstridende informasjonsfelt, dvs. at "Beskrivelse" -feltet er tomt, eller en URL-adresse som ble lagt til er feil eller utdatert bilde.
Få inspirasjon fra Map Maker Gallery

Google Map Maker Gallery viser mange eksempler på kart som brukere har laget ved å bruke sin kunnskap om lokasjoner. Mange viser kartene før og etter, og du kan også se på flere tidsperioder, inkludert Karachi, Pakistan; Santiago, Chile; og flere steder på Filippinene.

Figur G

Når du har fått tak i godkjenningsprosessen og de forskjellige ufullkommenhetene i Google Map Maker, er fordelen å gi kundene bedre og mer nøyaktig informasjon når de forsker på virksomheten eller organisasjonen din. Det vil også hjelpe dem å finne din plassering med flere funksjonsmarkører og interessante steder.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com