Slik setter du opp ditt første bbPress-forum

I mitt forrige innlegg, "http://www.techrepublic.com/blog/web-designer/install-the-bbpress-forum-plugin-for-wordpress/

3. Dette tar deg til siden Opprett nytt forum der du legger inn grunnlaget for det nye forumet ditt, inkludert et forumnavn og innhold; angi deretter forumattributtene dine for type, status og synlighet.

4. Angi foruminnholdet ditt, og trykk deretter Publiser-knappen.

5. Det nye forumet er nå opprettet, og du blir ført til siden Rediger forum som vist nedenfor; legg merke til den siste redigerte dato bekrefter at forumet nå er live:

6. Deretter må vi lage en ny side og knytte den til det nyopprettede forumet ved å bruke kort kode. Så fra venstre sidefelt vil vi gå til Pages og deretter legge til nytt.

7. Deretter redigerer vi den nye siden og legger til en tittel, og deretter legger vi til kortkoden bbp-forum-index som vist nedenfor:

8. Klikk på knappen Publiser, og den nye siden er nå opprettet. Når du blar ut til siden vi ser grunnlaget for forumet, er det nå satt:

9. Deretter må vi slå av kommentarer og trackbacks på denne siden. For den oppgaven må vi gå til sidene, og deretter velge hurtigredigeringslenken rett under fellesskapsforum-siden i sidelisten som vist nedenfor:

10. Fra hurtigredigeringsmenyen fjerner vi merket for Tillat kommentarer og klikker på Oppdatert-knappen som vist nedenfor:

11. Deretter må vi legge til den nye fellesskapsforumsiden til navigasjonen ved å følge ett av de to trinnene nedenfor.

  • Hvis WordPress-installasjonen og temaet ditt støtter menyer, kan du gjøre dette ved å gå til venstre sidefelt fra Utseende | Menyer og avmerkingsboksen ved siden av Community Forums og deretter klikke på Legg til meny-knappen. Hvis WordPress-implementeringen eller temaet ditt ikke støtter menyer, kan du hoppe til trinn nedenfor.
  • Hvis temaet du bruker ikke støtter opprinnelige menyer, kan du legge til forummenyen manuelt til header-filen header.php i navigasjonsdelen, som vist i eksemplet på kodebiten nedenfor:

12. Community Forums-siden med det nye menypunktet vises nedenfor:

Tillat brukere å delta

På dette tidspunktet vil du sannsynligvis ønske å få brukere til å registrere seg på nettstedet ditt før de kan begynne å lage diskusjoner eller legge til eksisterende diskusjoner.

1. Først må du sørge for at hvem som helst kan registrere seg på WordPress-nettstedet ditt ved å gå til Innstillinger | Generelt og kryss av for "Hvem som helst kan registrere deg." Klikk på Lagre endringer-knappen:

2. Deretter må du opprette en forumregistreringsside, og det er her korte koder kommer godt med igjen. Først må du opprette en ny side som vi gjorde i trinn 6 til 8 ovenfor, men denne gangen vil vi tittelen den "Forumregistrering" og i hoveddelen av siden vil du legge til kortkoden bbp-register. Når siden er publisert, må du gå tilbake til sidelisten, velge Hurtigredigering, fjerne merket i ruten ved siden av Tillat kommentarer og klikke på knappen for å oppdatere.

3. Nye brukere må opprette et unikt brukernavn og oppgi e-postadressen deres fra Forumregistreringssiden, som vises nedenfor. Når de er registrert på nettstedet, vil brukerne motta en e-post med et passord som lar dem logge inn. Selvfølgelig kan du legge til hvilken som helst styling på registreringssiden; dette er det grunnleggende formatet.

4. Deretter må vi opprette en tapt side for gjenoppretting av passord, og igjen oppretter vi en ny side som vi gjorde i trinn 6 til 8, og kaller den noe som "Mistet passordgjenoppretting" med følgende kortkode lagt til hovedinnholdet : bbp-mistet-pass. Gå til Sider-listen, klikk Hurtigredigering, fjern merket i Tillat kommentarer-boksen og klikk på knappen for å oppdatere. Siden vises nedenfor. Igjen vises basissiden, alle stylinger kan legges til.

5. Du kan legge til forumregistrering, pålogging og mistet passord i WordPress-sidefeltet hvis du ønsker det ved å legge til bbPress-påloggingswidget. Klikk på Utseende | fra instrumentbordet på venstre sidefelt Widgets og finn (bbPress) påloggings widget som vist nedenfor:

6. Klikk og dra widgeten til en av sidefeltene og rediger riktig Tittel, Registrer brukergrensesnitt og Mistet passord URI. Klikk på Lagre-knappen som vist i eksemplet nedenfor:

7. Den nye sidelinjen Forum-pålogging vises på WordPress-sidene dine som vist nedenfor:

Når brukere er logget inn vil navnene deres vises som nedenfor:

bbPress foruminnstillinger

Mange av bbPress-funksjonene kan konfigureres fra innstillingssiden for bbPress som åpnes fra Innstillinger | Fora.

Den første innstillingen, "Tillat redigering etter, " er satt til en standard på 5 minutter. Denne innstillingen lar forumbrukere redigere innleggene sine i 5 minutter etter publisering, og når tidsgrensen er nådd, kan de ikke lenger gjøre endringer i innleggene. Denne innstillingen kan imidlertid overstyres av forum Keymaster- eller Moderator-brukere.

Den andre innstillingen, "Throttle פרסום hver, " er satt til en standard på 10 sekunder og er en minimumsperiode mellom å legge ut nye svar i bbPress-forumene for å forhindre spam og andre forsøk på å stoppe normal flyt av forumet.

For mer informasjon om de andre innstillingene, kan du gå gjennom Codex Home

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com