Slik konfigurerer du utskrift fra nettbrett og telefoner

For noen uker siden gjennomgikk Ed Bott på søsternettstedet ZDNet de to første månedene hans med Surface RT. Han bragte opp et problem han hadde med enheten: Mangel på støtte til skriveren. Jeg opplevde det samme problemet med hjemmeprinteren. Med tanke på at skriveren nå er rundt fem år gammel, valgte jeg å løse den ved å kjøpe en ny skriver.

Muligheten til å oppgradere skriveren min betydde at jeg også kunne se etter noen av de nyere tilgjengelige funksjonene, for eksempel direkte utskrift fra forskjellige minnekort og Wi-Fi-tilkobling, samt forbedringer i oppløsning og hastighet.

(Bilde: Tony McSherry / TechRepublic)

Mitt første trinn var eBay, og etter å ha siktet gjennom et stort antall skrivere, bestemte jeg meg for HP Photosmart 7510 e All in One Printer for rundt $ 150 dollar levert. Jeg har hatt gode erfaringer med en rekke HP-skrivere, men alle nye skrivere bør ha omtrent de samme funksjonene. Dette ga meg en skanner / kopimaskin / skriver som ville koble meg til Wireless-n-nettverket. Skriveren har rundt 33 ppm for svart og farge i trekkmodus, og rundt 13, 5 ppm i svart og 9 ppm farge for vanlig utskrift. Fargeløsning på fotografisk papir er 9600x2400dpi, noe som er utmerket for å produsere fotografier, og vil også utføre dobbeltsidig utskrift. Det gir også HP ePrint og Apple AirPrint for mobile enheter. Den bruker et blekksystem med fem patroner som betyr at du bare trenger å bytte ut lavpatronen.

Mens skriveren er ny, er det ikke den nyeste modellen, med en nyere versjon som er til salgs hos HP - men jeg så ikke noe behov for å få det siste, siden det bare tilbyr mindre forbedringer, og prisen og gratis levering fra eBay var også fristende.

(Bilde: Tony McSherry / TechRepublic)

Som alle moderne enheter har HP 7510 et berøringsskjerm-kontrollpanel og en 40-siders manual. Det er faktisk en fem-siders engelsk manual med bare den første siden som omhandler oppsett. Du pakker bare ut skriveren, tar ut forsendelsestapet og slår den på. Oppsett skjer faktisk på berøringsskjermen. Displayet vil lede deg gjennom installasjonsprosessen, og begynner med å installere kassetter. Det er en veldig nyttig animasjon tilgjengelig for hvert trinn, som viser deg hvordan hver handling utføres.

Når skriveren er oppe og fungerer, og testsidene har dukket opp, foreslår berøringspanelet at du kan tenke deg å installere HP-skriverprogramvaren på PC-en fra den medfølgende CD-en for å sette opp trådløs tilkobling. Jeg hadde ikke koblet skriveren til noen PC, så jeg bestemte meg for å bare installere Wi-Fi manuelt, og skriveren identifiserte raskt nettverket mitt, og jeg skrev ganske enkelt inn passordet. Jeg kunne nå plassere skriveren hvor som helst i huset uten å måtte koble den til en PC.

(Bilde: Tony McSherry / TechRepublic)

Neste trinn var å velge skriveren på de forskjellige Windows 8 PC-ene og nettbrettene mine. Da jeg valgte PC-innstillinger under den vanlige Innstillinger-sjarmen, valgte jeg Enheter og Legg til en enhet. HP-skriveren dukket opp i enhetslisten, og jeg valgte den - det var det. Windows 7 identifiserte en trådløs skriver riktig da jeg brukte Legg til en skriver fra kontrollpanelet, men tvang meg deretter til å velge produsent og skrivertype fra en liste over tilgjengelige drivere - jeg foretrekker Windows 8-metoden.

HP tilbyr også ePrint på nettstedet sitt for å la deg skrive ut fra mobile enheter, så jeg registrerte og skrev inn skriverkoden min (som jeg skrev ut fra ePrint-ikonet på skjermen) og fikk en e-postadresse, som du kan endre til noe mer meningsfylt hvis du ønsker det. Du velger deretter om du vil at adressen skal være tilgjengelig for alle eller en begrenset liste over avsendere. Jeg anbefaler sistnevnte, siden jeg ikke vet hvordan HPs spamfilter er.

Så gikk jeg til HTC Windows 8x-telefonen min og valgte et dokument i Word fra SkyDrive (en av mine tidligere kolonner med innebygde bilder) og sendte det til ePrint-e-postadressen min. Rundt et minutt senere kom den ut av skriveren. Med PCer, nettbrett og skylagring tilgjengelig, kan jeg ikke se bruken av funksjonen personlig, men for de som hovedsakelig bruker telefonene sine til sosiale og forretningsmessige formål, kan det være ekstremt nyttig.

Min umiddelbare suksess med ePrint ble fulgt av et problem: Ethvert bilde jeg sendte til e-postadressen valgte automatisk fotobakken i skriveren, som dessverre var tom. Det hjalp ikke å angi standardinnstillingene til bare hovedskuffen, så jeg hadde ikke hell til å skrive ut bildene på A4-standardpapir fra e-postadressen. Et raskt søk i hjelpeforumene viste andre med dette problemet og ingen tilsynelatende løsning, og jeg kan bare håpe HP adresserer denne "funksjonen" i fremtiden.

Jeg var fornøyd med utskriftskvalitet, fargegjengivelse og hastighet, så jeg gikk til Windows Store på stasjonær PC og installerte HP Printer Control og HP Scan and Capture-appene. Skriverkontrollen er hovedsakelig en støtteside, men du kan også starte skanning og fange fra den.

(Bilde: Tony McSherry / TechRepublic)

Å starte skanning og fange resulterte i en melding som ba meg velge en enhet. Da det kom inn enhetsvalg, fant det automatiske søket ingenting. Jeg valgte deretter Manuell og skrev inn IP-adressen til skriveren (tilgjengelig i Skriverkontrollen når du berører skriveren). Windows fant deretter enheten og identifiserte den som en HP Photosmart-skriver.

Jeg plasserte et fotografi i skanneren, klikket på Capture Photos-ikonet på skrivebordet mitt, og bildet dukket opp. Jeg gjentok den samme prosessen med Surface RT med samme resultat - selv om Scan and Capture også ville la meg bruke nettbrettets kameraer som en enhet, også. Funksjonen Capture Document vil lagre skannede dokumenter som PDF-filer.

Jeg har nå en skriver / skanner-kopimaskin som jeg kan plassere hvor som helst i huset og som er tilgjengelig fra alle enhetene våre. Jeg trengte ikke å lete gjennom noen manualer, koble til kabler eller installere programvare fra CD-en. Windows 8 fant skriveren automatisk, og var da tilgjengelig fra apper med sjarm for enheter. HPs Windows 8-apper fra butikken gjør prosessen med å skanne bilder og ta bilder enkelt, og det er et godt incitament for meg å begynne å digitalisere noen gamle bilder før de blekner bort.

Jeg er nå glad for at Surface RT ikke støttet min gamle skriver.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com