Hvordan lære Kotlin: En ressursveiledning for utviklere

Video: Hvorfor skal du lære et funksjonelt programmeringsspråk? Simon Peyton-Jones, hovedforsker hos Microsoft og sentral bidragsyter til programmeringsspråket Haskell på fordelene ved funksjonell programmering.

Kotlin får trekkraft blant utviklere - faktisk er det det andre "mest elsket" programmeringsspråket, ifølge en 2018 Stack Overflow-undersøkelse. Det er lett å se hvorfor: Kotlin er enkel å bruke, den er funksjonell og objektorientert, den er kompatibel med Java, og den støttes fullt ut av Google som et førsteklasses språk for Android-apper, ifølge søstersiden ZDNet.

Så hva tar det å lære dette stadig mer populære programmeringsspråket fra JetBrains? Følgende liste over ressurser kan hjelpe deg med å komme i gang med programmering i Kotlin.

bøker

Kotlin in Action : Beregnet for erfarne Java-brukere, vil denne boken lære deg å bruke Kotlin til å lage applikasjoner i produksjonskvalitet.

Android-utvikling med Kotlin : For de som har seks måneder til et års erfaring med å utvikle Android-applikasjoner, og som har en grunnleggende forståelse av Java-språk, guider denne boken deg gjennom det grunnleggende og mer avanserte funksjoner ved bruk av Kotlin.

Kotlin-programmering kokebok : Denne boken vil lære deg grunnleggende om Kotlin, gi "oppskrifter" på alt fra enkle konsepter til komplekse språkapplikasjoner og gi raske løsninger på vanlige Android-apputviklingsproblemer.

Kotlin / Android Studio 3.0 Development Essentials - Android 8 Edition : Denne guiden lærer de nødvendige ferdighetene for å bruke Kotlin til å utvikle Android-baserte applikasjoner med Android Studio Integrated Development Environment (IDE) og Android 8 Software Development Kit (SDK).

Kotlin-programmering: The Big Nerd Ranch Guide : For både nybegynnere og avanserte programmerere, vil denne boken lære deg å lage pålitelige, konsise applikasjoner med Kotlin.

Kotlin-programmering av et eksempel: Bygg virkelige Android- og nettapplikasjoner på Kotlin-måten : Selv om det kreves grunnleggende programmeringskunnskap, vil denne boken lære deg byggesteinene til Kotlin, samt hvordan du lager og distribuerer Android-applikasjoner.

Kotlin for Android-utviklere : Anbefalt av Google og JetBrains, boken til Antonio Leiva er en enkel å følge guide som vil lære deg hvordan du utvikler en Android-app ved hjelp av Kotlin.

Kurs og tutorials

Komplett Android + Kotlin utviklerkurs: 2018: Perfekt for nybegynnere, dette online kurset fra Udemy vil lære deg å bruke Kotlin som en proff. Den inkluderer foredrag om de nyeste Android API-er og tjenester og hvordan du bygger flere forskjellige typer virkelige mobilapper.

Kotlin for nybegynnere: Lær programmering med Kotlin: Dette kurset, som også tilbys gjennom Udemy, er bra for å hjelpe nybegynnere å lære om variabler og nullable typer, balsam, løkker, objektorientering og mye mer.

Kotlin Bootcamp for programmerere av Google: Dette to-ukers kurset, designet av Google-eksperter, er for programmerere på mellomnivå som ønsker å lære det vesentlige av Kotlin programmeringsspråk.

Programmering for ikke-programmerere: Android og Kotlin: Hvis du er ny på å programmere, eller bare trenger en oppdatering, er dette et flott kurs å starte med. Dette tre-timers og 44-minutters kurset er tilgjengelig via LinkedIn Learning, og starter med programmering av det grunnleggende før du går inn på hvordan du lager en Android-app.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Kotlin Essential Training: Dette kurset fra LinkedIn Learning er beregnet på folk som allerede kjenner minst ett programmeringsspråk. Det gir en omfattende oversikt over Kotlin fra prosjektoppsett til rudimentær syntaks til styring av data og mye mer.

Gratis Kotlin for Android-kurs: Dette gratis kurset som tilbys av Antonio Leiva er for Android-utviklere som ønsker å mestre Kotlin-språket.

Kotlin for Android-utviklere: Dette gratis, ukelange kurset som tilbys gjennom Udacity lærer deg det vesentlige av Kotlin og hvordan du konverterer Android-apper fra Java til Kotlin.

Kotlin Koans: Denne opplæringen tilbyr en serie selvstyrte øvelser for å gjøre deg kjent med Kotlin-syntaks og formspråk.

Kotlin Coroutines: Denne opplæringen lærer deg hvordan du bruker Coroutines til å administrere bakgrunnstråder og forenkle kode.

videoer

Komme i gang med Kotlin: Denne korte videoen med Google Developer Advocate Wojtek Kaliciński vil lede deg gjennom hvordan du kommer i gang med å bruke Kotlin.

Hvordan Kotlin - fra Lead Kotlin Language Designer: I denne videoen fra Google I / O-arrangementet 2018 demonstrerer JetBrains Lead Kotlin Language Designer Andrey Breslav hvordan du bruker Kotlin. Breslav forklarer hvordan du skal overføre fra Java til Kotlin.

Kotlin-veiledning: Denne nesten timer og halvannen lange opplæringen av Derek Banas lærer deg kjernesyntaxen til Kotlin gjennom eksempelkode.

KotlinConf 2018 - Kotlin Coroutines i praksis: Veiledet av JetBrains-teamleder Roman Elizarov, er denne videoen et gjennomgang gjennom hvordan Kotlin Coroutines kan brukes til å løse problemer med samtidighet og koordinering.

Funksjonell programmering med Kotlin: Fra GOTO-konferansen 2018 diskuterer JetBrains Developer Advocacy Team Lead Hadi Hariri det grunnleggende om funksjonell programmering, objektorienteringsparadigmet og mye mer.

nettsteder

Kotlinlang.org: Det offisielle Kotlin nettstedet har en mengde nyttig informasjon og ressurser.

JetBrains / kotlin: GitHub-nettstedet for Kotlin.

Kotlin-blogg: Den offisielle JetBrains-bloggen som gir nyttig informasjon og kunngjøringer.

Kotlin Style Guide: Tilbyr den komplette definisjonen av Googles Android-kodingsstandarder for kildekode og formatering med Kotlin.

Kotlin-prøver: En stor samling prøver som demonstrerer forskjellige bruksområder for Kotlin.

Kom i gang med Kotlin på Android: En introduksjonsside designet for å hjelpe deg å lære det grunnleggende om å komme i gang med å bruke Kotlin med Android.

Android-testing med Kotlin: Tilbyr en måte å teste Kotlin-koden på uten å påvirke hovedprogrammet ditt.

Fra Java til Kotlin: Tilbyr et "jukseark" for å konvertere Java-kode til Kotlin-kode.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com