Hvordan lære Julia: En ressursveiledning for utviklere

Bilde: iStockphoto / undrey

Julia-programmeringsspråket blir stadig mer populært, med over 3 millioner nedlastinger, fra januar 2019. Programmeringsspråket er designet for å ha det hele - hastigheten til C, dynamikken til Ruby, ekte makroer som Lisp, matematisk kraftig som MATLAB, brukbarheten til Python, enkel for statistisk bruk som R, og kan utføre strengbehandling som Perl. ( Merk: Denne artikkelen om å lære Julia er også tilgjengelig som en gratis PDF-nedlasting.)

Det generelle språket er designet for hastighet, effektivitet og høy ytelse. Den er dynamisk og valgfritt skrevet, har et rikt språk med beskrivende datatyper, er åpen kildekode med all kildekode tilgjengelig for offentlig visning på GitHub, og bruker syntaks på høyt nivå, noe som gjør den ideell for programmerere fra alle bakgrunner eller erfaringsnivå.

I tillegg kan Julia enkelt uttrykke mange objektorienterte og funksjonelle programmeringsmønstre, og standardbiblioteket gir blant annet asynkron I / O, prosesskontroll, loggprofilering og en pakkehåndterer.

Hvis du er interessert i å lære mer om Julia, kan følgende ressursliste hjelpe deg i gang.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som en gratis PDF.

bøker

Data Science with Julia : Denne boken er nyttig som en introduksjon til datavitenskap ved bruk av Julia og for dataforskere som søker å utvide ferdighetssettet sitt. Den diskuterer kjernekonsepter, hvordan man kan optimalisere språket for ytelse og viktige emner innen datavitenskap som veiledet og uovervåket læring. Den er beregnet på doktorgradsstudenter og praktiserende dataforskere som vil lære Julia. Selv om det ikke er nødvendig med noen tidligere programmeringserfaring, gir denne boken en jevn overgang for de som allerede er kjent med R.

Lære Julia: Bygg høyytelsesapplikasjoner for vitenskapelig databehandling : En omfattende oversikt over Julia, fra grunnleggende syntaks til å skrive effektive funksjoner, redusere kodeoppsigelser, lære innebygde objekttyper og mye mer. Ved å benytte en trinnvis tilnærming, forklarer forfatterne begreper og illustrerer hvordan man bruker programmeringsspråket gjennom eksempler.

Julia 1.0-programmering - Andre utgave: Rask start på dine Data Science-prosjekter : Denne boken gir et "krasjkurs" i Julia og er anbefalt for statistikere og dataforskere. Det begynner med en introduksjon til det grunnleggende, og går deretter inn i hvordan du setter opp Julia-miljøet for høy produktivitet, visualiserer data med plotting av pakker, utforsker innebygde makroer for testing og feilsøking, integrerer Julia med andre programmeringsspråk (f.eks. C, Python og MATLAB) og mer.

Julia-programmeringsprosjekter: Lær Julia 1.x ved å bygge apper for dataanalyse, visualisering, maskinlæring og nettet : Denne boka gir en introduksjon til Julia før de dekker mer dyptgående konsepter som: Hvordan analysere og manipulere datasett, bygge en anbefalingssystem som bruker overvåket maskinlæring, utfører tidsseriedataanalyse, visualisering og prognoser, utfører undersøkende dataanalyse og mer. Det er ideelt for dataforskere, statistikere, forretningsanalytikere, utviklere og alle som kjenner grunnleggende programmering.

Julia 1.0-programmering av kokebok: Over 100 numeriske og distribuerte databehandlingsoppskrifter for den daglige datavitenskapens arbeidsflyt : Hver "oppskrift" i boka fokuserer på et spesifikt problem og gir løsninger med forklaringer. Det anbefales for utviklere som allerede har en grunnleggende kunnskap om Julia og ønsker å forbedre programmeringsferdighetene sine, samt oppdage raske løsninger på vanlige programmeringsproblemer.

Hands-On Computer Vision med Julia: Bygg komplekse applikasjoner med avanserte Julia-pakker for bildebehandling, nevrale nettverk og kunstig intelligens : Dette er en grundig guide for utviklere som har arbeidskunnskap om Julia og ønsker å lære å utføre bildebehandling og utforske datasynsfeltet.

Kurs og tutorials

Lær og mestrer Julia-programmeringsspråk fra riper: Dette introduksjonskurset fra Udemy tilbyr en omfattende og praktisk tilnærming til å lære det grunnleggende i Julia. Ingen tidligere erfaring med programmering / Julia er nødvendig.

Hallo Julia: Lær det nye Julia-programmeringsspråket: Dette nybegynnerkurset fra Udemy starter med det grunnleggende om Julia (variabler, strenger, logiske operatører, matriser, etc.) før du går inn på mer komplekse konsepter som: Metaprogrammering, kataloger, feilhåndtering, og så videre. Ved slutten av kurset skal brukerne være i stand til å forstå det grunnleggende, skrive inn Julia på et mellomnivå og utføre File I / O-operasjoner.

Lær Julia for Android: Denne appnedlastingen, tilgjengelig fra søstersiden Download.com, forklarer hvordan du kommer i gang med Julia og tilbyr en generell oversikt over programmeringsspråket. Den inneholder også en rask referansehåndbok, forenklet dokumentasjon, jukseark, nyhetsfeeds, samt andre tilleggsressurser.

Komme i gang med Julia: Tilbyr av Packt, denne videoopplæringen lærer grunnleggende om Julia og er beregnet på utviklere med grunnleggende programmeringskunnskap. Videoen bruker en praktisk tilnærming, gir en omvisning i Julia-økosystemet, og inneholder eksempler for brukere å prøve.

Julia Solutions: Lært av Jalem Raj Rohit, forfatter av Julia Cookbook, denne videoopplæringen fra Packt bruker en oppskriftsbasert tilnærming for å forklare begreper som: Identifisere og klassifisere datavitenskapelige problemer, datamodellering, analyse og manipulasjon, flerdimensjonale matriser, og mer.

Julia for dataforskere første blikk: Dette 33-minutters mellomkurs fra LinkedIn Learning gir en oversikt over Julias funksjonalitet, kraft og begrensninger. Formatering av data med forskjellige datatyper, utførelse av matematikk og vektoriserte operasjoner, oppretting av uttrykk og kjøring av makroer dekkes også.

videoer

Hvorfor skal jeg lære Julia-programmering: Denne seks minutter lange videoen av CodeBasics går over noen av grunnene til at programmerere bør prøve Julia. Det er en introduksjon til språket, grunnleggende prinsipper bak designet, og en forklaring på hvordan Julia sammenligner seg med Python.

Introduksjon til Julia: Fra den offisielle Julialang.org-siden er denne opplæringen en grunnleggende introduksjon til programmeringsspråket. Den nesten to timer lange videoen går over funksjonene til Julia, inkludert pakkeøkosystemet, lineær algebra og flere sendinger. Ingen forkunnskaper om Julia er påkrevd.

Julia Tutorial: Denne opplæringen av Derek Banas kondenserer en 300 sider lang bok om Julia til en times times video. Banas dekker variabler, datatyper, looping, anonyme funksjoner, enums, abstrakte typer og mer. En transkripsjon av videoen og all koden som er brukt er også tilgjengelig.

Introduksjon til Julia for Data Science: I denne to-timers videoopplæringen diskuterer Huda Nassar, doktorgradskandidat ved Purdue University og forfatter av "MatrixNetworks.jl, " hvordan man jobber med data i Julia. Også diskutert er databehandling, algoritmer og visualiseringer.

Introduksjon til dynamiske systemer i Julia: Denne to timers videoen med George Datseris fra Max Planck Institute for Dynamics and Self-Organization gir en introduksjon til DynamicalSystems.jl, en Julia-pakke for modellering av kaos og ulineær dynamikk.

Intro til å løse differensialligninger i Julia: Matematiker Chris Rackauckas diskuterer hvordan man bruker DifferentialEquations.jl-pakken i Julia. Denne to timer lange videoen er beregnet på brukere som er nye i programmeringsspråket.

Introduksjon til Queryverse, en Julia data science-stack: Professor David Anthoff fra UC Berkeley går over Queryverse.jl, en Julia-metapakke med data science-verktøy. Også omtalt i videoen er Query.jl, Tabular File IO og DataVoyager.jl.

Utstillingsvindu Julia på nettet: I denne 15-minutters videoen fra JuliaCon 2018 forklarer Alex Mellnik hvordan utviklere kan lage en interaktiv, nettbasert demo slik at brukerne kan samhandle med nyopprettede pakker bygget med Julia. Ytterligere videoer fra konferansen er også tilgjengelige.

nettsteder

Julialang.org: Det offisielle nettstedet Julia tilbyr nyttig informasjon og verktøy, inkludert håndbøker og stilguider, biblioteker, nettsteder og andre nyttige ressurser.

Fast Track to Julia 1.0: Dette "juksearket" er en hurtighenvisning for Julia. Den har seksjoner om Julia-grunnleggende, samlingsfunksjoner, operatører, standardbiblioteker, unntak, moduler, matriser, uttrykk, makroer og mye mer. Den inkluderer også lenker til flere ressurser og videoer.

GitHub: Julia er et åpen kildekode programmeringsspråk - all kildekoden er tilgjengelig via GitHub. Brukere kan finne veiledninger, indekserte tabeller, en parallell analytisk database, Intel MKL lineær algebra-backend og mer på nettstedet.

Julia.jl: En samlet indeks over Julia-ressurser og pakker på GitHub.

Julia Observer: Brukere kan bla gjennom Julia-pakker.

Lær mer om Julia

For en mer omfattende liste over ressurser, inkludert video- og tekstopplæringer, bøker, nettsteder, universitetskurs med mer, kan du sjekke ut læringsdelen på det offisielle Julia-nettstedet.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com