Hvordan implementere søkefunksjoner uten tredjepartsapper

Et nylig opplæringsverk som ble publisert for å lage et webdesignoppsett i Photoshop, mottok flere kommentarer, inkludert en spesielt fra TR-medlem Lastchip, som spurte om søkefunksjonalitet og implementeringer som ikke er avhengige av tredjepartsapplikasjoner. I dette innlegget vil jeg presentere måter å aktivt innlemme søkekode uten å bruke ressurser utenfor.

Hvert nettprogrammeringsspråk har sine egne nyanser og måter å bruke søk på; for eksempel er en enkel innsending for en søkefunksjonalitet alt du trenger. Selvfølgelig ringer det til backend-databasen for å finne søkeord eller termer som samsvarer med dem som finnes i postene, og koble dem til tilknyttede innlegg i bloggdata. PHP-forekomsten som brukes i en av mine WordPress-blogger, bruker skjemaet get-metoden (search_form.php), og resultatene vises deretter på en ny side ved å bruke søkeresultatene (search_results.php).

De tilhørende stilene er utelatt fra teksten til dette stykket for å konsentrere seg om den rene søkekoden. Figureksemplene er vist med styling brukt som vist i Google Chrome, og en nedlasting er tilgjengelig nederst i dette stykket som inkluderer styling; dette er imidlertid bare et eksempel. Koden for søkeskjema må brukes på header.php, og søkeresultatfilen må legges til den aktive malmappen i en hvilken som helst WordPress-installasjon for å faktisk kjøre et gyldig søk.

Search Form Code (search_form.php) bruker "get" -metoden med php bloginfo 'home' -aksjonen for å utføre søket på den innførte verdien.
 Her er koden over som vist i Google Chrome i figur A : 

Søkeresultatskode (search_results.php)

Ditt søk etter
har følgende resultater:

·

Tags:

Søket kunne ikke finne det. Vi ønsker deg velkommen til å prøve igjen?

 Figur B er resultatsiden som vist i Google Chrome: 

Igjen, dette er bare ett eksempel på en implementering av en intern søkefunksjon som brukes i en WordPress-blogg. Dette eksempelskoden fungerer faktisk ikke før den blir brukt på en serverimplementering som kjører med PHP og en MySQL-databaseendend. Eksempel PHP-kode sammen med styling er tilgjengelig for nedlasting.

Hvis du leter etter litt inspirasjon med CSS3-styling av et søkeskjema, kan du sjekke denne raske opplæringen og demoen fra Web Designer Wall med tittelen "Beautiful CSS3 Search Form."

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com