Slik oppretter du sosiale medier for små bedrifter

Det er mange måter å koble nettstedet ditt til sosiale medienettverk, og det vil være upraktisk å dekke dem alle i denne artikkelen. Så jeg har laget denne raske listen over tips som er rettet mot nettstedet til små bedrifter. I de fleste tilfeller har små bedrifter svært begrensede ressurser til en markedsavdeling for chockablock eller et sjenerøst annonseringsbudsjett. Disse enkle tipsene vil hjelpe deg med å generere mer trafikk til nettstedet og virksomheten din og krever ikke et stort budsjett.

Denne artikkelen forutsetter at du allerede har satt opp bedriftskontoer med de forskjellige sosiale medienettverk du velger, for eksempel Facebook, Twitter, StumbleUpon, Instagram, Pinterest, for bare å nevne noen.

Raske tips for suksess på sosiale medier

  1. Bruk bilder - Folk svarer mer på bilder enn noen annen medietype, så husk å legge ut minst ett bilde per virkedag på dine sosiale medienettverkskontoer. Bilder kan omfatte forretningsbegivenheter, produkter, tjenester, messer, konferanser, milepæler for virksomheten og andre aktiviteter relatert til virksomheten din.
  2. Engasjer kundene dine - Sørg for å engasjere kundene dine i dine responsive sosiale medier. Svar, svar, tweet på nytt, og sørg for å svare på spørsmål eller kritikker som kunder kan legge ut på sosiale mediesider.
  3. Bygg forhold - Ikke bare hauk produktene og tjenestene dine hver dag på de sosiale mediesidene, og ikke undervurder kundene og tilhengerne dine. Sørg for å gjøre interaksjon med dine følgere og kunder til det daglige målet, og ikke skap en forventning om å få salg direkte fra det samspillet. Du ønsker å utdanne følgende, gi informasjon om virksomheten din, eller kanskje gi et tips fra Do-It Yourself som relaterer til tjenesten eller produktet ditt - noe som gir kundene dine en følelse av at du gir en personlig opplevelse.
  4. Vær kreativ og interessant - Noen ganger må du gi tilhengerne det de vil ha eller er interessert i, og ikke bare hva du vil at de skal få. Dette betyr å være kreativ og morsom av og til. Tenk på et daglig spørsmål eller et daglig tips om innlegg; gjør det morsomt eller livlig. Jo mer positive svar du har, jo mer eksponering vil du få.
  5. Konsistens - Forsikre deg om at alle dine sosiale medias håndtak og profiler er de samme. Du vil opprettholde et konsistent navnekonvensjon og samhandlingsnivå mellom alle sosiale mediekontoer og profiler. Å ha Facebook-kontoen din med et litt annet navn enn Twitter-kontoen din kan forvirre noen følgere, og kan føre til at du mister noen kunder eller verdifulle interaksjoner.
  6. Timing - Begynn å bruke rundt tretti minutter til en time om dagen på sosiale medier, og legg noen få innlegg vanligvis om morgenen, som er et godt tidspunkt å nå dine følgere; timene mellom 8 og 10 er en god tidsramme.

Dette er en kort liste med tips som vil komme deg på vei til å starte et godt sosialt mediesamspill mellom din lille bedrift og kundekunden din.

Har du tips om sosiale medier du kan dele? Fortell oss om dem nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com