Ansette eksterne ressurser for brukstesting av nettsteder

I min forrige del om DIY-brukervennlighetstesting, vurderte jeg trinnene for å utføre din egen testing, og i dette segmentet vil jeg gjennomgå trinnene for å ansette på en tredjepartsressurs for å utføre brukbarhetstesting. Administrasjonen av å ansette et tredjepartsfirma for å gjennomføre brukbarhetstesting betyr at du må intervjue og sammenligne flere selskaper under utvelgelsesprosessen, velge firma og etablere dine forventninger, og sørge for at du og det valgte firmaet er på samme side, og la dem deretter gjennomføre testingen. Når testingen er fullført, bør du motta rapporten med data og anbefalinger. I noen tilfeller kan det å leie ut tjenestene til en brukervennlighetstester koste mindre enn $ 200, og noen andre tilbyr en abonnementstjeneste for litt enn $ 49 i måneden.

Sammenlign og velg

Valgprosessen innebærer å lage en matrise av funksjoner du vil inkludere i brukervennlighetstesten din. Disse kan omfatte:

  • ha testdeltakerne videoopptatt mens de utfører oppgavene
  • å kunne velge deltakerprofilen
  • muligheten til å chatte med deltakerne etter testingen
  • kommunisere hvor raskt tilbakemeldinger vil bli gitt
  • muligheten til å lage dine egne testscenarier
  • evne til å dele resultater til kunder og teammedlemmer.

En prøveutvalgsmatrise vises nedenfor; legg gjerne til dine egne elementer basert på dine behov.

Brukervennlighetstesting Valg av matris

Elementer og funksjoner som kreves Tilbyder A Tilbyder B Tilbyder C
Deltakerne matcher målgruppen
Nettleserens historie registrert
Deltakerprat tilgjengelig etter økter
Tilbakemelding og resultater tidsramme
Oppretting av tilpasset test scenario
Del resultater med kunder og teammedlemmer
Antall deltakere tillatt
Nettlesere som støttes i testing

Når du gjennomgår tjenestene til hver testleverandør, kan du sjekke funksjonene og elementene fra matrikslisten din, og deretter gjennomgå dem for å finne ut hvilken leverandør som oppfyller alle eller de fleste forventede elementer. Velg den som tilfredsstiller dine behov og fremdeles er innenfor budsjettet.

Organisasjoner som tester brukervennlighet fra tredjepart

Jeg har listet opp tre tredjeparts testorganisasjoner som gir kostnadseffektive midler til å få første brukbarhetstesting på nettstedet ditt; noen av dem gir planalternativer for å møte omtrent ethvert budsjett.

Brukertesting har mange alternativer å velge mellom, inkludert en 5-deltagerplan til $ 39 per deltaker (med $ 30 rabatt), som tilsvarer omtrent $ 165 dollar. Du får en video av deltakerne som snakker tankene sine når de surfer på nettstedet ditt; du får også et skriftlig svar på spørsmål du gir. Testen kan settes opp for personlige datamaskiner eller mobile enheter.

Open Hallway lar deg lage dine egne testscenarier, registrere deltakerne eksternt eller lokalt, og se videoresultatene fra din egen nettleser. Den grunnleggende planen til 49 dollar per måned gir deg ubegrensede tester innenfor en lagringsgrense på 1 GB, eller 3 timer med video, og forbedret sikkerhet med SSL-dataoverføring.

Beta Breakers er et programvare for kvalitetssikringslaboratorium som tester mer enn nettsteder, og brukbarhetstesting er deres nisje. Hensikten med Beta Breakers nettstedstesting er å avsløre, dokumentere og til slutt løse problemer som går på bekostning av brukerens opplevelse. Basert på kundeforespørsler vil et erfarent Beta Breakers QA-team teste det valgte nettstedet for funksjonell etterlevelse og / eller kompatibilitetsoverholdelse med forskjellige støttede plattformer.

Andre ressurser for brukbarhetstesting

Usability.gov er en one-stop kilde for webdesignere for å lære å gjøre nettsteder mer brukbare, nyttige og tilgjengelige. Nettstedet adresserer et bredt spekter av faktorer som går inn på webdesign og utvikling. Nettstedet vil hjelpe deg med å planlegge og utforme brukbare nettsteder ved å samle inn data om hva brukerne trenger, utvikle prototyper, gjennomføre brukbarhetstester og skrive opp resultater, og måle trender og demografi.

Usability Testing Demystified: Dette er en informativ artikkel av Dana Chisnell fra A List Apart.com om den klassiske prosessen med brukervennlighetstesting på nettstedet.

Beste praksis for nettbruk: Tuft's Universitys beste praksis fokuserer på webdesign, og ikke på å skrive eller lage innhold for nettet.

Generell sjekkliste for testing av nettsteder og webapplikasjoner: Uthever viktige punkter og hensyn når du tester brukervennlighet for nettsteder og nettsteder.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com