Kom i gang med WordPress Plugin Boilerplate

WordPress er den populære bloggmotoren som brukes av mange organisasjoner mer for sin Content Management System (CMS) funksjonalitet enn for oppgaven med blogging. Det som gjør WordPress til et sterkere verktøy for administrasjon av nettinnhold, er de tusenvis av plugins som utvider mulighetene, inkludert over 25 000, som for eksempel for å lage widgets, adminfunksjoner, sidefelt, twitterforbindelser, print, Facebook, sikkerhet og andre tjenester med over 459 millioner nedlastinger til dags dato.

WordPress Plugin Boilerplate bygget av Tom McFarlin gir deg en måte å lage dine egne WordPress-plugins og dele dem mellom WordPress-samfunnet. Hvis du alltid har ønsket å lage en WordPress-plugin, men ønsket å vite hvordan du kommer i gang, vil dette stykket fordype funksjonene i plugin-kjeleplaten, inkludert nedlasting, installasjon og konfigurering til en live WordPress-implementering. Jeg vil beskrive noen andre ressurser for WordPress Settings API, og andre for å lage dine egne WordPress plugins.

Funksjoner

WordPress Plugin Boilerplate er et fundament for utvikling av WordPress plugin, og dets primære mål er å levere en tydelig og kortfattet guide for å bygge WordPress plugins. De fem hovedfunksjonene i plugin kjeleplaten inkluderer:

 • Bruker WordPress Plugin Application Programming Interface Plugin API, som gir kroker, handlinger og filtre tilgjengelig for WordPress plugin-utviklere, og beskriver hvordan du bruker dem.
 • Kodedokumentasjon bruker PHPDoc for alle konvensjoner, som er en tilpasning av Javadoc for PHP-programmeringsspråket inkludert objektorientert og prosedyre-kode.
 • Eksempelverdier er gitt som gir deg en måte å se hva som kan endres for å passe dine behov og krav.
 • Bruker en streng filorganisasjonsordning for å sikre at alle eiendeler opprettholdes.
 • Inkluderer en ".pot" -fil som en startoversettelsesfil.

Nedlastingen

Den nye WordPress Plugin Boilerplate 2.0-nedlastingen er tilgjengelig fra GitHub-depotet, og er tilgjengelig som en zip-fil (489KB) med navnet "WordPress-Plugin-Boilerplate-master.zip". Den tidligere nedlastingen for versjon 1 er tilgjengelig som en tar.gz (484KB) eller en zip (490KB) fil fra plugins hjemmeside og leveres som filnavnet "tommcfarlin-WordPress-Plugin-Boilerplate-2.5.1-0-g08f0d9a "med den aktuelle utvidelsen avhengig av hva du velger.

Last ned innholdet

Følgende filer i rotkatalogen er inkludert i nedlastingen:

 • .gitignore- fil
 • ChangeLog.md- fil
 • README.md- fil
 • plugin-name katalog

Plugin-navn-katalogen inneholder alle filene som kreves for installasjonen. Hvis du er kjent med WordPress-plugininstallasjoner, er dette katalogen du vil kopiere til plugins-katalogen. For de som ikke er kjent med WordPress-plugininstallasjoner, beskriver den neste delen detaljene.

Installasjon

Firetrinnsprosessen er ganske enkel, og sørg for at du er logget inn på din WordPress-forekomst og at du er på instrumentbordet. Skjermbildet i figur B fra FileZilla viser katalogbanene til det lokale nettstedet og det eksterne nettstedet for å kopiere plugin-navnet katalogen til plugins- katalogen til bloggen.

Figur B

 1. Kopier plugin-name- katalogen og dens innhold til wp-content / plugins- katalogen til WordPress-installasjonen.
 2. Naviger til Plugins- siden i WordPress-oversikten.
 3. Finn menypunktet TODO .
 4. Klikk på Aktiver .
Dette aktiverer WordPress Boilerplate Plugin, men den har ingen reell funksjonalitet og ingenting vil faktisk bli lagt til i WordPress-forekomsten, men plugin-en vil demonstrere nøyaktig hvordan plugin-en din skal oppføre seg mens du utvikler. Figur C nedenfor viser skjermbildet fra innsiden av WordPress-dashbordet der pluginen er aktivert.

Figur C

Jeg er ikke sikker på hvorfor versjon 2.5.0 fremdeles vises som versjon 1.0.0 i plugins-katalogen til WordPress-dashbordet. Når den er aktiv, vil plugin-en vises i plugins-oversikten som vist i figur D nedenfor:

Redigering av plugin-kjeleplaten

Deretter vil du bli kjent med filene som kan redigeres i kjeleplaten. Hvis du klikker på Rediger- knappen rett under plugin-navnet, kommer du til skjermbildet Edit Plugins med den aktive redigeringsfil- plugin-navnet / plugin-name.php som vist i figur E nedenfor.

Figur E

Det er her du kan begynne å bygge din egen WordPress-plugin etter de vanligste beste praksis og utviklingsstrategier som er tilgjengelige for WordPress-utviklere. De redigerbare filene som er lokalisert i katalogen for plugin-navn for kjeleplate-pluginen inkluderer følgende:

 plugin-navn / README.txt 

plugin-navn / LICENSE.txt

plugin-navn / klasse-plugin-name.php

plugin-navn / uninstall.php

plugin-navn / css / admin.css

plugin-navn / css / public.css

plugin-navn / js / public.js

plugin-navn / js / admin.js

plugin-navn / visninger / admin.php

plugin-navn / visninger / public.php

Noe av det første du kan gjøre er å lage en ny admin-side for plugins som vil legge til et nytt menyelement merket " Menytekst " nederst i plugins-delen på venstre sidefelt ved å fjerne linjen 71 i klassen-plugin-navnet. php klassefil som inneholder følgende kodelinje:

 add_action ('admin_menu', matrise ($ dette, 'add_plugin_admin_menu')); 
Og det nye menypunktet " Menytekst " vises som uthevet i WordPress-dashbordet i figur F nedenfor:

Når du klikker på den, vises admin-siden for tom plugin som vist i figur G nedenfor:

I følge Tom har plugin Boilerplate et grunnleggende eksempel på hvordan du inkluderer en alternativside; det går imidlertid ikke i detalj med Settings API. Tom har dekket to interessante områder for de som ønsker å fordype dypere i WordPress Settings API med disse to tutorials, WordPress Settings Sandbox: Et fungerende eksempel på Settings API og The Complete Guide to WordPress Settings API.

Andre ressurser for å lage WordPress Plugin

 • WordPress.org Codex Skrive et plugin - WordPress organisasjoner codex inneholder instruksjonene og standardene for å lage et WordPress-plugin, inkludert emner som navn, filer, lokasjoner, filhoder, programmering, kroker, koder, lagring av plugin-data i databasen og administrasjonspaneler
 • Anatomy of a WordPress Plugin - Packt Publishing gir en dekonstruksjon av den populære eksisterende plugin "Hello Dolly"
 • Topp 10 vanligste kodingsfeil i WordPress-plugins - Planetozh-bloggen inneholder en liste over de vanligste feilene, feilene, misforståelsene, dårlige vanene eller gale designbeslutninger som tas mens koding av WordPress-plugins
 • Hvordan lage WordPress Plugin fra bunnen av - WordPress Development Magazine tilbyr instruksjoner for å skrive en veldig enkel WordPress-plugin.
 • Bygg din første WordPress-plugin - Veiledning for Web Designer Depot går gjennom hva en plugin gjør, plugin-navn og filer, plugin-header, stier til filer, plugin-tilstander og beste fremgangsmåter for å bygge WordPress-plugins.
 • WordPress Essentials: How To Create A WordPress Plugin - Artikkel om Smashing Magazine dekker temaer som tema eller plugin, oppretter din første plugin, strukturerer plugins, navngir plugin og dens funksjon, pluginsikkerhet, opprydding, dokumentasjon og koding standarder, setter kunnskapen i praksis, planlegge fremover, forberede funksjonen og mer
 • Lag et tilpasset WordPress-plugin fra skraping - Net Tuts + opplæringen er å implementere en WordPress-plugin fra grunnen av.

WordPress Plugin Boilerplate vil komme deg på vei til å lage dine egne tilpassede plugins ved hjelp av en PHP- og WordPress-kodingsstandard fra malen. Hvis plugin-en din fungerer veldig bra, kan du vurdere å sende inn plugin-modulen og markedsføre den, og deretter få den til verdensdistribusjon.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com