Bli kjent med Google Developers 'produkter og ressurser

Et av de større pågående prosjektene som lykkes hos Google i dag, er Google Developers-samfunnet, som startet 17. mars 2005 som Code.Google.com da det opprinnelig ble innvarslet i Google Code Blog. Den opprinnelige Google Code-bloggen startet med en diskusjonsgruppe og inkluderte to RSS-feeder - en strøm for oppdateringer og en for å ha en flott app, verktøy eller API ved hjelp av Google-kode. Google Code-bloggen har nylig utviklet seg til Google Developers Blog, og har med årene kommet til å omfatte mye mer enn bare en blogg og diskusjonsgruppe. Jeg vil gi deg en oversikt, og fremheve flere tilgjengelige verktøy, produkter, hendelser, grupper og omfattende ressurser fra Google Developers.

Google Developers-produkter

Hvis du er en mobilutvikler, er det Google Mobile Developer, hvor du kan bygge, markedsføre, tjene, måle og forbedre mobilappen din. Hvis du er en spillutvikler, er det Google Games Developer, der du kan bygge spill for nett og mobil ved hjelp av Googles teknologier. Hvis du er en webutvikler, er det Google webutvikler, der du kan bruke de nyeste HTML5-teknologiene og Chrome-utviklerverktøy for å bygge nyskapende webapper. Andre verktøy inkluderer apper for oppstart, webmaster og inntektsgenerering. Et annet nyttig verktøy i Google Developers-brystet inkluderer Google Web Toolkit (GWT), som jeg vil dekke litt mer detaljert nedenfor. Andre teknologier og verktøy som er tilgjengelige med Google Developers inkluderer Google+, Google Maps, Android, App Engine, Advertise, Google Apps, Google TV og Commerce.

Google Web Toolkit (GWT)

I Google Developers verden er det mange verktøy og ressurser, inkludert Google Web Toolkit (GWT), som er et utviklingsverktøy for å bygge og optimalisere komplekse nettleserbaserte applikasjoner. GWT brukes av mange interne produkter hos Google, inkludert Google AdWords og Orkut. Verktøysettet er åpen kildekode, helt gratis, og brukes av tusenvis av utviklere over hele verden. GWT inneholder en serie funksjoner og verktøy for nettutvikling inkludert dokumentasjon for nåværende og tidligere versjoner, GWT Designer, som er tilgjengelig for nedlasting, og tilgang til en rekke GWT-ressurser, inkludert artikler, bøker, casestudier, fellesskap, verktøy og biblioteker, presentasjoner, sporing av problemer og en blogg. Jeg vil presentere en mer dyptgående oversikt over GWT i en fremtidig artikkel her på Web Developer-bloggen.

Google Developers-arrangementer

Pågående arrangementer fortsetter å fylle ut Google Developers-kalenderen, inkludert lokale gruppemøter, konvensjoner, systembygg, hacks, åpen kildekodeutvikling, apps for business, devcon og konferanser, bare for å nevne noen. Flere spesifikke hendelser som sto på kalenderen på dette tidspunktet inkluderer DevFest Campania, som var et åpen kildekodelaboratorium med en snakkedag og hackatondag. En annen hendelse inkludert og Android Build System med Gradle, i Berlin, som inkluderte en introduksjon til det nye Android build-systemet basert på Gradle, som er målrettet mot å erstatte de nåværende offisielle build-systemene (Ant and ADT). Og et Google Apps Workshop i Palermo, Italia, som var et gratis verksted dedikert til profesjonell ledelse av bedriftskommunikasjon og informasjonssikkerhet.

Google Developers Showcase

Google Developers Showcase, som fremhever kule ting som utviklere har laget ved hjelp av Google Developer-verktøy, inneholder over fire hundre fremviste applikasjoner som bruker mange Google APIer som YouTube Player API, YouTube Data API, YouTube API, Web Audio API, WebGL, Google Earth API, blant andre. Du kan filtrere søk i utstillingsvinduet etter produkt, region, tema og andre. Temaer inkluderer 30 valg, inkludert aktivisme, virksomhet, eksperiment, musikk, politikk, reise og vær.

Google Developers Live

Google Developers Live (GDL) utnytter kraften i livepresentasjoner, og inkluderer spørsmål og svar til et utviklerforum og den globale rekkevidden til internett for å formidle live, strømming av innhold for utviklere på mange av Googles plattformer, inkludert Android, Chrome, Cloud, Maps, YouTube og mer. Nyere programmer har inkludert Google Drive SDK, Apps Script Office-timer, App Engine Hangout - Ny eksperimentell dev-server for Python, YouTube Developers Live: Geofeedia og Android Developer Lab +.

Google Developers Groups

Google Developer Groups (GDGs) er for utviklere som er interessert i Googles utviklerteknologi, og inkluderer for tiden grupper i 95 land, med 330 aktive og inkuberende grupper, med 992 hendelser og telling de siste seks månedene. GDG inneholder en startguide, kapittelkrav, retningslinjer, katalog, merkevarebygging og vanlige spørsmål. Et raskt søk i katalogen gir deg listen over alle GDG-er sortert etter land, og deretter i alfabetisk rekkefølge etter navn, der du kan finne et lokalt kapittel å bli med, og inkuberende kapitler er utpekt med et gult sted.

Hvis du ønsker å komme i utvikling med noe Google er relatert til og innen Google Development-samfunnet, er Google Developers din eneste kilde til inspirasjon. Hvis du er ute etter litt opplæring på nettet før du går inn i de omfattende utviklerverktøyene som jeg har fremhevet i dette innlegget, kan det være lurt å først besøke Google Developers Academy, som tilbyr et sett online klasser som dekker mange forskjellige Google utviklerverktøy. og plattformer. Kursmaterialet gir også utviklere av alle ferdighetsnivåer med læreplanbasert læring som går utover tradisjonell teknisk dokumentasjon.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com