Gratis diagnostiske verktøy for svar på nettstedet og ytelsesproblemer

Google Developers Chrome DevTools, Web Page Analyzer - 0.98 og Pingdom Website Speed ​​Test er gratis online verktøy som jeg anbefaler for å identifisere og diagnostisere ytelsesproblemer på nettsider og URL - spesielt de krenkende elementene, objektene og elementene som får sider til å henge og sakte. Disse problemene gir brukerne den oppfattede forestillingen om treghet på nettstedet og ikke svarer. I denne artikkelen forklarer jeg hvordan du bruker denne diagnostikken.

Tre forbehold om bruk av disse verktøyene

1: Du vil ikke kunne bruke disse verktøyene for noen intranett eller interne nettsteder som er bak brannmurer eller nettverk som ikke tillater overvåking utenfor.

2: Hvis noen av disse verktøyene oppdager problemer eller nettverksanvendelsesfeil, betyr det ikke at den testede eller reviderte nettsiden er dømt til å mislykkes. Mange av problemene som er rapportert er vanlige for flertallet av nettsteder, og de reviderte elementene eller "røde flagg" er vanligvis en refleksjon av resultater basert på overordnet beste praksis for optimalisering av nettverksbruk og ytelse på websiden.

3: Disse verktøyene gir deg et enkelt glimt av den testede URL-en fra en bestemt instans i tid. Som regel er det best å kjøre disse testene flere ganger over en serie dager eller uker for å få en bredere forståelse av hvordan nettadressene fungerer i løpet av forskjellige timer på dagen og / eller ukedagene. Hvor lenge og hvor ofte du kjører disse verktøyene, avhenger av hvor dypt du ønsker å analysere nettstedets ytelse. Over lengre tid kan du få en god representasjon av hvordan nettstedet ditt reagerer ved å gjennomføre regelmessige tester med gitte intervaller.

Google-utviklere Chrome DevTools

Fanen Inspect Element And Audits i Google Developers Chrome DevTools lar deg se nettsteder under panseret og vurdere sidegjengivelse i sanntid, inkludert nettverksbruk og ytelse på websiden. Det inkluderer også alternativer for å revidere nåværende tilstand eller laste inn siden på nytt og revidere på belastning.

Følg disse trinnene for å bruke fanen Inspiser element og revisjoner.

1. I Google Chrome høyreklikker du hvor som helst på siden, klikker du på Inspiser element, og deretter klikker du på fanen Revisjoner.

2. Velg revisjonene du ønsker å kjøre fra disse alternativene: Velg Alle, Nettverksutnyttelse, Web-sideytelse ( Figur A ). (Jeg foretrekker å velge Velg alle.)

3. Bestem om du vil revidere nåværende tilstand eller laste inn side og revidere på nytt (figur A). (I de fleste tilfeller kjører jeg begge alternativene på to separate revisjoner, slik at jeg kan få en god samlet gjennomgang av hvordan siden reagerer under og etter sideinnlasting.)

Figur A

Se et forstørret bilde av bildet.

4. Klikk på Kjør-knappen for å starte Tilsynsstilstand (forutsatt at du velger det alternativet). Når tilsynet er fullført etter et par sekunder, vil resultatene bli vist og separert ved nettverksutnyttelse og ytelse av websider. Problemer blir registrert og presentert i resultatvinduet; feil er representert med en rød prikk, og advarsler er representert med en gul prikk. Figur B viser resultatene for demosiden.

Figur B

Se et forstørret bilde av bildet.

Tilsynet i denne demoen avslører flere problemer med nettverksbruk og ytelsesresultater på websiden og gir forslag til forbedringer, inkludert feil og advarsler for informasjonskapsler størrelse, spesifisere bildedimensjoner, optimalisere rekkefølgen på stiler og skriptfiler, legge CSS i dokumenthodet og fjerne ubrukte CSS-regler. Ved å klikke på pilen ved siden av hvert resultat vises de fornærmende filene (hvis noen) og en forklaring på hvordan svakheten påvirker nettstedet.

Web Page Analyzer - 0, 98

Webside Analyzer - 0.98, gitt gratis fra nettstedoptimalisering, lar deg oppgi en URL og sende den inn; deretter kjører et skript en diagnose, som kan ta opptil to minutter (det avhenger av nettadressens størrelse og innhold). Når det er fullført, returnerer verktøyet en rapport som beregner sidestørrelse, sammensetning og nedlastingstid. Verktøyet rapporterer også om størrelsen på individuelle elementer og hver type webkomponent ved å bruke god praksis fra Nettstedoptimerings standarder for optimalisering av nettprestasjoner.

Følg disse trinnene for å bruke Web Page Analyzer - 0.98.

1. Skriv inn URLen som skal diagnostiseres fra Web Page Analyzer-siden, og klikk deretter på knappen Send ( figur C ). I dette tilfellet bruker jeg Chrome DevTools-siden for analyse.

Figur C

Se et forstørret bilde av bildet.

2. Skriv inn CAPTCHA-bildet / setningen du ser på neste side, og klikk på Fortsett-knappen ( Figur D ).

Figur D

Se et forstørret bilde av bildet.

Etter et øyeblikk viser rapporten og viser relevant diagnostisk informasjon, samt generell informasjon som URL-adressen, tittelen og rapportdatoen. Diagnosen inneholder følgende informasjon.

  • Global statistikk inkluderer HTTP-forespørsler og total filstørrelse.
  • Objektstørrelse totalt inkluderer HTML, HTML-bilder, CSS-bilder, JavaScript, CSS, multimedia og annet.
  • Eksterne objekter inkluderer total HTML, totale HTML-bilder, totale CSS-bilder, totale bilder, totale skript, CSS-import, rammer og iframes.
  • Nedlastningstider inkluderer tilkoblingsfrekvens og nedlastingstider for forskjellige nettverkstilkoblinger.
  • Sideobjekter inkluderer en liste over alle sideobjekter, størrelse, type, URL og kommentarer.
  • Analyse og anbefalinger gir detaljerte kommentarer, inkludert gratulasjonsnotater for elementer som oppfyller kriteriene, advarsler for elementer som kan kreve oppmerksomhet, og advarsler for elementer som krever øyeblikkelig oppmerksomhet ( figur E ).

Figur E

Se et forstørret bilde av bildet.

Pingdom nettstedets hastighetstest

Pingdom Tools tilbyr en hjemmesides hastighetstest som lar deg oppgi en URL og teste lastetiden for nettadressen; den gir deretter analyse som avslører vanlige flaskehalser som hindrer sidebelastningsytelsen. Innstillinger lar deg lagre testen og gjøre den offentlig, i tillegg til å velge mellom Pingdom-servere på tre steder (to er i USA og en er i Nederland).

Hvis du vil bruke Pingdom-hastighetstest for nettsteder, skriver du inn URL-en i skjemafeltet og klikker på Test nå-knappen ( figur F ).

Figur F

Se et forstørret bilde av bildet.

Den resulterende siden viser et resultatsammendrag, inkludert en ytelsesgrad i persentilområdet, totalt antall forespørsler, lastetid i sekunder og total sidestørrelse i kB. Figur G viser sammendragsresultatene for test-URL.

Figur G

Se et forstørret bilde av bildet.

Den detaljerte rapporten er delt inn i fire rapporter: et fossekart, en ytelsesgrad, en sideanalyse og en historikk-tidslinje. Et fossekart viser filen / banen, størrelsen og fossekartet over tilstandsfarger som indikerer stadier av de enkelte vareforespørslene, inkludert DNS, SSL, Connect, Send, Wait and Receive. Figur H viser en del av et fossekart.

Figur H

Se et forstørret bilde av bildet.

Resultatkarakteristikkresultatene vises i figur I.

Figur I

Se et forstørret bilde av bildet.

Sideanalyse inkluderer resultater for serverens responskode, lastetidsanalyse for tidsbruk per stat, tidsbruk for innholdstype, tidsbruk per domene, størrelsesanalyse per innholdstype og størrelse per domene, og forespørselanalyse per innholdstype og per domene. Figur J viser en del av sideanalyseresultatene.

Figur J

Se et forstørret bilde av bildet.

Disse verktøyene tar et øyeblikksbilde av den testede URL-en, og siden ting kan endres over tid eller i forskjellige perioder av dagen, uken eller måneden, er det lurt å ta flere øyeblikksbilder av nettadressene dine over tid og deretter konsolidere rapportene for å se hvordan de sammenligne over en angitt tidsperiode. Med det i bakhodet viser den siste fanen i Pingdom-hastighetstesten en historie med nylige tester; den gir deg også en tidslinje for alle tidligere tester for den gitte URL, inkludert lastetider, sidestørrelse, antall forespørsler og sidehastighet. Figur K viser de historiske resultatene av demo-URLen.

Figur K


Se et forstørret bilde av bildet.

Pingdom tilbyr en gratis påmelding som sender regelmessige sjekker for en nettadresse og deretter gir deg et dashbord for å angi side-testintervaller og gjennomgå totale resultater, inkludert oppetidsresultater, svarstidsrapporter, testresultatlogg, varslingslogg og alternativer for å sette opp en offentlig statusside, rapport bannere og e-post rapporter.

Oppgraderinger tilbyr mer kraft, og abonnementsalternativer er tilgjengelige i tre nivåer (Personal, Pro og Team) og varierer i kostnader fra $ 9, 95 per måned til $ 199, 00 per måned.

Sammendrag

Når du bruker disse verktøyene, kan du identifisere hindringer og flaskehalser som gir problemer med nettsidens treghet og ytelse. Deretter må du gjøre endringene som vil bidra til å forhindre disse vanlige feilene, advarslene og advarslene når du kjører diagnostikk i fremtiden. I min neste artikkel vil jeg forklare hvordan du kan øke ytelsen på nettstedet ditt ved å fikse mange av problemene som disse diagnoseverktøyene utsetter.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com