Fem GPS-apper som hjelper deg med å komme dit du skal (billig)

Jeg pleide å si at jeg aldri gikk vill, fordi jeg kjørte hele tiden til jeg fant destinasjonen på en eller annen måte. I dag er tiden litt mer dyrebar - og jeg er kanskje litt mindre romantisk når det gjelder å finne de "stedene vi aldri ville sett noe annet" når jeg går meg vill og kjører 30 mil ut av veien for å prøve å komme tilbake til høyre rute. Heldigvis er det en rekke apper som kan hjelpe deg med å holde deg rett og smal, unngå trafikkork, overvåke værhendelser og til og med finne interessante steder.

Siden arbeidet mitt har tatt meg med på en rekke bilturer nylig, søkte jeg etter gratis eller billige GPS-apper jeg kunne laste ned til telefonen min. Her er de jeg kom opp med.

1: Telenav GPS

Telenav GPS ( figur A ) er en app for Android, iPhone / iPad og BlackBerry som kartlegger ruten din og tilbyr stemmeassistert sving-for-sving-hjelp - noe som betyr at du vil høre de oh-så-vennlige spørsmålene: "Turn igjen på State Street "eller" Vil du ikke heller ha en skummet latte? Den har færre kalorier, "mens du kjører. (Okay, jeg utgjorde delen om skumlatte.) Telenav er flink til å oppdatere ruten mens du går og gir deg et nyttig sammendrag av turen. Det er gratis den første måneden og deretter $ 2, 99 per måned etter det.

Figur A

Telenav gjør det enkelt å bruke smarttelefonen din for å finne den raskeste veien til favorittstedene dine.

2: MotionX-GPS

MotionX-GPS ( figur B ) er en super populær app for iPhone, iTouch og iPad som får mye spill. Denne appen tilbyr tydelige skjermer, sving-for-sving stemmehjelp og ikoner for trafikkhendelser for å hjelpe deg med å rute rundt trafikkork, byggeplasser og ulykker i sanntid. Den siste versjonen av MotionX GPS integreres også med Twitter slik at du kan fortelle venner og familie hvor du er underveis.

Figur B

MotionX-GPS er et populært GPS-verktøy for iOS-enheter som tilbyr en oversiktlig, lett å navigere design.

3: Kart

Maps, et GPS-sporingsverktøy som er innebygd i Windows Phone, er et stemmestyrt, sving-for-sving navigasjonsverktøy som bruker telefonens posisjonsinformasjon for å angi din nåværende posisjon og for å hjelpe deg med å finne den korteste ruten (gå eller kjøre) til destinasjon du angir. Du kan speide ut nye steder, få veibeskrivelse til et bestemt punkt, søke etter lokasjoner, se på veibeskrivelseslisten, vise gjeldende trafikk eller se plasseringene til favorittstedene dine. Du kan også bytte mellom kartvisning og luftfoto.

4: GPS Essentials

GPS Essentials, tilgjengelig for Android fra Mictale.com, koster $ 4, 29 og tilbyr en samling verktøy som hjelper deg med å få lagrene dine langs hvilken vei du måtte reise. Merkelinja til dette verktøyet er "den sveitsiske hærkniven for GPS-navigasjon", og du finner alt fra månens faser til et kompass, kart, temperaturdata og mer ( se figur C ).

Figur C

GPS Essentials samler alle verktøyene dine ett sted, slik at du enkelt kan velge dataene du vil vise langs ruten.

5: Google Maps

Google Maps ( figur D ) er kanskje den mest brukte og lett tilgjengelige appen, med godt over en million nedlastinger og telling. Jeg brukte Google Maps for å planlegge kursen, få et realistisk tidsestimat for reiser og finne interessante steder underveis. Google Maps er gratis, og du kan velge fra en rekke visninger slik at du får akkurat det kartet du ønsker. Du kan bruke gatevisning for å få et reelt bilde av destinasjonen din (slik at du vet hva du leter etter), få ​​tilbakemeldinger i sanntid, slik at du kan finne den raskeste ruten, vise sving-for-sving-navigasjon og trykke gjennom til lenker for destinasjoner i nærområdet. Akkurat nå er ikke alle funksjonene tilgjengelige på alle telefoner. For eksempel er det bare Android som for øyeblikket har sving for sving-navigasjon.

Figur D

Google Maps er et gratis standard GPS-verktøy som passerte en million nedlastinger for lenge siden.

Anbefaler gratis og billige GPS-apper

Hva er dine favoritt- eller billige GPS-apper? Del anbefalingene dine med andre TechRepublic-medlemmer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com