Fem batteritips for HTC ThunderBolt (og andre Androids)

Som jeg nevnte i min anmeldelse av HTC ThunderBolt, er ThunderBolt en førsteklasses enhet som bryter gjennom fartshindringene til den tradisjonelle smarttelefonen. ThunderBolt har imidlertid også ett stort påminnelse: Batterilevetid. Dette er en minne som mange Android-enheter lider av, spesielt HTC-enheter. HTC EVO og HTC Incredible er begge utmerkede smarttelefoner som sliter med å komme gjennom en hel arbeidsdag på en enkelt kostnad.

For ThunderBolt er det primære problemet når det er i 4G LTE-modus. Det er da det virkelig skriker - med tanke på hastighet - men det er også når batteriet kan tømme helt på så lite som fire timer med tung bruk. For å hjelpe ThunderBolt-brukere med å få mest mulig ut av denne ellers nyttige enheten, har jeg satt sammen noen strømtips for å skvise ekstra batterilevetid ut av ThunderBolt. Selv om disse tipsene først og fremst er rettet mot ThunderBolt og refererer til HTC-spesifikke widgeter og innstillinger, kan de også brukes mer generelt på nesten alle Android-enheter (og spesielt andre HTC-enheter), med bare noen få justeringer.

Jeg må også merke meg at når ThunderBolt ikke er i 4G-modus, er batteriets levetid faktisk veldig respektabel. Ved hjelp av tipsene i denne artikkelen klarte jeg å komme meg gjennom en hel dag med normal bruk med HTC ThunderBolt på en kombinasjon av 3G og Wi-Fi, og hadde fortsatt 70% av batteriet igjen etter 10 timer. På 4G kunne jeg bruke disse tipsene til å strekke ThunderBolt-batteriet til nesten åtte timer.

1. Finjuster skjermen

Hvis du vil se hva som tapper mest av kraften din, gå til Hjem-skjermen | Menyknapp | Innstillinger | Om telefon | Batteri | Batteribruk. Du vil se en skjerm som den nedenfor. I de fleste tilfeller (bortsett fra når du er på 4G), vil displayet være øverst på listen fordi skjermen er den primære strømavløpet på nesten alle smarttelefoner.

Det er flere ting du kan gjøre for å redusere treff på skjermen på batteriet. Gå til Meny | Innstillinger | Vis og juster følgende innstillinger:

  • Slå av automatisk lysstyrke : Fjern merket for "Automatisk lysstyrke" og slipp glidebryteren ned til omtrent en tredjedel. ThunderBolt-skjermen er fortsatt lys og klar, selv med denne innstillingen.
  • Reduser tidsavbrudd på skjermen : Standard er 1 minutt. Slipp det ned til 30 sekunder.

2. Innstillinger for gasspjeldssynkronisering

Når du har fått skjerminnstillingene dine under kontroll, er en annen rask ting du kan gjøre som umiddelbart vil ha stor innvirkning på batteriets levetid å få synkroniseringsinnstillingene under kontroll. Når du installerer og bruker forskjellige apper og widgets, konfigurerer de seg ofte til å synkronisere automatisk uten å advare deg eller lar deg konfigurere synkroniseringsinnstillingene, for eksempel hvor ofte du skal oppdatere. Som et resultat ender de fleste Android-enheter med at en mengde ting som kjører i bakgrunnen, oppdaterer seg hele tiden, noe som tapper batterilevetiden og spiser stille bort på mobildatatildelingen din på 3G / 4G.

Gå til Meny | for å se hvilke av appene og widgetene dine som stealth synkroniserer i bakgrunnen Innstillinger | Kontoer og synkronisering. Jeg foretrekker å fjerne merket for "Auto-sync" -boksen og bare deaktivere bakgrunnssynkronisering helt (spesielt når jeg prøver å utslette hver siste dråpe batterilevetid). Du kan alltid kompensere ved å bruke HTCs "Synkroniser alle" widgeten, slik at når du låser opp telefonen din, kan du bare trykke på Synkroniser alle -knappen og alle dataene dine for alle de godkjente appene og widgetene dine blir synkronisert (på 4G vil den synkronisere veldig raskt uansett). Hvis du vil ta det et skritt videre, fjerner du merket i "Bakgrunnsdata" -boksen i Kontoer og synkroniseringsskjermbildet, slik at ingen apper får lov til å overføre data i bakgrunnen.

Alternativt kan du i synkroniseringsinnstillingene også gi noen få utvalgte apper muligheten til å synkronisere og deretter stille frekvensen for synkronisering til et lengre intervall.

3. Administrer radioene dine

En annen måte å få en rask innvirkning på batteriets levetid er å slå av noen av radioene. Nesten alle moderne smarttelefoner er pakket med flere radiosendere, og hver og en trekker strøm når de er slått på. Slå dem av når du ikke bruker dem. HTC gjør dette enkelt på ThunderBolt fordi den har en haug med vekselswidgets som du kan trykke på for å aktivere / deaktivere de forskjellige radioene / funksjonene (se skjermdump nedenfor).

Jeg slår alltid av Bluetooth og GPS, bortsett fra når det er nødvendig. Hvis jeg vet at jeg kommer til å være på mobilnettet i en lengre periode, slår jeg av Wi-Fi slik at Wi-Fi-radioen ikke sløser med strømmen på å søke etter tilkoblinger. En av tingene jeg gjorde for å redde batterilevetid da jeg var på 4G LTE-nettverket, var å bruke "Flymodus" når jeg var på møter eller andre lange perioder der jeg visste at jeg ikke kom til å bruke telefonen. Dette slår av alle radioene, inkludert mobilnettet.

4. Skru ned øye godteriet

En av de attraktive tingene med HTC Sense UI - så vel som de nyere versjonene av Android og noen av dens tredjeparts tillegg - er at den har noe flott øyegodteri. Det animerte været på HTCs standard hjemmeskjermklokke, de levende bakgrunnsbilder som beveger seg i bakgrunnen, og de iøynefallende skinnene og alternative hjemmeskjermer ser alle bra ut, men de kan være et ekstra tapp for telefonens ressurser.

Jeg vil anbefale å bruke den enkle og elegante "Skifer" -huden (nedenfor) på HTC ThunderBolt. Jeg vil også anbefale å unngå live bakgrunnsbilder og velge et statisk bilde. For batteribesparelser vil jeg også anbefale å slå av animasjoner ved å gå til Meny | Innstillinger | Skjerm | Animasjon og velg "Ingen animasjoner."

5. Administrer apper og widgeter

Vi har allerede snakket om hvordan noen apper og widgets sakte kan sifre ressurser ved å synkronisere i bakgrunnen. Mange apper slår seg også på automatisk (eller forblir i minnet selv etter at du har lukket dem). Selvfølgelig kjører widgets som du legger på de forskjellige hjemmeskjermene også rolig til enhver tid, så du må være klok på hvilke du bruker og følge med på dem.

For å overvåke og administrere appene og widgetene dine må du laste ned en oppgavebehandling som den populære Advanced Task Killer. Dette lar deg se hva du har løpt for øyeblikket (og hva som rolig slår seg på uten din tillatelse). Du kan gjøre dette med jevne mellomrom og manuelt drepe alle de åpne appene dine for å unngå å la strømforsyninger tømme batteriet. Advanced Task Killer kommer til og med med en hendig widget som du kan plassere på startskjermen. Bare trykk på den en gang, og den dreper alle appene dine, og gir deg en kort melding som forteller deg hvor mange apper som ble drept.

Enda bedre, åpne Advanced Task Killer og gå inn i Menu | Innstille og angi alternativet "Auto Kill". Jeg vil anbefale å sette Auto Kill Level til "Safe" og sette Auto Kill Frequency til "Hver halvtime." Hvis du virkelig er paranoid og ønsker å holde ting under innpakning, kan du stille Auto Kill slik at det tørker ut hver gang du slår av skjermen. Husk at noen mennesker hevder at drapsprosesser på Android har tvilsom verdi, men jeg synes at det er en god måte å holde potensielle batterihunder under kontroll, selv om det slår ut ufarlige ting i prosessen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com