DevOps-markedet spådde å være verdt 15 milliarder dollar innen 2026

Hvordan DevOps driver digital transformasjon New Relics hovedproduktansvarlige Jim Gochee forklarer de viktigste spørsmålene og utfordringene selskaper som er fullt ut forpliktet til digital transformasjon.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

DevOps markedsstørrelse anslås å nå $ 14, 969, 6 millioner innen 2026, en sammensatt årlig vekstrate på 19, 1%, viser en rapport fra Fortune Business Insights. Rapporten, som ble utgitt på fredag, fremhevet betydningen av denne økningen, og la merke til at markedet bare var verdt 3, 708, 1 millioner dollar i 2018.

Spesiell rapport: Riding the DevOps Revolution (gratis PDF) (TechRepublic)

DevOps-verktøy hjelper med å gjøre virksomhetens virksomhet mer effektiv og akselererer tiden det tar å tilby tjenester og applikasjoner til kunder, melder rapporten.

"Hvis du ser på hele markedet som en pyramide, er det noen høyteknologiske ledere på toppen og midten er mye bredere, mye større, " sa Chris Condo, hovedanalytiker som serverer applikasjonsutviklings- og leveringsfagfolk på Forrester. "Den totale markedsverdien av det mellomste laget er sannsynligvis mye større enn toppen av den pyramiden. Nå sier alle disse mellombedriftene: 'Vi trenger å ta i bruk DevOps.'

"Derfor ser du denne raske akselerasjonen, " sa Condo. "Alle disse bransjene innser nå at de trenger programvareutvikling; de trenger automatisering, og de trenger disse mulighetene for å opprettholde et konkurransefortrinn i forhold til deres vilkårlige forstyrrere eller til og med selskaper innenfor deres rom."

Verktøy som leder DevOps vekst

1. Beholder

Containerization er med på å hjelpe spydspissens vekst, og forenkler adopsjon og integrering av programvare i organisasjoner, ifølge rapporten.

"Containere har skapt en enkel måte å levere en programvarepakke i et enhetlig ytre skall til leveringssystemet, " sa Condo. "Det gjør det enkelt å faktisk automatisere distribusjonen av alle disse applikasjonene.

"Det er ingen tilpasset konfigurasjon på den maskinen; det er ingen installasjoner; det er ingen klistring for den applikasjonen på den maskinen. Den kjører i beholderen, " sa Condo.

"Det betyr at når du er i skyen, kan du opprette et testmiljø på forespørsel, distribuere containerne dine i det testmiljøet, kjøre alle disse applikasjonene i det miljøet og deretter ødelegge det miljøet.

"Nå har du renere testtilfeller, du har en renere måte å lage et testsystem på, og du har råd til å lage flere testsystemer som gradvis blir nærmere og nærmere representasjoner av produksjonsmiljøet ditt, " la Condo til.

2. Plattform-som-en-tjeneste

Platform-as-a-service (PaaS) er en annen driver for DevOps vekst, og gir et mer effektivt og kostnadseffektivt alternativ for å drive en tjeneste, ifølge rapporten.

Nåværende skyplattformer inkluderer virtuelle maskiner og virtuelle plater, som repliserer maskinvaren på en stasjonær maskin, men på en virtuell måte i skyen, sa Condo.

"Problemet er, hvis du vil ha en multicloud-strategi eller å ta noe du utviklet på stedet og flytte det til skyen, må du enten skrive det direkte til den plattformen, enten det er maskinens egen eller om det er sky innfødt, "sa Condo.

"Platform-as-a-service gir deg et abstraksjonslag mellom programvaren din og alle de eiendelene den trenger å operere på, " la Condo til.

Dette er tiltalende for bedrifter fordi hvis noen skriver kode på en skyplattform, men ønsker å distribuere den både på en lokal maskin og i skyen, kan de gjøre det uten å endre kildekoden, sa Condo.

3. Hybrid sky

Den økende bruken av hybridsky i bedriften spiller også en rolle i DevOps vekst. Mange programvareleverandører tilbyr nå hybridskyer utstyrt med DevOps, noe som muliggjør enkel levering av tjenester, mens de opprettholder balansen i utviklingsinfrastruktur og styring av egen driftstid, ifølge rapporten.

Den viktigste fordelen med hybridsky er at det lar folk kjøre arbeidsmengder både på stedet og i skyen, basert på deres behov, sa Condo.

"Noen kan ha målrettede arbeidsmengder som er best egnet for lokal eller av en eller annen grunn ikke kan flyttes til skyen. Det er andre arbeidsmengder som er best egnet for skyen, og som kan flyttes til skyen, og du utvikler dem hver for seg, "sa Condo. "Det hybride systemet er egentlig bare for å knytte de to tingene sammen."

Asia Pacific vert for stor vekst av DevOps

DevOps-markedet spenner over Latin-Amerika, Midt-Østen og Afrika, Europa, Asia-Stillehavet og Nord-Amerika, ifølge rapporten.

Nord-Amerika anskaffet $ 1.829, 4 millioner DevOps programvaremarkedsinntekter i 2018, som kan tilskrives økt bruk av DevOps-løsninger i finans-, detaljhandels-, IT- og telekommunikasjonsnæringer, fant rapporten.

Europa hadde også en sunn vekst gjennom distribusjon av programvareløsninger i flere større banker, noe som resulterte i en effektivisering av 25% i nettbank, ifølge rapporten.

Asia Pacific forventes imidlertid å se mest vekst de kommende årene på grunn av den økte etterspørselen etter automatisert programvare i Kina, Japan og Singapore.

Små og mellomstore bedrifter surfer hver dag i disse landene, noe som gir enda større etterspørsel etter DevOps Tools for å effektivisere driften, viser rapporten.

Over hele verden våkner finansinstitusjoner, helsevesen, logistikk og detaljhandel opp til dette behovet for å automatisere.

"Alle disse bransjene som kanskje følte at de ikke måtte gå så fort, er nå plutselig klar over at de må, for å følge med på tempoet i teknologi, innovasjon og forstyrrende stoffer som kommer inn i markedet, " sa Condo.

Sentrale bedriftsaktører

"DevOps-verktøy er avgjørende for en organisasjons suksess. I dagens verden av kontinuerlige distribusjoner er det et sterkt behov for kontinuerlig pålitelighet, " sier Eric Mizell, visepresident for løsningsteknikk i OverOps.

Rapporten skisserte også et par selskapssamarbeid som har styrket denne farten mot kontinuerlig pålitelighet gjennom DevOps.

I juli 2019 samarbeidet IBM og DBmaestro om å produsere databaseautomatiseringsfunksjoner for å optimalisere DevOps-miljøer for forbrukere over hele verden, og bidra til å jevne DevOps-miljøer, ifølge rapporten.

Den siste måneden kunngjorde CollabNet VersionOne og XebiaLabs et partnerskap for å lage nye DevOps-plattformer for selskaper. Samarbeidet vil hjelpe selskaper med å gi forbrukere end-to-end management-evner og synlighet som er nødvendig for å levere sikre programvareløsninger, melder rapporten.

For mer, sjekk DevOps i skyen: Beste praksis og fallgruver for skyspredning og utvikling fra Copado på ZDNet.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark (TechRepublic)
  • Implementering av DevOps: En guide for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Cheatark for telefonintervju: Programvareutvikler (TechRepublic Premium)
  • Programmeringsspråk: Utviklere avslører mest elskede, mest avsky, hva som lønner seg best (ZDNet)
  • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
  • Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)
Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com