CSS3 ressurs gjennomgang: CSS3.info

Det er mange gode ressurser for CSS3, og i denne gjennomgangen skal jeg trekke frem CSS3.info-nettstedet, som oppmuntrer til undersøkelse og studier av CSS3 og implementering av det på nettet. I tillegg til mye ressursmateriell, tilbyr nettstedet flere viktige og nyttige seksjoner, inkludert en CSS3-forhåndsvisning av funksjoner og funksjoner implementert i nåværende nettlesere, en modulstatustabell og en CSS-valgtest. Nettstedet har også en samfunnsnyhetsseksjon som inneholder introduksjonsartikler og nyheter om interessant CSS3-materiale.

Figur A

CSS3.info betegner seg som stedet å gå for alt du trenger å vite om CSS3. Ressursen tilbyr hyppige oppdateringer om en rekke emner, inkludert forhåndsvisninger, ressurser, nyheter, opplæringsprogrammer, moduler, W3C, bokanmeldelser, nettlesere og mer.

Modulstatus

Figur B

CSS3.info-nettstedet tilbyr en CSS3-modulstatustabell som deler opp flere moduler og gir den siste oppdateringen og kommende informasjon, inkludert foreslått, kandidat, siste samtale, arbeidsutkast, kunngjort og flere profiler designet for å passe medier som utskrift, TV, mobil og leser. For eksempel er Selectors- og CSS Color-modulene komplette i den foreslåtte anbefalingen som sist oppdatert henholdsvis 15. desember 2009 og 28. oktober 2010.

Velgere som tester

Figur C

CSS Selectors Test hjelper deg med å finne ut om nettleseren din er kompatibel med det store antallet CSS-velgere. Når du har startet CSS Selectors-testen, kan du klikke på hver velger for å se resultatene, inkludert et lite eksempel og forklaring for hver av testene.

Jeg kjørte en CSS Selectors Test på IE 8 og 20 og av de 41 velgerens pasninger, 1 var buggy og 20 støttes ikke; totalt ble 574 tester kjørt med bare 345 bestått. Noen av de mislykkede velgerne inkluderte 2 av 7 for E attributtet, som inkluderte testen for div align {}, med merknaden, "CSS-velgeren skal samsvare med HTML-fragmentet fordi align-attributtet er til stede og er tømme." På : nth-child selector mislyktes 47 av 88 tester, inkludert testen for div: nth-child (1) {}, med merknaden, "CSS-velgeren skal samsvare med det markerte elementet, fordi det er det første og eneste barn av det ytre div-elementet. "

Kjører velgertesten på Firefox 6.02 fra de 41 velgerne, var det 41 pasninger, med 0 som buggy, og 0 ikke støttet; alle 547 av testene besto, og Chrome 13.0.782.220 m hadde de samme resultatene.

previews

Figur D

CSS3 Previews-delen inneholder et utstillingsvindu for noen av de spennende nye funksjonene og funksjonene når de implementeres i Firefox, Konqueror, Opera eller Safari / Webkit. Flere av de tilgjengelige forhåndsvisningene inkluderer grenser, bakgrunner, farge, teksteffekter, brukergrensesnitt, velgere og webfonter.

Nyheter

Figur E

Community News-delen inneholder informasjon, introduksjonsartikler og nyheter om interessant CSS3-materiale, inkludert emner som "CSS-animasjonsprinsipper og eksempler", "Animerte varslingsmeldinger med CSS og JQuery, " og "Lite kjent CSS3-typografiske funksjoner", bare for nevn noen eksempler.

CSS3.info-nettstedet er en flott ressurs som du kan starte CSS3-stilarkene på, slik at du kan finne inspirasjon, lære nye teknikker og gi mer innvirkning på nettstedets design.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com