Lage en flytende layout for et Agile Platform-tema

I OutSystems Agile Platform har jeg aldri vært helt glad for at standardskjermoppsettene er tabellbaserte. Da versjon 6.0 ble utgitt og inkluderte et nytt mal-system, håpet jeg at standardmalene ville bruke tabeller, men dessverre gjorde de det ikke. På mitt Rat Catcher-prosjekt laget jeg mitt eget oppsett fra bunnen av ved å bruke Containers (som bare er en widget for å produsere a) og CSS, som fungerte veldig bra. På nyere prosjekter har jeg imidlertid gått over til noe enda lettere å takle når det gjelder design og layout.

Det er ikke vanskelig å lage den nye utformingen. Først starter jeg med et av Matthew James Thailays flytende oppsett "The Holy Grail". Besøk siden med det oppsettet du liker, vis kilden, og ta deretter CSS fra den. Gå til temaet Agile Platform, rediger stilarket og lim inn CSS. (Selv om disse oppsettene er gratis å bruke, godtar Mr. Taylor donasjoner; jeg har fått nok verdi fra disse oppsettene til at jeg følte at jeg skulle legge noen til ham.) Åpne deretter temas layoutskjerm. Gå til begynnelsen av det, og begynn å plassere en serie containere på skjermen i samme hekkekasse som i oppsettet, og underveis, tilordne dem de samme CSS-klasser og navn etter behov. Klipp / lim inn innholdet i den eksisterende designen forsiktig i de aktuelle beholderne. Fjern til slutt bordet, som nå skal være et tomt skall.

Voila! Du har nå et helt moderne, CSS-drevet tema for bruk. Hvis du vil bruke en annen layout, kan du mesteparten av tiden bare ta riktig CSS fra den nye layouten og lime den inn. På et nylig prosjekt brukte jeg de to kolonnene, sidefeltet til venstre, og det er slik nær standard Agile Platform-tema som en annen utvikler faktisk trodde jeg nettopp finjusterte noen skriftstørrelser. Men under panseret brukte den en mye bedre CSS og layout som satte prosjektet på de rette grunnmurene i lang tid fremover. Med CSS-medietypene kan vi enkelt få det til å skrive ut godt eller vises på mobile enheter også. Selv om det er litt anstrengelse å gjøre dette, er det verdt det på lang sikt, selv om jeg håper OutSystems går over til å lage standardtemaet som dette i fremtiden.

J.Ja

Les de andre TechRepublic-innleggene mine om Agile Platform

  • Lage et påloggingssystem for OutSystems Agile Platform
  • Genererer unike strenger i smidig plattform
  • Livssyklusen min i smidig plattform
  • Skriv en avansert Excel-dataimport med Agile Platform
  • Gjør utvidelser i Agile Platforms Integration Studio
  • Importere eksisterende databaseskjemaer som Agile Platform-enheter

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com