Lag annonsegrafikk for alle enheter med Google Web Designer

Googles nye Web Designer-verktøy lar deg lage HTML5-basert annonsedesign og grafikk som kan kjøres på alle enheter. Det gratis verktøyet fokuserer på annonsedesign og bruker HTML5 og CSS3 bak kulissene, og gir deg fortsatt tilgang til å endre koden hvis du vil lage din egen uten begrensninger. Google Web Designer er for tiden i Beta.

Funksjoner

Google Web Designer inneholder følgende funksjoner:

 • Animasjonsmodus, som lar deg utvikle deg i enten hurtig- eller avansert modus, og gir deg muligheten til å bygge scene-for-scene-grafikk mens verktøyet lager rammene som knytter scenene sammen. Med avansert modus kan du lage lag og animere individuelle elementer i stabelen.
 • 2D- og 3D-redigeringsmiljøverktøy, som lar deg lage transformasjoner og oversettelser ved hjelp av CSS3 for å rotere objekter langs en hvilken som helst akse.
 • To visningsskjermer gir deg designvisning og kodevisning, slik at du kan bla mellom live-design og koden bak designen mens du jobber med prosjekter.
 • Illustrasjonsverktøy kan brukes til å lage grafikken din, eller du kan importere bilde- eller grafiske eiendeler fra andre kreative suiter for å designe grafikken i vektorgrafikken. I tillegg kan du innlemme HTML-koder til referansebildefiler ved å bruke Tab-verktøyet.

Krav

Dette er minimumskravene for å installere Google Web Designer på Windows eller Mac OS.

 • Operativsystem: Windows 7 / Windows 8, Mac OS X 10.7.x eller nyere
 • Prosessor: Intel Pentium 4 eller AMD Athlon 64-prosessor
 • Minne: 2 GM RAM
 • Skjermoppløsning: 1280x1024
 • Søknadsvinduestørrelse: 1024x768
 • Internett-tilkobling: Kreves for første gangs bruk etter nedlasting, for oppdateringer og for hjelptilgang.

Komme i gang med Google Web Designer

For en grundig oversikt over Google Web Developer-verktøyet, kan du sjekke Google Web Designer hjelpesider, som inkluderer disse seksjonene og emnene: Introduksjon, komme i gang, opprette og endre innhold, opprette en annonse, forhåndsvise og publisere arbeidet ditt, og feilsøke og løse vanlige problemer. En skjermdumping av Hjelp-delen vises i figur A.

Figur A

Hjelpsidene inneholder også flere YouTube-videoopplæringer om emner som Google Web Designer-oversikt, tekstverktøyoversikten og pennverktøyoversikten.

Installerer Google Web Designer

Følgende installasjonstrinn er for en Windows 7-PC.

Klikk på Last ned Web Designer Beta-knappen. Når du ser Google Servicevilkår-avtalen, må du lese den og deretter klikke på Godta og last ned-knappen ( Figur B ).

Figur B

Nedlastingen starter umiddelbart og vises som filen googlewedesigner.exe ( figur C ).

Figur C

Dobbeltklikk googlewedesigner.exe, og velg deretter Kjør fra dialogboksen Åpne fil - sikkerhetsadvarsel ( figur D ).

Figur D

Avhengig av PC-konfigurasjonen din, kan du også motta en dialogboks med kontroll av brukerkontoer for å la programmet gjøre endringer på datamaskinen din. Klikk på Ja-knappen for å fortsette ( figur E ).

Figur E

Når installasjonsprogrammet er fullført, vil du se takkemeldingen ( figur F ).

Figur F

Ved hjelp av Google Web Designer

Klikk på Google Web Designer-ikonet fra programlisten, så ser du den første skjermbildet når den starter ( figur G ).

Figur G

Når programmet er initiert, åpnes standardprogrammet ( figur H ).

Figur H

Hvis du vil starte det første prosjektet ditt med å lage et nytt dokument, velger du Ny fil fra Fil-menyen. Dialogboksen Lag ny fil vises ( figur I ).

Figur I

Standard ny fil er for en Google Banner-annonse som bruker DoubleClick Studio Rich Media-miljøet, med 300x500 dimensjoner, kalt en HTML-fil. Standardplassering for en PC er / Brukere / brukernavn / Dokumenter, og standard animasjonsmodus er Hurtig. Når du har angitt konvensjonene dine, klikker du på OK-knappen. Din første fil blir opprettet og vises som standard i designvisning ( figur J ).

Figur J

Klikk på kodevisningen (det er nederst til venstre på skjermen) for å se hva som er bak designet ( figur K ).

Figur K

De enkle trinnene for å lage en primær bannerside er:

 1. Importer bildene dine ved å dra dem inn i arbeidsområdet i designvisning, eller ved å bruke bildekoder i kodevisningen.
 2. Arranger bildene dine og eventuelle andre elementer du vil bruke på scenen.
 3. Lag animasjoner eller ta med andre komponenter på siden, hvis du vil.

Jeg lekte rundt med verktøyet i omtrent 30 minutter uten å lese ytterligere instruksjoner eller følge opplæringsprogrammer, og jeg kunne dra noen få bilder inn i arbeidsområdet; det vil trolig ta prøving og feiling før jeg kan lage noen seriøse animasjoner. Figur L viser mitt første forsøk på å lage en demonstrasjonsbannerside med en 360 ° Gallerikomponent og håndtrykk "Velkommen!".

Figur L

Konklusjon

Når jeg har gjennomgått videoopplæringen, kan jeg kanskje lage noe med brukbare proporsjoner, men på dette tidspunktet tror jeg det er en læringskurve for å komme meg fra bakken med dette verktøyet. Det vil være interessant å se hvor mye Google vil fortsette å støtte dette verktøyet (dvs. vil det gå utover Beta-stadiet?). Jeg er også nysgjerrig på å se om Google tar noe fokus bort fra å markedsføre Web Designer som et verktøy for å lage annonser og gjør det mer til et rundt nettutviklingsverktøy.

Hvis du vil ha mer informasjon om Google Web Designer-verktøyet, må du huske å sjekke ut Google Web Designer beta-brukerforum og Google Web Designer Google+-siden.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com