Fortsett å teste og måle annonseresultatene for Android-appen din

Annonsering i Android-apper er et ofte omtalt tema, fordi hver utvikler ønsker å maksimere det de tjener på appene sine. Alle leter etter ett flott annonsenettverk. Selv om det kan være ønskelig å finne et annonsenettverk som virker bra og sette det på autopilot, er det ikke sannsynlig at du vil få mest mulig penger.

Annonsenettverket som de fleste Android-utviklere er kjent med, er AdMob, ikke i liten grad på grunn av det faktum at Google eier dem. Dette gjør AdMob til den gullstandarden som de fleste sammenligninger av annonsenettverket blir gjort mot, men det betyr ikke at du ikke bør teste AdMob selv.

Ikke bare fyr og glem

Android-utviklere er ofte mest fokusert på å finne ut av annonsenettverkene når de først integrerer annonser i en app; dessverre er det ikke når den beste informasjonen er tilgjengelig. Når en app øker i popularitet, vil du se mer trafikk, og derfor mer meningsfylt statistikk å måle.

Til tross for de stadige påstandene fra hvert annonsenettverk om at de effektive kostnadene per tusen annonseinntrykk (eCPM) er den beste noensinne og at alle utviklerne deres blir rike, forblir jeg typisk kynisk til jeg tester. Enda viktigere er at jeg med jevne mellomrom går tilbake og vurderer nyere resultater og gjør endringer. Du kan oppleve at nettverk som en gang hadde bra resultater ikke lenger klarer seg.

Annonsenettverk vokser og avtar

Når jeg vurderte annonsenettverk for min siste bok, Android Ad Network Primer, reduserte jeg eksponeringen min for annonsenettverk som for øyeblikket ikke hadde bra resultater.

For eksempel har Mobclix tjent meg mye penger i det siste. Imidlertid har de ikke klart å levere annonser med høy betaling for appene mine i det siste. De er ikke for min fordel for godt, men jeg reduserte trafikken jeg sender til fordel for nettverk som for tiden gjør det bedre for meg.

Jeg flyttet annonsetrafikk ikke bare for de nye appene mine, men også de eksisterende appene mine til mer lovende annonsenettverk som har vist gode resultater. MoPub har vært ganske nyttig i å hjelpe meg med å omdirigere trafikk når jeg finner noen nettverk underpresterende.

Finn hva som er best for appen din

For å komplisere ting ytterligere vil hver app ha en annen opplevelse med forskjellige nettverk. For eksempel, hvis du har en barnevennlig app og en som er beregnet på voksne, kan det hende du finner ut at hvis du slår på det "sikre filteret" for noen annonsenettverk, reduserer de betalte annonsene betydelig. Med mange forskjellige annonsetyper som er tilgjengelige i tillegg til bare bannerannonser, krever det litt eksperimentering å finne ut hvilke som gir mest inntekt for hver app.

Konklusjon: Test og mål

Det er så enkelt: test annonsenettverk og mål resultatene med jevne mellomrom. Hvis du ikke har nok annonsetrafikk til å rettferdiggjøre tiden din til å gjøre disse testene, må du la det være. Hvis du har mye trafikk, men ønsker bedre resultater, må du fortsette å jobbe for å finne den beste annonseløsningen til dine formål.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com