CommunicAsia 2012: De tre mest interessante tech-produktene

Jeg deltok på CommunicAsia 2012-utstillingen som ble holdt på Marina Bay Sands i Singapore denne uken. Showet er fakturert som Asias største integrerte informasjons- og kommunikasjonsteknologi-plattform og inkluderer teknologi som angår kommunikasjon og enterprise IT. Disse tre produktene vakte interessen min mest på arrangementet.

LuckyCharger ladestasjon

Sannsynligvis drevet av mani over smarttelefoner i asiatiske land, designet det sørkoreanske firmaet GEONAS LuckyCharger, en ladestasjon som selskapet hevder kan lade opp alle typer mobile enheter. Det er enkelt å bruke det: Først betaler du med den innebygde myntbeholderen, taster inn din firesifrede PIN-låsekode, og setter mobiltelefonbatteriet i autolåseskuffen for lading. Det er riktig - laderen vil automatisk oppdage batteritypen og lade den ved hjelp av den raskeste ladningsmetoden. Jeg meldte meg frivillig batteriet til BlackBerry Bold 9790 for en test, og det så ut til at LuckyCharger oppdaget det helt fint. ( Foto av Paul Mah for TechRepublic )

GEONAS sier at regelmessig oppdatering vil sikre kompatibilitet med fremtidige mobiltelefonbatterier. Den totale ladetiden settes til 20 minutter, hvoretter batteriet kan hentes ved å taste inn den tidligere tastede firesifrede PIN-koden. En hoved-PIN-kode gjør at en leder kan gjenopprette batteriet, mens en Apple- eller USB-kontakt kan installeres for bruk med smarttelefoner med ikke-flyttbare batterier.

Maipu MyPower S2000 Reversed PoE Switch

MyPower S2000 Reversed PoE Switch er laget av det kinesiske selskapet Maipu Kommunikasjonsteknologi, og er i hovedsak en administrert nettverksbryter med funksjoner som VLAN og portisolasjon. Det interessante med dette produktet er dets "reverserte PoE" -grensesnitt, som gjør at apparatet kan drives av PoE-injektorer som er installert på klientenden. Selskapet sier at denne unike innovasjonen har praktiske bruksområder, for eksempel å eliminere behovet for at telekommunikasjonsselskaper skal distribuere en ekstern strøm i hver etasje eller i bygningsstigningen.

Produktbrosjyren viser at port 1 er en standard PoE-port, med alle andre porter som er reverserte PoE-grensesnitt - antagelig at bryteren kan tappe på hvilken PoE-injektor som er slått på. Det er fire modeller tilgjengelig, som tilbyr mellom åtte til 16 porter. To av modellene har også muligheten til å støtte SFP-moduler med forskjellige serier, inkludert opptil 20 km.

Pepwave MAX mobilruter

Pepwave-familien til MAX-mobilrutere er designet for det ypperste innen mobilforbindelse, og gjør at så mange som syv forskjellige WAN-kilder kan utnyttes sammen som en Internett-tilkobling. Internett-kilder kan komme fra innebygde LTE- eller 3G-modemer, samt bruk av flere mobile dongler koblet til USB-portene. Avhengig av den spesifikke modellen, støttes også tapping på 802.11n trådløs fra et lokalt Wi-Fi-hotspot.

Når den er distribuert med flere 3G- eller 4G-kanaler, kan MAX mobilruteren binde dem sammen for større båndbredde. Pepwave betinger MAX mobilruteren som ideell for feltkringkasting av mobilbåndbredde med høy båndbredde eller for å gi Internett-tilgang på transporter som tog og buss. Annen bruk inkluderer å tjene som en MPLS-erstatning for bruk med sanntids POS-systemer og distribusjon i oppgavekritiske M2M-miljøer.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com