BrowserStack forenkler testing av webapplikasjoner

Modningen av nettstandarder som CSS og HTML gjør det enklere å bygge robuste applikasjoner, men støtte og implementering av disse standardene er ikke ensartet, så grundig testing er nødvendig for å sikre at applikasjoner utfører som forventet. Det store antallet nettlesere og enheter som brukes i denne alltid tilkoblede verden, samt den raske produktutviklingssyklusen, gjør denne testingen til en utfordring.

Det er her BrowserStack-tjenesten kommer inn i bildet. BrowserStack gir en måte å teste nettapplikasjoner på forskjellige nettlesere og operativsystemer via et brukervennlig webgrensesnitt.

Testing av applikasjoner

Da jeg begynte å bygge webapplikasjoner tilbake i dagene til Netscape Navigator, hadde jeg flere datamaskiner med forskjellige operativsystemer og nettlesersmaker og versjoner for å sikre at alt fungerte for alle brukere. I dag er dette ikke mulig på grunn av de forskjellige tilgjengelige enhetene og nettleserne, selv om virtuell maskinteknologi gjør det mulig eller i det minste teoretisk mulig.

En vanlig tilnærming for å teste nettapplikasjoner er å teste for de fleste av publikummet ditt. For eksempel bruker 98% av brukerne noen versjoner av Chrome, Firefox og Internet Explorer, så du fokuserer på nettleserne og ikke bekymre deg for den ensomme ulven som bruker Lynx eller til og med AOL. Det er en rekke ressurser der du kan finne nettleserstatistikk - W3Counter er ett eksempel.

Alt du trenger for testing

BrowserStack-tjenesten gir alt du trenger for å teste applikasjonen din (lokalt eller offentlig tilgjengelig) på alle vanlige nettlesere og plattformer. BrowserStack tilbyr et virtuelt, interaktivt miljø i nettleseren din, så vel som en virtuell maskin med alle nødvendige nettlesere (inkludert utviklerverktøy) lastet slik at du kan teste en webapplikasjon i sanntid.

For å komme i gang med BrowserStack, starter du med å sette opp en konto. (Det er en gratis prøveperiode, og det er forskjellige prisplaner du må vurdere når prøveperioden avsluttes.) Når du logger deg på, vil du se BrowserStack-grensesnittet ( figur A ). Sidens hovedområde lar deg spesifisere en offentlig adresse eller til og med bruke den til å teste interne applikasjoner i nettverket ditt. Nedtrekksmenyene øverst til venstre på figur A lar deg velge operativsystem og nettleser.

Figur A

BrowserStacks åpningsside for testing av webapplikasjoner. (Se et forstørret bilde av dette bildet.)

Figur B viser de gjeldende operativsystemalternativene, som inkluderer stasjonær og mobil. Den andre rullegardinmenyen fylles ut basert på valgt operativsystem.

Figur B

Gjeldende liste over operativsystemer tilgjengelig via BrowserStack. (Se et forstørret bilde av dette bildet.)

Figur C viser alternativer for stasjonær nettleser når Windows 7 er valgt.

Figur C

Alternativer for stasjonær nettleser for å teste Windows 7 via BrowserStack. (Se et forstørret bilde av dette bildet.)

Figur D viser alternativer for mobilleser for testing med iOS.

Figur D

Alternativer for mobil nettleser for testing med iOS via BrowserStack. (Se et forstørret bilde av dette bildet.)

Figur E gir deg en titt på hvordan testing fungerer med TechRepublic-nettstedet lastet i iOS 6.0 på iPad 3. Du kan endre konfigurasjonen din mens du er på farten og oppdatere miljøet via Oppdater-knappen (i figur E viser valgene til venstre-menyen Windows 7 fordi Oppdatering-knappen ikke har blitt klikket ennå). Du kan også endre skjermoppløsningen når du tester skrivebordsmiljøer - dette er den tredje nedtrekkssiden som er synlig i figur E.

Figur E

TechRepublic lastet via BrowserStack på iPad 3. (Se et forstørret bilde av dette bildet.)

Et av de mange kule alternativene til BrowserStack-tjenesten er muligheten til å teste lokale nettsteder. Dette oppnås ved å sette opp en lokal tunnel (se nederst til venstre i figur A), som kan håndteres via kommandolinjen eller via et webgrensesnitt. Det lar deg teste lokale eller interne servere (nettsteder eller bare lokale mapper med HTML / CSS / JavaScript-filer) eksternt via BrowserStack-grensesnittet. Jeg har brukt dette alternativet mye på et nåværende prosjekt med gode resultater.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er muligheten til å generere skjermbilder av hvordan et nettsted ser ut på spesifikke nettlesere og plattformer, slik at du raskt får en følelse av nettleserkompatibilitet og hvor det kan være problemer. Figur F viser tilgjengelige alternativer for å generere disse skjermbildene.

Figur F

BrowserStack kan generere skjermbilder for å teste kompatibilitet. (Se et forstørret bilde av dette bildet.)

Visual Studio-integrasjon

For de som bruker Visual Studio 2012, er en gratis BrowserStack-utvidelse tilgjengelig via Visual Studio Gallery - den krever ASP.NET og Web Tools 2012.2. Dette lar deg bruke BrowserStack-funksjoner uten å forlate Visual Studio-miljøet.

Testingen er enkel

BrowserStack er et must for de som utvikler offentlige webapplikasjoner. Det gir deg alt nødvendig for å interaktivt teste en nettapplikasjon i sanntid.

BrowserStack er omfavnet av Microsoft og mange andre selskaper. Microsoft samarbeidet til og med BrowserStack med sitt moderne.IE-nettsted med mål om å forenkle Internet Explorer-testing.

Prøv BrowserStack på ditt neste prosjekt, og rapporter deretter tilbake i diskusjonen for å dele tankene dine om tjenesten.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com