De største utfordringene som utvidet realityutviklere står overfor

De store utfordringene som AR-utviklere står overfor Nær en tredjedel av organisasjonenes AR-team bruker ikke smidige metodologier, noe som gjør det nær umulig å raskt svinge i et rom som krever prøving og feiling.

Mange bransjer begynner å ta i bruk augmented reality-apper som en måte å transformere virksomheten på og forbedre kundeopplevelsen. TechRepublic møtte Patric Palm, administrerende direktør og medgründer av Favro for å diskutere utfordringene som finnes i utviklingen av augmented reality-applikasjoner.

Palm: Jeg tror at hvis vi tar ett skritt tilbake, var det mer ukjente og flere utfordringer på teknologisiden. Ting har blitt litt enklere nå på grunn av AR-sett, AR-kjerne og AR-studio. I det samme var spillmotorer som for eksempel Unity eller Revolution for utvikling av videospill. Jeg tror vi vil se det samme der dette kommer til å gjøre det mye enklere for en bredere gruppe utviklere og organisasjoner å lage kule ting for AR. Det har blitt litt lettere på den måten, men det er ganske tidlige dager. Disse tingene ble ganske nylig utgitt, slik at folk fremdeles finner ut hvordan de skal bruke disse forskjellige, og det er tilfelle. Det er en utfordring.

Da er det selvfølgelig bare generelt mange utfordringer på dette området jeg kan gi deg et eksempel, som er en av de virkelig kule applikasjonene til AR er å bruke smarttelefonen din med noe som en AR-app fra Ikea. Så i utgangspunktet som møbler hjemme basert på katalogen. Du kan i utgangspunktet se, "OK, det er slik sofaen ville sett ut på rommet mitt." Som jeg synes er veldig kult, en kul måte å selge møbler på, men for å være ærlig er det relativt enklere måte å implementere AR sammenlignet med la oss si, mote. Hvor kanskje jeg vil at en venn skal skanne kroppen min ved å bruke AR, og jeg vil være mannequindukken for klærne, og det er slik ... Jeg vil i utgangspunktet se klærne på meg, og de vil være tilpasset meg, basert på dette. Det er definitivt den typen applikasjon som vi vil se med AR, men det er teknisk sett mye mer avansert å gjøre det, og det er grunnen til at vi egentlig ikke har sett på som en killer-app for det ennå. Så det er ett sett med utfordringer.

Da på den kreative siden er det utfordringer. Det gode nå er at vi har flyttet fra dette til å være en teknologiutfordring til "Det er greit." Jeg mener, vi har litt god teknologi her nå, men nå har vi sett på som massevis av ansiktsmasker, og jeg tror vi kommer til å bli litt lei av en annen ansiktsmaske gjennom AR, og dette mye annet mer interessante ting som kommer. Men det må være kreative mennesker for å finne ut av det, så det er en kreativ utfordring også.

Og så, endelig, som jeg sa i begynnelsen, er det mange forretningsutfordringer, gå til markedsutfordringer her. Så det er et helt nytt område som er base. Det er mye å utforske der også. Det er bare mange utfordringer på mange forskjellige fronter, noe som gjør dette utfordrende, men også veldig, veldig interessant.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan Samsung bruker AR for å hjelpe restauranter med å kjenne bestillingen din før du selv kommer i kø (TechRepublic)
  • 5 profesjonelle iOS-augmented reality-apper bør prøve i dag (TechRepublic)
  • Starbucks er ferdig stekt og all-in med augmented reality (TechRepublic)
  • ASUS tar AR til foretaket med en hurtigblandet Windows Mixed Reality Headset (TechRepublic)
  • Virtual og augmented reality policy (Tech Pro Research)
Bilde: iStock / monicaodo

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com