8 tips for å gjøre SMB-nettsteder bedre

Er du en liten bedriftseier eller gründer som liker å ha kontroll over ditt eget nettsted? I så fall sjonglerer du stadig oppgavene med å føre tilsyn med det når det vokser til et uhåndterlig mareritt? Genererer ikke nettstedet ditt nok inntekter for bedriften din? Ikke gi de besøkende en grunn til å forlate nettstedet ditt.

Tipsene i dette innlegget skal hjelpe deg med å skyve nettstedet ditt i riktig retning og flytte din tilstedeværelse på nettet fra god til flott! Denne brikken belyser åtte spesifikke områder for å styrke nettstedet ditt, og jeg inkluderer også en seksjon for videre lesning.

# 1 Gi de besøkende et fokus

Hva er varmt på TechRepublic

 • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
 • Python programmeringsspråk: Et jukseark
 • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
 • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Bygde du nettstedet ditt for deg eller for de besøkende? Gir nettstedet ditt et klart formål for kundene dine? Selger du et produkt, tilbyr en tjeneste, eller ber kundene dine registrere seg for et nyhetsbrev, eller kanskje du vil at de skal kontakte deg med en henvendelse, eller er det mulig at du vil formidle en spesifikk melding gjennom multimedia? Mange ganger synes jeg at "Do IT Yourself" (DIY) småbedriftsnettsteder mangler en klar visjon eller en klar oppfordring til handling for sine kunder. Hvis du ikke kan engasjere kundene dine i løpet av de første sekundene, vil de forlate nettstedet ditt, og du vil fortsette å miste virksomheten.

Fokuser på området som besøkende leter etter, og reserver bakgrunnsinformasjon om virksomheten for en Om-side. Gjør det enkelt å finne måter å kontakte deg på, sørg for å ha aktuelle e-postadresser, telefonnumre og forretningsadresse oppført på enkle å finne steder som bunntekst på alle sider og på en Kontakt oss-side. Det kan være slik at kundene dine ønsker å kunne gjøre online transaksjoner via nettstedet ditt, tilby en e-handelsdel som lar de besøkende kjøpe dine produkter eller tjenester gjennom nettstedet ditt.

# 2 Kjenn publikum

Prøver du å tiltrekke alle under solen til nettstedet ditt? Mange småbedriftsnettsteder prøver å være alle ting for alle mennesker, og det er veldig vanskelig å håndtere en haglegeværtilnærming når du prøver å få et lojalt kundegrunnlag. Det du vil gjøre er å finne ut den primære målgruppeprofilen din, og målrette deg mot de som mest sannsynlig utgjør ditt kundegrunnlag.

# 3 Less is more

Er nettstedet ditt uoversiktlig, fullt av blinkende annonser og er tom for hvit plass? Fjern den prangende, kakekutteren, den travle designstilen, og bruk den mindre er mer tilnærming. Å opprettholde en balanse mellom innhold og hvitt rom mellom kolonner, topptekst, bunntekst og sidefelt hjelper besøkende til å trekke til de viktige tingene, og de vil være tilbøyelige til å besøke oftere.

# 4 Innhold er konge

Har du oppdatert nettstedets innhold den siste måneden eller det siste året? Sørg for at innholdet ditt er oppdatert og aktuelt med relevante nyheter og hendelser. Ingenting slår av en besøkende mer enn når de går til et nettsted som ser foreldet ut med utdatert informasjon, gir irrelevante data eller fremdeles har kampanjer for hendelser som skjedde for dager, uker og måneder siden.

# 5 sosiale medier

Har bedriften din Facebook-, Twitter-, Instagram-, Pinterest-, LinkedIn- eller Flickr-kontoer? Hvis du ikke er tilknyttet nettsteder med sosiale nettverk, kan du miste verdifulle forbindelser og interaksjoner med kundene dine. Sørg for at du starter med bare noen få av de store sosiale nettverkene som Facebook og Twitter, og når du er koblet til og har mer tid til å bruke regelmessige innlegg og oppdateringer, kan du legge til andre kontoer på sosiale nettverk.

# 6 freebies

Folk elsker å få gratis ting. Tilbyr du noen muligheter for gratis produkter? Hvis du ikke tilbyr en spesiell eller gratis "gave", mangler du muligheten til å tiltrekke nye besøkende til nettstedet ditt og til slutt til virksomhetens salg og inntekt. Konkurranser, konkurranser, e-bøker, PDF-jukseark og en PDF-oppskriftsbok hvis du er en matrelatert virksomhet - alt som vil lokke folk til å besøke nettstedet ditt, vil gi forretningsmuligheter.

# 7 Nettfellesskap

Tilbyr bedriften din en tjeneste eller et produkt som vil dra nytte av et online fellesskap? Folk liker å finne steder å chatte med andre om lignende interesser og å stille og svare på spørsmål. Gi en online chat eller forum for de besøkende å kommunisere med jevnaldrende, kollegaer og fagpersoner i virksomhetens interessefelt.

# 8 Optimalisering

Er nettstedet ditt optimalisert for rask lastetid? Tar nettstedet ditt mer enn 10 sekunder å laste den fullstendig i nettleseren? Ingen liker å vente på at en webside lastes inn, så du vil forsikre deg om at nettstedet ditt er optimalisert for rask lasting i nettleseren. Frontend-ytelse designet på nettstedet ditt vil forbedre responstider og gi deg fordelen.

Videre lesning

Ressursene som er oppført nedenfor for videre lesning er basert på flere av handlingspunktene fremhevet fra denne artikkelen.

 • Small Business PR: Bør du ansette en publicist, eller kan du gjøre det selv? (The Huffington Post) Bloggen presenterer et godt stykke spørsmål som du kan stille deg selv og forretningsteamet ditt om kritiske PR-beslutningspunkter, og spesielt målgruppen.
 • Effektive designprinsipper for webdesignere: Nærhet (TechRepublic Web Designer Blog) Avstand og relasjoner, hvit plass og typografi er alle viktige aspekter ved nærhet og hvordan den kan brukes til å glede øye.
 • Rask tips: Gjør innhold til konge på nettstedene dine (TechRepublic Web Designer Blog) Tips for hva du bør unngå og hva du skal gjøre for å levere relevant webinnhold, samt en god brukeropplevelse.
 • Lag sosiale medier interaksjon for små bedrifter nettsteder (TechRepublic Social Media Blog) Enkle tips for deling av sosiale medier som vil hjelpe deg å bygge relasjoner med kunder, få mer trafikk og jobbe med et lite budsjett.
 • Slik kjører du en Giveaway på en WordPress-blogg (Houston Chronicle, Small Business-seksjonen) Tilbyr en trinnvis tilnærming for en godt planlagt gave i et bloggformat, men kan enkelt tilpasses enhver plattform.
 • De fire stadiene i å opprette en vellykket sosial virksomhet (TechRepublic Social Media Blog) viser deg hvordan du bruker verktøy i sosiale medier for å hjelpe organisasjonen din med å dele informasjon og samarbeide mer effektivt.
 • Trenger nettstedet ditt et nettleserdiett? (TechRepublic Web Designer Blog) Retningslinjer og ressurser for gjennomgang av ytelsesdesign. Å bruke disse prinsippene vil hjelpe deg med å bli kvitt nettstedets nettleserutblåsing.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com