300 000 nye utviklerjobber i USA det neste tiåret

Stephen Wolfram, fremtiden for programmering, og hvorfor vi lever i et beregningsunivers TechRepublics Karen Roby snakker om Stephen Wolfram, hjernen bak Mathematica, Wolfram | Alpha og Wolfram Language.

Etterspørselen etter programvareutviklere fortsetter å vokse. USA forventes å legge til nesten 300 000 nye jobber for programvareutvikler i løpet av de neste ti årene, ifølge HackerRanks Developer Skills-rapport som ble utgitt på tirsdag.

I tillegg henvender seg nå arbeidssøkere med variert utdanningsbakgrunn og demografi til teknologi. Koding av bootcamps er med på å lette karriereendringene ved å gjøre de nødvendige ferdighetene mer tilgjengelige.

Amerikanske utviklere er høyest betalte over hele verden
I gjennomsnitt tjente USA-baserte utviklere det høyeste i alle land: $ 109 000 i året. I mellomtiden tjente den gjennomsnittlige amerikanske arbeideren 47 000 dollar i 2019, ifølge rapporten.

De fem beste landene som har høyest betalt for utviklerjobber, med gjennomsnittlig årslønn:

 1. USA ($ 109 000)

 2. Australia (88 538 dollar)

 3. Canada (72 771 $)

 4. Nederland ($ 68194)

 5. Storbritannia ($ 65 387)

Hvordan bygge en vellykket utviklerkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Fair lønn og betale egenkapital
Oppfatningen av rettferdig lønn varierer, basert på selskapets hierarki, og generelt er ikke utviklerne helt sikre på om de er godt betalt. Globalt tror 39% av ingeniører / utviklere på junior- og mellomnivå ikke at de blir betalt rettferdig, sammenlignet med jevnaldrende, og 26% er usikre.

Bare 22% av direktørene / visepresidentene for ingeniøren mente at de ikke ble kompensert nok, noe som betyr at sunne 78% mener de får en rettferdig lønn.

Med gjennomsiktigheten i jevnaldrende lønns avsløringer, gir Glassdoor og LinkedIn myndighetene utviklere til å presse på for rettferdig lønn, men fordi nettstedene også gir mulighet for konstant sammenligning med jevnaldrende, noe som kan bidra til usikkerhet om lønn, og oppmuntre til hyppige stillingsendringer.

Vesten er best i USA
Byer i den vestlige delen av USA har høyest lønn, med nordøst som kommer på andreplass.

De høyeste lønningene i vest-regionen ledes, ikke overraskende, av tech-knutepunkter:

 • San Francisco ($ 147, 948)

 • Seattle ($ 134 538)

 • Los Angeles (129 080 dollar)

I nordøst betaler Boston ($ 116 804) og New York ($ 115, 792) de høyeste lønningene.

Ønsket: fullstackutviklere
Nummer 1-stillingen som skal fylles i 2020 ifølge 38% av ansettelsesansvarlige er utvikler av full stack. Back-end utviklere er nummer to, og data forskere er nummer tre.

Hiring Kit: Full Stack Developer (nedlasting av TechRepublic Premium)

Rapporten bemerker: "Selv om egenskapene som definerer en full-stack-utvikler er gjenstand for debatt, er de fleste enige om at de bør ha en grunnleggende forståelse (eller bedre) av alle lagene i en tech-stack, og bør kunne generere et minimum levedyktig produkt på egen hånd. Det er derfor de er spesielt viktige i små organisasjoner, der færre ansatte ofte må gjøre jobben for mange. "

Bilde: HackerRank

Mens de er mest etterspurt akkurat nå, er full-stack-utviklere også de mest påkrevde for å lære nye ferdigheter, med 60% av full-stack-utviklere som kreves for å lære en helt ny ramme i 2019. Og de måtte lære flest språk, med 45% rapporterte at de måtte lære et nytt i 2019.

Hvordan få en utviklerjobb: De beste programmeringsspråk å lære i 2020 (TechRepublic)

Ansette bootcamp grads
Å bære med seg strengheten til bootcamp ga positive resultater: nesten én av seks Gen Z-respondenter lærte av en bootcamp, og 32% av ansettelsesansvarlige har ansatt en bootcamp grad, fordi 70% mener bootcamp-grader er bedre rustet for jobben.

Innleiere mener de nylige graderne av bootcamp har muligheten til å lære nye teknologier og språk (71%), sterk praktisk erfaring (61%), og er ivrige etter å ta på seg nye ansvarsområder (52%), og kreditere strukturen i bootcamp-læreplanen.

Og bootcamp-suksess er ubestridelig. Siden de første kodende bootcampene dukket opp i 2011, har populariteten deres blåst opp. Kursrapporten for 2019 teller 20 000 bootcamp-grader i 2019 fra 110 heltidsprogrammer, og disse tallene er bare for Nord-Amerika.

Likevel er det fortsatt ansettelsesansvarlige (49%) fra selskaper i alle størrelser som ennå ikke har benyttet seg av dette voksende talentbassenget, og sier at de aldri har ansatt en bootcamp grad. Men etter hvert som arbeidsbassenget skjevler seg yngre, vil det bli normen, snarere enn en nyhet, og de ansettelsesansvarlige vil trenge å revurdere metodikken deres.

Bilde: HackerRank


Ferdigheter over grader
HackerRanks funn tyder på at flere selskaper kan gå veien for Google, Apple og IBM, ved å eliminere krav til høyskoler for å fokusere på ferdigheter.

Tallene avslører 32% av utviklere som jobber hos små selskaper (mindre enn 49 ansatte) har mindre enn en bachelorgrad, men hos store selskaper (mer enn 10.000 ansatte) er det bare 9% som har lavere enn en bachelorgrad (91%, men, har oppnådd en bachelorgrad eller høyere).

Bilde: HackerRank

Profesjonell vekst bør fremheves i ansettelsesprosessen
I fjor ble det avslørt at konkurransekompensasjon er de tre kriteriene utviklere ser etter i en jobb - men profesjonell vekst og læring er nummer én; 59% av utviklerne rangerte profesjonell vekst som det viktigste aspektet av jobben deres.

Rammeklassifisering
AngularJS er fortsatt (siden 2018) det mest kjente rammeverket, med henholdsvis React og Spring som kommer inn på nummer to og tre. Python-baserte Django steg til nummer fire, og etterlot .NET framework, ASP, bak seg.

Code breaking Når det gjelder å lære seg å kode, overtar C BASIC, som er slik de fleste baby boomers og Gen Xers lærte et språk; Dette er ikke overraskende, siden BASIC ble utviklet i 1954 og var "det" instruksjonsspråket på college-kurs på den tiden.

Bilde: HackerRank

I 1972 oppfant Bell Labs C, som tillot portabiliteten til operativsystemet Unix. Sammen med Unix fikk C gradvis popularitet på slutten av 1970-tallet og begynnelsen av 1980-tallet. I dag er C anerkjent for sin fleksibilitet, lang levetid og brukervennlighet, selv blant GenZers.

Gen Z melder seg på
Mer enn noen tidligere generasjon bruker Gen Z sannsynligvis bootcamps, og en av seks sier at de har utnyttet bootcamps for å lære nye ferdigheter. Motsatt lærer ikke Gen Z koding slik eldre generasjoner gjorde (fra bøker og opplæring på jobben), og avhengighet og relevans av bootcamps er grunnen til det. Bootcamp-deltakelsen har økt 11 ganger det siste tiåret.

Bilde: HackerRank

Mest populære bootcamps

 • Codeworks

 • AppAcademy

 • Hack Reactor

 • Coderhouse

 • Byte Academy

Andre funn :

 • Én av fem ansettelsesledere i Amerika er språkagnostisk når de søker nye ansettelser, de ser ikke språkferdigheter som en topp prioritet.

 • Til tross for at bare 5% av de spurte påsto det som sitt første programmeringsspråk, er JavaScript årets mest kjente språk

 • Django og Vue.js øker jevnlig

 • Go er nummer én språkutviklere ønsker å lære (den ble rangert som 12 på det mest kjente språket for 2020)

 • De som kjenner Perl tjener 54% mer lønn enn den gjennomsnittlige utvikleren, og etterfulgt av Scala (42%) og Go (33%)

 • Utviklere lærer React, AngularsJS og Django, med 32% som sier at de vil lære React neste gang.

 • Globalt er Backbone.js assosiert med den høyeste lønnen (andre og tredje var Cocoa og Ruby on Rails)

 • Den viktigste formen for profesjonell vekst: nye teknologiske ferdigheter

 • Individuelle bidragsytere (62%) ønsker å være teknologileder, og ikke ledere

Bilde: HackerRank

Kartleggingsmetodikk

HackerRank gjennomførte sin tredje årlige undersøkelse av utviklerferdigheter for å identifisere trender i utviklermiljøet. Totalt 116 648 utviklere og studenter svarte på den 15 minutter lange onlineundersøkelsen fra 12. november til 11. desember 2019. Undersøkelsen ble programmert i SurveyMonkey og HackerRank rekrutterte respondenter via e-post (samfunnsmedlemmer, kunder og potensielle kunder) og gjennom sosiale mediesider . Respondentene kom fra 162 land. Resultatene ble analysert ved bruk av Q Research. Test av signifikante forskjeller ble utført på 0, 05-nivå (95% sannsynlighet for at forskjellen er reell, ikke ved en tilfeldighet). Det kan hende at prosentandeler ikke alltid blir 100% på grunn av avrunding.

Se også

 • Hvordan bli utvikler: Et jukseark (TechRepublic)
 • Implementering av DevOps: En guide for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)
 • Cheatark for telefonintervju: Programvareutvikler (TechRepublic Premium)
 • Programmeringsspråk: Utviklere avslører mest elskede, mest avsky, hva som lønner seg best (ZDNet)
 • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
 • Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto / ijeab

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com