2020: Ansatte skal lære i flyt av arbeid, ikke fra A til Å

2020: Ansatte skal lære i flyt av arbeid, ikke fra A til Å Læring i flyt av arbeid gjennom ikke-lineær opplæring vil føre til sterkere utviklere i 2020.

TechRepublics Karen Roby snakker med Laura Baldwin, presidenten for O'Reilly Media, om hva arbeidsgivere trenger å huske på når det gjelder opplæring og læring av ansatte i 2020. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet deres.

Må-lese utviklerinnhold

  • Java og JavaScript dominerte programvareutvikling på 2010-tallet
  • Hvordan bli utvikler: Et jukseark
  • 10 måter å forhindre utbrenthet av utviklere (gratis PDF)
  • Python spiser verden: Hvordan en utviklerens sideprosjekt ble det hotteste programmeringsspråket på planeten

Laura Baldwin: Vi definerer faktisk å lære to forskjellige måter. Vi definerer lineær læring som, start fra A, og går til Z. Du må lære en ny teknologi for eksempel, eller til og med et nytt språk, du starter ved A, du går til Z. Men virkeligheten er at det meste av mennesker i vår bane, våre 2, 5 millioner brukere på plattformen, de kjenner allerede til mange teknologier. Vi kaller den strukturelle leseferdighet, og de trenger ikke A-til-Z-typen læring som tilbys av de fleste læringsplattformer. De trenger produktivitetsverktøy, som vi tilbyr, som lar dem gå inn og søke etter et svar og få det svaret i flyt av arbeidet.

Tekniske forutsigelser for 2020: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Hos O'Reilly er vi store troende på å lære i flyt av arbeid. Vi tror at selv å sette et enkelt spørsmål i læringsplattformen vår - "Hjelp meg å fikse loopen min i Python" - er noen som lærer på jobben. Vi tror en feil selskaper gjør, er at de definerer læring som "Hei alle sammen, gå på dette 40-timers videokurset." Å sitte gjennom en video betyr ikke at du vet hvordan du faktisk bruker den kunnskapen. Vi er store på søknad. Vi tror at den ikke-lineære læringen - at læring i flyt av arbeid der du faktisk tar biter og deler for å gjøre opp det du trenger for å være en mer produktiv ansatt - er akkurat der verden går, og 50% av bruken på plattformen vår er akkurat det.

Vi har kjøpt et selskap som heter Katacoda, som har en åpen plattform som lar sandkasser, der de faktisk kan ta et referansemateriale som en bok og faktisk spille inne i en Python sandkasse slik at de kan lære mens de går. Vi tror det er kritisk. For som sagt, bare å lese et stykke tekst eller se på en video betyr ikke at du forstår og kan bruke det du har lært, og vi tror at det virkelig er fremtiden for læring. At dagene med å sitte bak en datamaskin og lese eller se på noe, det er liksom det vi kaller statisk læringsmåte, virkelig er over, og interaktivitet er der ting virkelig går.

Programmeringsspråk: JavaScript-utvikler avslører favorittverktøyene sine (gratis PDF)

Karen Roby: Nå som vi avrunder 2019 og drar til 2020, føler du at arbeidsgivere får dette? Er dette noe de er litt imot? Jeg mener, endring er alltid vanskelig for oss, men kommer de til det?

Laura Baldwin: Jeg vil si noen er og noen ikke. De som virkelig forstår at nye teknologier og innovasjon i selskapene deres starter fra grunnen av. Det starter ikke med at et utøvende team sitter i et konferanserom og tar beslutninger om hva som skal skje. Det er veldig smarte mennesker som jobber for deg som prøver nye ting mens de går. Og jeg tror de menneskene i dag, utviklerne, produktlederne, de trenger tilgang til verktøyene for å hjelpe dem å lære og forstå hvordan de skal ta disse teknologiene, og gjøre dem om til innovasjon og strategier for selskapet deres. Jeg tror det er jobben for en god læringsplattform er å aktivere brukere. Ikke bare for å la dem se på en video og si: "Jeg har lært hvordan jeg gjør dette, " men hvordan de kan gjøre det om til produktivitetsverktøy og innovasjon for selskapene deres, og det er det vi prøver å fokusere på.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com