Hvorfor data er livsnerven i digital transformasjon

Hvorfor data er livsnerven i digital transformasjon Michael Hiskey, CMO for Semarchy, forklarer hvordan du kan få handlingsdyktige innsikter fra stordataene dine.

Michael Hiskey, CMO for Semarchy, forklarer til TechRepublics Dan Patterson hvordan du kan få handlingsdyktige innsikter fra ditt store data-lager. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Dan Patterson: I denne tidsalderen, spesielt på Facebook, etter Cambridge Analytica, har ordet data ganske dårlig tilknytning til det, men alle selskaper, enten de er et S&B oppstartsselskap eller bedriftsselskap, bruker data til ikke-skamle formål. Hvordan brukes disse dataene til ikke bare å markedsføre deg, men for å forbedre livet?

Datasenter må leses

  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • Beste praksis for server virtualisering og tips om hva du ikke skal gjøre
  • Kvanteberegning: Syv sannheter du trenger å vite

Michael Hiskey: Data er organisasjonenes livsblod. Enten du er en kommune som byen New York eller du er en stor organisasjon innen forbrukerprodukter, er kravet ditt å sortere dataene gjennom de forskjellige syklusene for det du har i miljøet, og lage det meningsfullt for bedriftsbrukere som trenger å ta de riktige beslutningene om det, og deretter gjøre det forbruksmateriell for nedstrøms publikum, med det endelige målet å gjøre kundeinteraksjonen bedre. Det ser ut til å være det de fleste organisasjoner - det være seg kommuner eller forbrukerproduksjonsbedrifter eller hva som helst - trenger å oppnå. De trenger å skape en bedre opplevelse for sine brukere eller for innbyggerne eller pasientene, osv.

Dan Patterson: Du sa noen magiske ord der: ta de riktige beslutningene. Jeg vet at når jeg ser på data, til og med personopplysninger, kan jeg føle meg overveldet. Hva betyr "ta riktig beslutning", og hvordan gjør jeg det?

Michael Hiskey: Det viktigere ved å ta den riktige beslutningen er å kunne stole på de underliggende dataene. Nå, jeg kjenner mange organisasjoner som har virkelig vakre visualiseringer av typen Business Business Intelligence og kan tegne utrolige diagrammer og vise noen virkelig interessante ting med data science, men hånda til hjerte, de føler seg ikke altfor sikre på kvaliteten på de underliggende dataene de bruker for å ta disse beslutningene.

Så nøkkelen til å ta de riktige beslutningene, er å være veldig trygg på at du kan stole på dataene du har, at de er riktig tilskrevet og ren og beriket, og all den måten.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com