Hvorfor 78% av organisasjonene ikke klarer å få DevOps riktig

De største utfordringene ved å ta i bruk DevOps Det er ikke noe lett med DevOps og skyen. Ny produktansvarlig for Relic Jim Gochee deler viktige tips for å overvinne utfordringer med digital transformasjon i bedriften.

Mens mange selskaper beveger seg mot DevOps-prosesser og -verktøy som passer den rammen, implementerer få faktisk arbeidsflyten med den troskap som er nødvendig for å gjøre team mer produktive, ifølge en torsdag-rapport fra 2nd Watch.

DevOps refererer til praksisen med drifts- og utviklingsingeniører som jobber sammen innen en felles livssyklus, fra applikasjonsdesign til utvikling, produksjon og support. Vellykkede DevOps-implementeringer er vist å føre til raskere gjenopprettingstider og lavere sviktfrekvens, har noen studier funnet, noe som gjør arbeidsflyten til et sterkt valg for mange bedrifter.

Jeff Aden, konserndirektør for markedsføring og forretningsutvikling ved 2nd Watch, sa for å omforme en virksomhet til en DevOps-organisasjon, for å samle separate driftsgrupper som et enkelt team.

Imidlertid sa 78% av de 1000 IT-fagfolkene som ble spurt, at deres organisasjoner fortsetter å ha separate team for å styre infrastruktur / drift og utvikling - noe som betyr at DevOps fortsatt ikke er i full gang.

Cirka 60% av de spurte sa at de bruker infrastruktur-som-kodeverktøy som Terraform, Configuration Management og Kubernetes, mens 38% sa at de administrerer infrastruktur manuelt. Dette betyr ikke bare at de ikke praktiserer DevOps, men at de ikke administrerer infrastruktur på en måte som er kompatibel med arbeidsflyten, bemerket rapporten.

Når det gjelder testing av kode, rapporterte flertallet av IT-fagfolk at de bruker proaktiv praksis som vil være til nytte for en DevOps-organisasjon. Nesten 75% av respondentene sa at de gjør en form for konsekvent kodetesting, mens 25% sa at de har lite eller ingen kodetestingprosesser i det hele tatt.

Når det gjelder kodedistribusjon og styring, sa 30% av de spurte at de bruker en manuell prosess, mens 70% bruker en eller annen form for en automatisert rørledning.

Omtrent 28% av IT-fagfolk sa at deres utviklings-, test- og produksjonsmiljøer styres helt uavhengig av hverandre, mens 47% sa at de deler en del av koden, men ikke styres gjennom identiske prosesser. De resterende 25% klarer seg identisk og bruker samme kode og prosesser.

Undersøkelsen spurte også respondentene hvordan de blir varslet når en søknad, prosess eller system mislykkes. Mer enn 21% sa at de blir varslet av en sluttbruker - et overraskende høyt beløp for store selskaper, bemerket rapporten. Ytterligere 32% sa at noen i operasjoner som ser på et dashbord, varsler dem, 23% sa at tredjepartsverktøy som New Relic og Pingdom hjelper dem med å overvåke appene sine, og 25% sa at overvåking var innebygd i rørledningen, appene og infrastrukturen, ved å sende varsler med en gang.

"Resultatene avslører 80/20-regelen, der litt over 20% av de spurte faktisk engasjerer seg i DevOps i sin reneste form i dag, " sa Aden i løslatelsen. "Det er fremdeles en enorm mulighet for selskaper å modernisere organisasjonene sine for å få fart på utviklingen og forbli konkurransedyktige på markedet."

Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • 78% av IT-fagfolk sa at deres organisasjoner har separate team for å styre infrastruktur / drift og utvikling. - 2. klokke, 2018
  • 60% av IT-fagfolk sa at de bruker infrastruktur-som-kode-verktøy, mens 38% sa at de administrerer infrastruktur manuelt. - 2. klokke, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com