Hva er Kubernetes?

Hva er Kubernetes? Hva er det som gjør Kubernetes så spesiell at bedrifter klager for å få hendene rundt det?

Datasenter må leses

  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • Beste praksis for server virtualisering og tips om hva du ikke skal gjøre
  • Kvanteberegning: Syv sannheter du trenger å vite

Hvis du bor innenfor IT-området, er det stor sjanse for at du har hørt om Kubernetes. Dette er spesielt sant hvis bedriften din er av bedriften. Men hvis du har klart å andes og unngå deg ut av Kubernetes innflytelse, lurer du kanskje på hva denne teknologien er. La meg se om jeg kan forklare det på enkleste vilkår. ( Merk : Denne artikkelen om Kubernetes er tilgjengelig som en gratis PDF-nedlasting.)

For å forstå Kubernetes, må du først vite at en container er et distribuert program som inneholder alt den trenger å kjøre. Beholdere er OS- og maskinvareavhengige og distribueres basert på bilder (for eksempel det offisielle NGINX-bildet), som kan hentes fra en rekke lagringsplasser.

Med det ute av veien er Kubernetes et open source container orchestration system som er bærbart, utvidbart og ikke bare lar deg distribuere disse containerne til en skalerbar klynge, men det kan brukes (med tillegg av andre verktøy) for å fullstendig automatisere orkestrering av dine containerte applikasjoner.

10 ting selskaper oppbevarer i sine egne datasentre (TechRepublic nedlasting)

Kubernetes ble opprinnelig opprettet av Google, men er nå vedlikeholdt av Cloud Native Computing Foundation. Som den eneste NGINX-containeren du kan distribuere, med Kubernetes kan du gjøre den beholderen til en massivt skalert tjeneste som automatisk distribueres, oppdateres, skaleres opp eller ned og mer.

Kubernetes kan installeres i ditt lokale datasenter, eller kan kjøres fra et hvilket som helst antall tredjepartsverter som Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Azure og mer. Med Kubernetes kan virksomhetsvirksomheten bli utrolig smidig og applikasjonene og tjenestene dine blir eksponentielt lettere å distribuere og administrere.

Imidlertid er det viktig å huske at uten slike som Docker-containere, ville ikke Kubernetes være mulig. Så før du dykker først i Kubernetes-farvannet, må du sørge for at du først har et godt grep om å distribuere containere.

Datasenter Trender Nyhetsbrev

DevOps, virtualisering, hybridsky, lagring og driftseffektivitet er bare noen av datasentertemaene vi vil trekke frem. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com