vSphere 5 Update 1 fikser og inneholder roundup

Jeg har vært treg med å migrere alle vSphere-miljøene mine til vSphere 5. Dette har delvis vært på grunn av at nye funksjoner ikke gjaldt de mindre miljøene, men bare fordi jeg har vært lat. Vel, nå er det på tide å gå foran og få alle miljøene mine opp til vSphere 5.

vSphere 5 Update 1 ble utgitt 15. mars (se Release Notes på VMware.com). Dette er en stor avtale, ettersom det er mange rettelser for vSphere 5-funksjonene, som kan være viktig for større miljøer som tar "Vent på den første store servicepakken" tilnærming for nye plattformer.

Det er ikke mange nye funksjoner med oppdatering 1, men de er bemerkelsesverdige.

  • Oppdatering 1 legger til støtte for nyere prosessorfamilier av både AMD og Intel som har blitt tilgjengelige siden august da vSphere 5 ble generelt tilgjengelig.
  • Ekstra støtte for operativsystem for gjester inkluderer Mac OS X Server Lion 10.7.2 og 10.7.3.
  • Nye drivere er tilgjengelige for noen få lagringsprodukter. Med alle oppdateringene og driverkonfigurasjonsalternativene er det alltid en god ide å referere til VMware Compatibility Guide når du planlegger en oppgradering. Det kan også være produkter som ikke nødvendigvis er i kompatibilitetsguiden når du går oppover i versjoner.
Noe av det jeg gleder meg til er å jobbe mer med Windows 8 og Windows Server 8 innen vSphere 5. VMware fortsetter ledelsen her med å kunne hekke virtualiseringsteknologier med letthet for testing (selvfølgelig ikke noe du vil gjøre for produksjon). Både Windows Server 8 og Windows 8 er oppført som gyldige operativsystemer i vSphere 5 for oppdateringen 1, som vist i figur A :

Figur A

vSphere 5 oppdaterer 1 gjestes operativsystemtyper for Windows-familien.

Den anbefalte måten å oppgradere verter er via vSphere Update Manager (inkludert som en separat installasjon på vCenter-nedlastingen). Dette vil ta verter med deres konfigurasjon (og oppfinner VMs / maler) frem til den nye utgivelsen, vanligvis uten problemer. Reinstallering er også et alternativ for enkle konfigurasjoner. Det er imidlertid viktig at vCenter oppdateres først. Du kan ikke ha en nyere vert som snakker med et eldre vCenter; med mindre du liker å fikse problemer.

Har du oppgradert til vSphere 5 ennå? Har du ventet på vSphere 5? Del vSphere-oppgraderingsstrategiene nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com