VMwares Pivotal-kjøp ser mot en containerisert, ikke virtualisert fremtid

Hvordan få en Kubernetes-distribusjon opp i løpet av sekunder Hvordan lanserer du en Kubernetes-distribusjon med én node på sekunder? Ved hjelp av Microk8s.

VMwares intensjon om å kjøpe Pivotal, kunngjort på VMworld 2019, er en viktig indikator om fremtiden til sky computing. Som den siste grunnleggende talsmannen for en virtualiserings-første distribusjonsstrategi, ligger Pivotal-kjøpet og større omfavnelse av Kubernetes under en uunngåelighet de fleste alle innså i 2016: VM-er er gamle og buserte, og containere er der momentumet er.

Offentliggjøring: TechRepublic kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

Reisen til dette punktet er særegen, etter hvert som fusjons- og anskaffelsesfortellinger går - VMware og Pivotal er begge flertallseid av Dell, som en del av Dells kjøp av EMC i 2015. Pivotal spunnet ut av VMware i 2012, og hadde deretter en børsnotering til $ 15 per aksje i april 2018, og VMware betaler $ 15 per aksje for å kjøpe Pivotal. I et intervju med ZDNet uttalte VMware-administrerende direktør Pat Gelsinger at "Hvert eneste grep vi gjør er beregnet."

Server virtualisering: Beste (og verste) praksis (gratis PDF)

Den faktiske kundepåvirkningen er "minimal og positiv, " ifølge analytikerfirmaet Forrester Research. Forrester fortsetter å merke seg at VMware allerede jobbet med Pivotal og Google om Pivotal Container Service (PKS), K i dette tilfellet stående for Kubernetes, og at ordningen gjør at VMware kan "eliminere dupliserte utviklingsinnsats, redusere impedansen i salget sykle, og diriger bedre produkt- og tjenestestrategien mot applikasjonsutvikling og utviklingsplattformer når den sikter høyere opp i bunken til applikasjonslaget.

Tatt i betraktning den økende rollen som cloud computing spiller i bedriften, gjør muligheten til å orkestrere containerdistribusjon sømløst på tvers av forskjellige offentlige skylverandører, samt utnytte Dells relaterte hybridskytilbud, VMware i en sunnere tilstand for fremtiden, ettersom containere er grunnlagt til innhente virtuelle maskiner.

Hvordan samfunnsaksjoner gjorde Kubernetes til den nye PaaS-standarden

Kubernetes 'betydning som gå-til-plattformen som en tjeneste (PaaS) -orkestrator kan ikke undervurderes - siden prosjektet ble flyttet under styring av Cloud Native Computing Foundation (CNCF) i mars 2016, har prosjektet sett 24.000 bidragsytere - fra flere enn 2000 bidragsytere, ifølge CNCF Kubernetes Project Journey Report, publisert torsdag.

Dette representerer en økning på 7 ganger av aktive bidragsytere i løpet av den tidsrammen. I mars 2016 utgjorde Google - opphavsmannen til Kubernetes - og Red Hat 83% av bidragene. I dag ligger dette tallet på 35%, og brutto bidrag fra de to selskapene fortsetter å øke. CNCF legger vekt på det samarbeidende, samfunnsaspektet ved Kubernetes, og kaller det "Linux of the cloud", og bemerker at "et nøytralt hjem for et prosjekt og et fellesskap ... driver vekst og mangfold som vi mener er kjerneelementer i et vellykket open source-prosjekt."

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com