Forstå cloud computing terminology med denne guiden

Uavhengig av ditt interessenivå, verdsettelse eller mening om cloud computing, er det viktig at vi i det minste er enige om hva vi snakker om. Nylig kom jeg over det jeg føler for å være den mest komplette definisjonen av cloud computing-vilkår tilgjengelig av Burton Groups analytikerfirma.

Jeg ble først utsatt for denne ressursen, som er en gratis forhåndsvisning av kunder som ikke er Burton Group, av Chris Wolf. Chris er en veldig erfaren analytiker for Burton Group, som jeg har hatt muligheten til å krysse kretser med i blogosfæren og andre tekniske kretser. Stykket ble skrevet av Drue Reeves hos Burton Group.

Burton Group Cloud Computing Oversikt-dokumentet inneholder definisjoner for mange aspekter av cloud computing. Jeg anbefaler på det sterkeste at du leser dette dokumentet og tar spesiell oppmerksomhet til definisjonene av sky computing. Dette er på side 9 i PDF-dokumentet som er gratis nedlasting fra Burton Group.

Viktige punkter fra publikasjonen Burton Group Cloud Computing Oversikt inkluderer emner som en fast definisjon av sky computing:

"Burton Group definerer cloud computing som: settet med disipliner, teknologier og forretningsmodeller som brukes til å gjøre IT-muligheter som on-demand-tjenester."

Videre inkluderer mange andre viktige forskningspunkter definisjoner av skyttermer som kan inkludere tilbud som du ikke nødvendigvis knytter umiddelbart til nettsky-databehandling. Dette inkluderer delt infrastruktur, som vanligvis er assosiert med leid datasenterplass eller samlokaliseringsordninger.

On-demand-teknologier er nøkkelen til skyen, og papiret gir en god definisjon av selvbetjening på forespørsel. Det er definert som “… skykundens (dvs. forbruker) evne til å kjøpe og bruke skytjenester etter behov. I noen tilfeller leverer nettskyleverandører et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API) som gjør det mulig for forbrukeren å programmere (eller automatisk gjennom et administrasjonsprogram) konsumere en tjeneste. "

Sannsynligvis er det mest fordelaktige settet med definisjoner i dokumentet kriteriene for å definere en offentlig, privat, intern og ekstern sky. Disse nøkkelbegrepene er avgjørende for å definere skykrav for evalueringen din, samt vite hva det er vi kan ha som uenigheter. Cloud Computing Oversikt-dokumentet er en gratis nedlasting fra Burton Groups nettsted. Sjekk dokumentet, og del kommentarene dine nedenfor om definisjoner av nettsky.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com