Handler båndbredde for infrastruktur når du flytter til skyen?

Enkelt sagt, hvis du skal flytte til skyen med noe, vil det sannsynligvis være en slags båndbreddeendring som kreves. Jeg tror at et av de enkleste inngangspunktene for en skyløsning er et lagringstilbud som fungerer som en databeskyttelsesmekanisme. Utfordringen er, er båndbredden tilgjengelig for å transportere betydelige datamengder til skyen?

Det er nå tilgjengelige produkter som har databeskyttelse til skyen. Et eksempel er Commvaults Simpana skyaktiverte integrasjon. Dette gir administratorer muligheten til å overføre databeskyttelsesnivåer til et utvalg av nettskyleverandører. Figur A viser denne nye funksjonen med det nåværende produktet: Figur A

Click image to enlarge

Ikke misforstå, jeg liker konseptet. Problemet er hvor mye kan vi skyve gjennom ledningen til leverandøren av skylagring? Visst, dataene er deduplisert og kryptert, men hva slags tilkobling trenger vi egentlig for å overføre dataene som er utgående til skyen?

En av kollegene mine i blogosfæren, Greg Ferro fra Ethereal Mind bekreftet til og med en av mistankene mine i et fersk Twitter-innlegg. Greg kom til at en skyløsning endte med å koste to ganger hva den ville ha sammenlignet med å kjøre internt. Mens hver skyløsning er forskjellig, får det meg til å tenke - hva med båndbredden? Å tilby 50 eller 100 megabit for utgående Internett-tilkobling har vært mer enn nok for de fleste arbeidsplasser frem til dette tidspunktet. Men i det øyeblikket en lagringsoverføring rulles inn i blandingen - ting endres vesentlig.

Hva med den innledende belastningen? Er det mer fornuftig å bare starte med et valgt fotavtrykk av nye systemer? Avhengig av mange faktorer, kan den første overføringen av en databeskyttelsesmekanisme være i Terabytes.

Med alle disse bekymringene er det muligheter. Det ville være fint å trekke seg tilbake alle tape-enheter i bedriften. Dette er selvfølgelig avhengig av din tolkning av data ved hvile utenfor stedet. Oppfyller skylagring dette kriteriet? Hvis båndstasjonen din er i et lager, kan du ikke gå fysisk til stedet og inne i hvelvet for å hente enheten. Hvordan skiller en skylagringsleverandør seg fra det? I tidligere innlegg om cloud computing har TechRepublic-samfunnet ikke vært sjenert for å påpeke tap av kontroll med skyløsninger.

Appellerer databeskyttelse deg som en skyløsning? I så fall, hvordan vil du bruke den? Del kommentarene nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com