Tre virtualiseringsbøker for leselisten din

Jeg har undersøkt virtualiseringsboklandskapet for arbeid, og det er tre titler som jeg vurderer standouts:

  • VMware vSphere 5 Clustering Technical Deepdive av Duncan Epping og Frank Denneman
  • VMware ESX og ESXi i Enterprise 2. utgave av Edward Haletky
  • VMware vSphere Design av Maish Saidel-Keesing, Forbes Guthrie og Scott Lowe (EMC Scott Lowe, ikke TechRepublic-bidragsyter Scott Lowe)

Jeg liker å lese teknisk materiale i eBok-format. Jeg bruker kun det elektroniske formatet Amazon Kindle, og det gjør jeg på Android-mobiltelefon-, iPad- og PC-installasjoner. Det er enkelt å søke i eBook-formatet, noe som er nyttig når du søker opp et bestemt emne. Jeg gir koblinger til Paperback og Kindle Editions for hver tittel nedenfor. ( Merk: Amazon.coms bokpriser er gjeldende på dette tidspunktet.) VMware vSphere 5 Clustering Technical Deepdive ($ 21.56 for pocketbokutgaven /$9.99 for Kindle Edition)

Denne oppfølgingen av den populære boken for vSphere 4.1, HA DRS Technical Deepdive, er aktuell for vSphere 5. Epping og Denneman jobber for VMware, så de hadde tidlig tilgang til den nye utgivelsen av hypervisoren.

Epping og Denneman går veldig inn på HA- og DRS-funksjonene i VMware vSphere, selv om de bare dekker de klyngende aspektene ved HA og DRS. Denne omfattende boken er en hurtiglesing, og eBok-versjonen er utsatt for en god pris. Jeg anser dette som et must for alle IT-proffe som er interessert i virtualisering.

VMware ESX og ESXi i Enterprise ($ 33, 50 for paperbackutgaven / $ 21.99 for Kindle Edition)

Virtualiseringssikkerhetsekspert Haletky har skrevet en veldig grundig bok som dekker mange faser som kreves for å identifisere kravene til en virtualiseringsinstallasjon, og sikre at sikkerhet og beste praksis ikke blir utelatt. Denne boken vil hjelpe deg med å gjøre vSphere-installasjonsbedriften klar.

En ulempe med denne tittelen er at den kanskje ikke gjelder alle omgivelser.

VMware vSphere Design ($ 31.49 for pocketbackutgaven / $ 27.76 for Kindle Edition)

Forfatterne dekker alle nivåer av designaspektet, inkludert planlegging for valg av vertsmaskinvare, nettverkskonfigurasjon og lagringskonfigurasjon, hvordan man skal nærme seg skala (for eksempel å gå ut eller opp), og prosessen rundt klynge- og datasenterarrangementer. Mange flere designelementer avrunder denne informasjonspakke boken.

(Merk: Forfatter Scott Lowe vil gi ut Mastering vSphere 5 med den nylige kunngjøringen fra VMware.)

Del bokanbefalingene dine

Hva er dine favorittbøker om virtualisering? Del listen din i diskusjonen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com