Gjennomgang: Paragon Drive Backup 10 Workstation

Paragon Drive Backup 10 Workstation gir virksomheter et ekstremt kraftig systemstøtteverktøy som går lenger enn standard sikkerhetskopierings- / gjenopprettingsscenariene for filer og mapper, men funksjonaliteten kommer ikke gratis.

Merk: Denne anmeldelsen ble utført med en 30 dagers gratis prøveversjon.

spesifikasjoner

 • Kostnad: $ 74, 95
 • Maskinvarekrav: 120 MB diskplass, 128 MB RAM, 200MHz CPU
 • Krav til operativsystemer: 2000, Windows XP, Vista, Windows Server 2008, Windows 7
 • Støttede filsystemer: NTFS (1.2 - 3.1), FAT 16, FAT 32, Ext2FS, Ext3FS, Ext4FS, Linux Swap, Apple HFS +, andre filsystemer i sektor-for-sektor-modus
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Paragon Drive Backup 10 Workstation gir desktopadministratorer et veldig robust funksjonssett for å utføre system sikkerhetskopieringer. Kraftbrukere og stasjonære supportteknikere vil også sette pris på det, spesielt for evnen til å migrere et system fra en maskinvareplattform til en annen, samt en P2V-konvertering.

Hvilke problemer løser det?

Standard sikkerhetskopieringsapplikasjoner der ute egentlig bare kopierer filene og mappene dine til en slags arkivfil, og tilfører veldig liten verdi annet enn å muligens utføre differensielle eller inkrementelle sikkerhetskopier, eller kanskje gi noen fancy filhåndteringsverktøy. Drive Backup 10 Workstation tilbyr mange flere funksjoner, inkludert noen du forventer å se i en partisjon eller stasjonsadministrasjonsapplikasjon. De virkelig varme funksjonene er imidlertid de som er relatert til migreringsmaskin fra en plattform til en annen, noe som kan være en ekte livredder for støttepersonell og teknikere.

Utrolige funksjoner

 • Migreringsverktøy: Du kan utføre en P2P-overføring (fra en maskinvare til en annen) eller P2V-migrering (gjøre en fysisk maskin om til en virtuell maskin) inkludert de nødvendige driverendringene.
 • Støtte for filsystem : Et bredt utvalg av filsystemer støttes (se listen over).
 • Syntetiske sikkerhetskopier: En av de mest interessante funksjonene er "syntetisk sikkerhetskopi", muligheten til å behandle eksisterende sikkerhetskopier som kilden til en ny, slik at du kan opprette et arkiv uten å utføre en sikkerhetskopi på nytt.
 • Skripting: Skriptsystemet gjør det mulig for administratorer å lage sikkerhetskopier for å passe nøyaktig til deres behov.

Hva er galt?

 • Dyr: Denne applikasjonen er priset på den høye enden av arbeidsstasjons-backupverktøy.
 • Opptatt brukergrensesnitt: Selv om selve applikasjonen er enkel å bruke, er grensesnittet veldig uoversiktlig og tar litt å bli vant til. Det er en overveldende mengde informasjon som kastes til brukeren. Mye av dette skyldes det enorme antallet ekstra funksjoner som ikke nødvendigvis rettferdiggjør prisen, som partisjonsstyringsverktøyene.

Konkurransedyktige produkter

 • Symantec Backup Exec System Recovery Desktop Edition
 • Acronis Backup & Recovery 10 Workstation
 • EMC Retrospect for Windows

Ergo for virksomheten

Alle vet at de trenger å gjøre vanlige sikkerhetskopier, på den ene eller den andre måten. Mens Windows kommer med sin egen backup-programvare, har det sine begrensninger og mangler. Ulike leverandører har som mål å forbedre grunnleggende modell, og Paragon Drive Backup 10 Workstation har sin egen tilnærming til emnet. Det som virkelig skiller seg ut med dette produktet, er at det bruker mange av de samme komponentene som Paragons utmerkede verktøy for diskpartisjonstyring (inkludert Paragon Partition Manager 10 Professional) for å gi ikke bare standard "filer og mappe i en komprimert arkiv" -sikkerhetskopi, men systembilder som enkelt kan transporteres og gjenopprettes.

En del av denne strategien er støtten for å gjenopprette et system på helt ny maskinvare. Normalt vil dette ta en stor innsats fra teknikerens side: gjenopprette systemet, muligens utføre en Windows-reparasjon for å få de riktige driverne for maskinvaren på lavt nivå, deretter på nytt oppdateringer og oppdateringer og håper ingenting ble alvorlig ødelagt langs veien. Drive Backup 10 Workstation tar gjetningen ut av prosessen, og gir deg en enkel måte å utføre P2V-migrasjoner også, noe som er gode nyheter for selskaper som ønsker å konsolidere et rom fullt av testsystemer til et bibliotek med virtuelle maskiner.

Dette fokuset på avansert funksjonalitet betyr ikke at Drive Backup 10 Workstation savner det viktigste. Når det gjelder å utføre den normale sikkerhetskopierings- / gjenopprettingssekvensen, fungerer den som forventet og på en måte som ikke er mye forskjellig fra resten av konkurrentene. En fin funksjon er muligheten til å dele sikkerhetskopiearkivene i biter til lagring på flyttbare medier. Det "syntetiske sikkerhetskopieringssystemet" er også nyttig for å lage et spesielt syn på sikkerhetskopiene for lagring på stedet uten å måtte utføre en fullstendig sikkerhetskopi.

For brukere som bare vil ha en enkel måte å hente filer som tilfeldigvis blir slettet eller endret en gang i blant, eller som ikke har noe imot å legge litt krefter i å gjenopprette et system, er nok kostnadene for Drive Backup 10 Workstation mer enn hva det betyr er verdt for dem. Men for brukere som det er viktig med rask systemgjenoppretting, som støttetekniker i et "tid er penger" -miljø, eller personer som kan trenge å gjenopprette systemer til annen maskinvare (eller migrere dem til en annen maskin helt), de forskjellige systembildebehandlingsverktøyene, drive forestill deg verktøy, og maskinvareoverføringsverktøy er vel verdt klistremerkeprisen.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Paragon Drive Backup 10 Workstation? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com