Anmeldelse: Kleo Bare Metal Backup

Sikkerhetskopiering er det vi aldri håper å bruke, og når vi trenger å bruke dem, kan vi bare holde fingrene i kryss for at verktøyet vi brukte for å lage sikkerhetskopien var vellykket. De fleste av disse sikkerhetskopieringsapplikasjonene målretter oppgaven med å sikkerhetskopiere filer og mapper. Det er imidlertid noen som tar denne oppgaven noen skritt videre - helt til bare metall. Med andre ord, sikkerhetskopiere og gjenopprette en maskin fullstendig. Vi snakker ikke bare filer her, vi snakker sikkerhetskopiering på partisjonsnivå.

Et av disse verktøyene, Kleo Bare-Metal Backup, ble laget for nettopp dette formålet. Kleo distribueres av Carroll-Net som har over femten års sikkerhetskopierfaring. Dette verktøyet er, effektivt, en Linux-distribusjon med en kraftig backup-løsning innebygd (basert på Partimage). Det hele er GUI og veldig enkelt å bruke. Men vil den gjøre alt du trenger? La oss ta en titt.

Krav

 • Støttede filformater: ext2 / 3, fat16 / 32, hfs, jfs, ntfs, reiser3 / 4, ufs, xfs
 • CPU: 700 MHz x86 prosessor
 • Minne: 512 MB RAM
 • Skjerm: VGA-grafikkort med en oppløsning på 640x48
 • CD-ROM eller DVD
 • Nettverkskort
 • Valgfritt: USB-støttet BIOS
 • Ytterligere leverandørinformasjon
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Kleo Full Metal Backup er for enhver administrator som ønsker å ha et fullverdig GUI-backupverktøy som er i stand til å sikkerhetskopiere hele partisjoner til enten CD / DVD eller et nettverkssted. Det er enkelt å bruke, pålitelig og stopper ikke bare med å sikkerhetskopiere et system (du starter opp i et fullverdig operativsystem).

Hvilket problem løser det?

Kleo Full Metal Backup løser det alltid presserende problemet med sikkerhetskopiering av partisjoner for gjenoppretting av data. Fordi det sikkerhetskopierer hele partisjoner, vil du kunne gjenopprette dataene dine, enten maskinen starter eller ikke.

Hva er galt?

Det største problemet med dette verktøyet er å sikkerhetskopiere til eksterne USB-stasjoner hvis i beste fall iffy. Så hvis du ikke har tilgang til et nettverkstilkoblet lagringssted, og du planlegger å sikkerhetskopiere store partisjoner, kommer du til å ha noen problemer med å få dette til å fungere. Selv om USB-stasjonen din vises på en standard Linux-installasjon, er sjansen stor for at den ikke vises i Kleo.

Konkurransedyktige produkter

 • Acronis sikkerhetskopiering og gjenoppretting
 • systemrescuecd

Ergo for virksomheten

Hvis du leter etter en pålitelig, nettverksvennlig sikkerhetskopiløsning som vil sikkerhetskopiere hele partisjoner (fungerer eller ikke - med mindre harddisken er fysisk skadet), er Kleo Bare Metal Backup en flott løsning. Det har et enkelt å bruke grafisk grensesnitt som enkelt kan ta sikkerhetskopi av de fleste filsystemer og gjøre det raskt og pålitelig. Og siden dette verktøyet er gratis, vil ikke budsjettet ditt ta et like stort treff som noen av de dyrere løsningene som tilbyr lite mer i funksjonssettet.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Kleo Bare Metal Backup? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com