Gjennomgang: KineticSecure kontinuerlig sikkerhetskopi på nettet

KineticD tar online sikkerhetskopi til et nytt nivå av brukervennlighet, bekvemmelighet og beskyttelse. KineticSecure-tilbudet deres gir kontinuerlig sikkerhetskopiering og versjonering for å sikre at sikkerhetskopiene dine er oppdaterte.

Merk: Denne vurderingen ble utført basert på en offentlig 14-dagers prøveversjon av hele programvaren.

spesifikasjoner

 • Programvarekrav: Alle versjoner av Windows og Windows-server fra Windows 95b eller Mac OSX Leopard 10.5.7 eller bedre
 • Windows-maskinvarekrav: 5 GB diskplass, 512 MB RAM, Pentium 4 1, 7 GHz CPU eller bedre
 • Mac maskinvarekrav: 5 GB diskplass, 512 MB RAM, PowerPC G4 1, 5 GHz eller en hvilken som helst Intel CPU
 • Priser: $ 2 / GB per måned (ingen bruker- eller enhetsgrense)
 • Tilleggsinformasjon: Produktnettsted

Hvem er det for?

På grunn av arten av kontinuerlige sikkerhetskopieringer på nettet, er KineticSecure best egnet for datamaskiner som har råd til utvidet driftsstans i tilfelle en fullstendig systemgjenoppretting er nødvendig. Det er godt egnet for mobilbrukere, hjemmebruk, typiske stasjonære brukere og lett brukte servere.

Hvilke problemer løser det?

Tradisjonelle sikkerhetskopieringsverktøy opererer i henhold til en plan, som ofte blir avbrutt av brukere når den gjør datamaskinen vanskelig å bruke eller ikke skjer i det hele tatt fordi datamaskinen er slått av. I tillegg blir online sikkerhetskopier ofte avbrutt av nettverkstilkoblingsproblemer. KineticSecure tar kontinuerlig sikkerhetskopi av filer, så det er aldri en lang, planlagt backup-operasjon for å bremse datamaskinen ned eller gå glipp av.

Utrolige funksjoner

 • Kontinuerlig sikkerhetskopi: Nøkkelfunksjonen her er kontinuerlig sikkerhetskopi, som sikkerhetskopierer en fil i det øyeblikket den endres. Sikkerhetskopien håndterer også åpne filer.
 • Versjonering: Som standard holdes tre versjoner av en fil alltid tilgjengelig, selv om du kan øke den opp til 28 hvis du trenger det.
 • Brukervennlighet: KineticSecure er veldig enkel å installere og bruke; ved å ikke bekymre deg for typer sikkerhetskopier eller tidsplaner, blir mye av den vanlige sikkerhetskompleksiteten eliminert.
 • Prisplan: KineticSecure tilbyr en enkel prismodell ($ 2 per GB per måned, med så mange brukere og enheter du vil), som sikrer at du bare betaler for tjenesten du trenger.

Hva er galt?

 • Stoler på nettverket: Så bra som KineticSecure er, kan den ikke unngå problemer som er innebygd i den elektroniske sikkerhetskopimodellen, nemlig at sikkerhetskopiering og gjenoppretting av filer bare er like rask som Internett-tilkoblingen din.
 • Sikkerhetskopi av filnivå : KineticSecure kan ikke utføre noen form for sikkerhetskopi som er egnet for bare metallgjenoppretting.
 • UI ber deg alltid om passord: Det ser ut til at brukergrensesnittet er spredt over mange små verktøy og nettsteder, så det føles som om noen få skjermbilder du trenger for å oppgi brukernavn og passord på nytt.

Konkurransedyktige produkter

 • DropBox
 • Mozy
 • Box.net
 • Carbonite
 • SugarSync Online Backup
 • FilesAnywhere

Ergo for virksomheten

KineticSecure (tidligere Data Deposit Box; mens navnet nylig har endret seg, har applikasjonen fremdeles det originale navnet) er en veldig overbevisende oppføring på den elektroniske sikkerhetskopierommet. Ut-av-boksen-konfigurasjonen er helt grei for de fleste brukere, men for avanserte (eller valgte) brukere er det et veldig rikt sett med konfigurasjonsalternativer. Disse tilleggskonfigurasjonsvalgene inkluderer andre filplasser enn "kjente" lokasjoner (dokumenter, nettleserbokmerker osv.), Ekskluderinger, innstilling av tidsperioder når du ikke skal utføre sikkerhetskopier, bruk av båndbredde og mer. Dybden på konfigurasjonen skal tilfredsstille selv den mest kresne brukeren eller administratoren.

Filgjenoppretting er enkelt nok, med ditt valg av å bruke nettstedet eller den lokale klienten til å utføre restaureringer. Dessverre er det her KineticSecures største svakhet viser. KineticSecure tar sikkerhetskopi av filer, men det er ganske enkelt ikke noe verktøy eller evne til å utføre en gjenoppretting av bare metall. Dette betyr at for å gjenopprette et system, må du få det opp og gå til et punkt der det er mulig å gjøre en filgjenoppretting.

Du vil sannsynligvis ikke ønsker å bruke denne prosessen til å gjenopprette en applikasjonsserver, Active Directory-server, etc., og den vil absolutt ikke være egnet for en oppgavekritisk server (for ikke å nevne tiden som trengs for å laste ned filene).

På samme måte har nok en nettverksfilserver i ethvert betydelig selskap nok data endret på den hver dag til at den kontinuerlige beskyttelsen tar mye båndbredde. For disse situasjonene fortsetter tradisjonell sikkerhetskopiering på stedet å herske over høykost. Du kan også bruke den nettbaserte administrasjonen for å få tilgang til filene dine eksternt, noe som er nyttig, og du kan gi andre en lenke til filene for å dele dem.

Når det er sagt, er KineticSecure så bra som det blir for online sikkerhetskopiering. Den enkle, funksjonelle opplevelsen fra get-go er en vinner. Prismodellen er enestående og er så kundevennlig som man kan forestille seg. Hvis sikkerhetskopibehovene dine er en god kandidat for sikkerhetskopiering på nettet, bør KineticSecure være øverst på listen over applikasjoner du kan vurdere.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt KineticSecure? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com