Gjennomgang: Acronis Backup & Recovery 10

Pålitelige sikkerhetskopier av data er en betydelig kilde til problemer for fagfolk innen informasjonsteknologi. Tradisjonelle rutiner mislykkes jevnlig, i likhet med mange applikasjons forsøk på å sikre åpne filer og aktive databaser. Det trenger ikke være slik. Acronis Backup & Recovery 10-programvare - tilgjengelig i en omfattende pakke som dekker alt fra stasjonære arbeidsstasjoner til virtualiserte servere - lar administratorer automatisere sikkerhetskopieringsrutiner for diskbilde.

spesifikasjoner

 • Produkt: Acronis Backup & Recovery 10 Server for Windows
 • Støttede Windows-operativsystemer: Windows Server SP4 +, Windows 2003 Server SP 2+ x32 og x64 Editions, Windows 2008 Server SP2 x32 og x64 Editions
 • Støttede filsystemer: FAT 16/32, NTFS
 • Støttet lagring: Harddisker, lagrede enheter i nettverket, CD-RW, DVD-RW, Zip, Rev Disk, andre flyttbare medier, P-ATA (IDE), S-ATA, SCSI, IEEE1394 og USB-enheter
 • Pris: Serverversjoner starter på $ 853; Arbeidsstasjonslisenser starter på $ 74
 • Mer informasjon: Acronis Backup & Recovery 10
 • TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Acronis Backup & Recovery 10-programvare hjelper IT-fagfolk som er ansvarlige for sikkerhetskopiering av viktige Windows-data og minimerer driftsstans når feil oppstår. Linux-utgaver er også tilgjengelig for Linux-brukere. Ved å gi administratorer en bevist og pålitelig pakke med produkter som ikke bare sikkerhetskopierer kritiske data, men også sikrer applikasjons-, systemkonfigurasjon og systemtilstandsinformasjon, kan teknologiere gjenopprette mislykkede systemer mye raskere.

Hvilket problem løser det?

Pålitelige sikkerhetskopier av data er en kamp innen selv de best organiserte IT-avdelingene. Utallige uforenligheter og feil oppstår når du bruker tradisjonell backup-programvare som bare kopierer kritiske forretningsdata. Noen programmer klarer ikke å sikkerhetskopiere åpne filer eller aktive databaser, en vanlig hodepine. Når disker og systemer mislykkes, var gjenoppretting en arbeidskrevende prosess, noe som nødvendiggjorde installasjon og konfigurasjon av operativsystemet, samt installasjon og konfigurasjon av antivirusprogramvare, kritiske forretningsapplikasjoner, produktivitetsprogramvare for kontor og mer. Videre må brukerkontoer opprettes på nytt, det samme gjør nettverksandeler. Skrivere må installeres på nytt. Listen fortsetter.

Ikke slik med Acronis Backup & Recovery 10-programvare, skaper det arkivfiler som gjør det mulig å gjenopprette et system og den nøyaktige konfigurasjonen i ett felt. De IT-fagfolk som velger å inkludere Acronis 'valgfrie Universal Restore-funksjon, trenger ikke en gang å gjenopprette en arbeidsstasjon eller en server til en boks med samme maskinvare. I stedet kan systemer gjenopprettes til datamaskiner som bruker ulik maskinvare, en kritisk faktor når eldre hovedkort mislykkes. Ytterligere tilleggsutstyr (Aronis Recovery for Microsoft Exchange og Acronis Recovery for MS SQL Server) sikrer at kritiske e-post- og SQL-data også er sikkerhetskopiert.

Utrolige funksjoner

 • Restaurering av bare metall: Ved å bruke Acronis Backup & Recovery 10, kan eksakte arbeidsstasjons- og serverkopier - inkludert brukerkonfigurasjoner, systemtilstandsdata, applikasjoner, skriverkonfigurasjoner, nettverksinnstillinger og mer - gjenopprettes til en ny harddisk. Som et resultat, når feil oppstår, reduserer Acronis sikkerhetskopier drastisk drastisk.
 • Universell restaurering : Når du gjenoppretter fra systemfeil, enten feilene er årsaken til ødelagte hovedkort, uberegnelige diskkontrollere, ødelagte RAID-matriser eller katastrofale fysiske skader (flom, brann, etc.), gir den valgfrie funksjonen Universal Restore muligheten til å gjenopprette de arkiverte sikkerhetskopifilene. til helt nye systemer som har helt forskjellige maskinvarekonfigurasjoner. Den resulterende utvinningstiden forbedrer mer enn rettferdiggjøre kostnadene.
 • Tilpassbare backup-ordninger: Acronis har inkludert ferdigpakkede backup-ordninger i programvaren. Disse ordningene oppfyller en lang rekke behov. Administratorer som trenger å tilpasse sikkerhetskopier for å oppfylle spesifikke krav, vil imidlertid finne backup-programvaren uvanlig fleksibel. Teknikere kan konfigurere innstillinger til det meste av detaljer, inkludert utløse sikkerhetskopier basert på eksakte forhold (for eksempel et forhåndsbestemt tidsintervall, spesifikke systemer som slås på eller av, en spesifikk bruker som logger på eller av, etc.). Videre automatiserer Acronis arkivvedlikehold og støtter sentralisert administrasjon, slik at IT-proffers tid frigjøres for andre oppgaver.
 • Enestående rapportering: Rapporteringsverktøyene som er inkludert i Acronis 10-pakken med sikkerhetskopieringsverktøy er førsteklasses. Fra tilpassbare e-postvarslingsvarsler til et sentralisert dashbord som kan vise sikkerhetskopieringsstatus for flere systemer på en enkelt skjerm, forenkler Acronis Backup & Recovery 10 en av de mest kritiske oppgavene teknologiene håndterer, samtidig som frustrasjonen fjernes.

Hva er galt?

 • Kompleksitet krever tid å lære: Som mange kraftige produkter, krever Acronis Backup & Recovery 10-bildeprogramvare dedikert innsats for å lære. Ettersom produktet påtar seg ansvaret for en kritisk oppgave (administrere sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprosesser), og ettersom det har uendelige konfigurasjons- og gjenopprettingsalternativer (inkludert Universal Restore, Microsoft Exchange og Microsoft SQL utvinning), må administratorer sørge for at de konfigurerer og overvåker Acronis på riktig måte sikkerhetskopiering. IT-proffene skal ikke forvente å bare kunne laste ned programvaren, følge installasjonsanvisningene og klikke på noen få standardinnstillinger. Selv om sikkerhetskopieringsoperasjoner kan bevise at det er enkelt på noen systemer, kan andre miljøers spesifikke behov kreve at administratorer tar tilstrekkelig tid til å lære og konfigurere programmets, og tilsvarende valgfrie komponenter ', fulle evner.

Konkurransedyktige produkter

 • FarStone Total Backup Recovery Server
 • Norton Ghost 15
 • Paragon Software Group Drive Backup 10 Server
 • StorageCraft Shadow Protect Server

Ergo for virksomheten

Acronis Backup & Recovery 10 setter standarden for verktøy for sikkerhetskopiering av data. Med støtte for universell restaurering, beskyttelse av e-post og SQL, databasegjenoppretting og til og med virtualiserte servere, tillater programvaren administratorer å trygt adressere en av de mest plagsomme, men kritiske oppgavene de utfører: sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Acronis Backup & Recovery 10? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

Neste side (fotogalleri) >>

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com