Møt Antsle: En gjennomgang av den perfekte virtuelle maskinløsningen utenom boksen

Møt Antsle: Den perfekte ut-av-boksen-virtuelle maskinløsningen Jack Wallen tar en titt på Antsle private skyserver og konkluderer med at det kan være noe av det beste som skjer for virtuelle maskiner på lenge.

Jeg har jobbet med virtuelle maskiner på mange plattformer fra VirtualBox til VMware til KVM til qemu. For det meste er de alle stort sett de samme - et fint GUI-verktøy bygd rundt kraftige kommandoverktøy, designet for å lage og administrere virtuelle maskiner på et vertsoperativsystem. Av de tilgjengelige alternativene har VirtualBox vært min go-to-verktøy for VM-er i noen tid. For tiden har jeg over 50 virtuelle maskiner klar. Heldigvis kjører jeg ikke mer enn to eller tre om gangen, da det vil ta et alvorlig kutt av ressurspai på arbeidsstasjonen. Den andre løsningen av løsningen min er at de virtuelle maskinene bruker dyrebare ressurser - som jeg ikke alltid trenger å spare.

Og jeg prøver ikke å drive en virksomhet. Se for deg å ha en dedikert serverplattform for denne oppgaven - en biff nok til å ta på seg oppgaven å kjøre flere VM-er. Deretter legger du til behovet for å betale noen for å lære hvordan du best bruker VM-teknologien og kontinuerlig vedlikeholder teknologien.

Men hva om det var et alternativ (et som brukes av slike som Facebook, Symantec, PennState, Dunbar og parc) som kan gjøre det enkelt å administrere virtuelle maskiner? En løsning som ikke bare er selvforsynt, men kostnadseffektiv?

Det er Antsle. En privat skyserver, designet for utviklere, som kan betjene bedrifter i alle størrelser. Med denne maskinvaren kan du rulle ut servere, containere, og gi den navnet - alt fra en brukervennlig nettbasert GUI. Fra $ 799 og går til $ 4, 499 (for basismodeller), kan du kjøpe og få en Antsle bygget for å dekke dine spesifikke behov.

Men det jeg har funnet mest imponerende med Antsle, er hvor enkelt det er å snurre opp en "gevir" (tenk virtuell maskin). På få sekunder kan du distribuere en VM basert på hvilken som helst av de innebygde malene (Ubuntu, Fedora, Debian, CentOS, FreeBSD, Kali Linux eller Windows Server). Hvis listen over maler ikke passer dine behov, kan du laste opp et virtuelt apparat eller bruke en ISO for å lage en ny mal, som deretter kan brukes til å distribuere "antlets."

Jeg har jobbet med en Antsle i en uke nå. Det tok meg omtrent en time å komme i gang med å rulle ut gevirer, og en dag eller så for å innse at denne løsningen ville usurp VirtualBox som min go-to VM-løsning. Tatt i betraktning at jeg har brukt VirtualBox i et tiår, bør det tjene som et vitnesbyrd for brukervennligheten og kraften som finnes i Antsle.

Jeg kan nå distribuere så mange VPS-er som jeg trenger. I følge Antsle kan det faktisk kjøres 100+ VPS-er samtidig. Prøv det med din nåværende løsning.

Ikke bare VM-er

Med Antsle kan du også enkelt distribuere containere. En av de tilgjengelige malene er Ubuntu-Kubernetes. Dette er en Ubuntu Server 16.04 mal, fullpakket med alt du trenger for å rulle ut en Kubernetes-klynge. Distribuer noen få gevir basert på den beholderen, og du er klar til å begynne å jobbe med containere, uten å måtte gjennomgå utfordringen med å først installere Kubernetes. Det hele er der, klart til å rocke. På noen raske minutter kan du ha Kubernetes-klyngen klar til å servere og skalere. Det alene er verdt inngangsprisen for Antsle.

Enkel oppsett

Når jeg pakket ut min nye Antsle, tok det omtrent 10 minutter før den var i gang, registrert og klar til å gå. Når Antsle var slått på, var alt jeg måtte gjøre å peke en nettleser (på det samme LAN) til http: //myantsle.local, logge på med den medfølgende legitimasjonen, endre administratorpassordet og begynne å distribuere antlets. Den nettbaserte GUI ( figur A ), gjør det til en lek å distribuere en ny VM.

Figur A

Den webbaserte GUI for Antsle.

Rask spesifikasjoner

Hvordan Antsle er spesifisert vil avhenge av hvilken versjon du kjøper. Mine var basert på en Intel 8-kjerne @ 2, 40 GHz prosessor, med 32 GB RAM og 1 TB lagringsplass. For en fullstendig liste over spesifikasjoner, sjekk ut denne matrisen.

På baksiden av Antsle ( figur B ) finner du:

  • 4 x Gigabit Ethernet
  • 2 x USB 3.0
  • 2 x USB 2.0

Figur B

Baksiden av Antsle mikroserver.

Jeg trengte bare å bruke en av Ethernet-portene fordi jeg kunne lage virtuelle NIC-er for hver gevir. Effektiv. Et annet fint aspekt ved Antsle er at den er viftefri, så det er en perfekt lydløs mikroserver. Når du er i gang, vil du ikke en gang legge merke til Antsle - utenfor det eneste røde LED-strømlyset.

En rask konklusjon og et blikk inn i fremtiden

Antsle har skapt noe virkelig spesielt. Enhver virksomhet som ønsker å lage rullende virtuelle maskiner og containere av andre natur, vil være lurt å gi dette selskapet din oppmerksomhet. Hvis jeg skulle gjette meg, vil jeg si at Antsle lett kunne bli en-stop-shop for din VM og container behov.

Og du kan satse, jeg skal skrive en del om artikler til å ikke bare fremheve hvor enkelt Antsle er å bruke, men for å hjelpe deg med å komme deg opp på noen av de vanskeligere aspektene ved å bruke denne mesterlige enheten.

Datasenter Trender Nyhetsbrev

DevOps, virtualisering, hybridsky, lagring og driftseffektivitet er bare noen av datasentertemaene vi vil trekke frem. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com