KubeCon fremhever enorm vekst i adopsjonen av Kubernetes

Hvordan installere Kubernetes på CentOS 8 Med CentOS 8 ute, har installasjonen av Kubernetes endret seg. Lær hvordan du får dette til.

Kubernetes aficionados kom i kraft for KubeCon 2019, som ble holdt rett før Thanksgiving i San Diego. Mer enn 12 000 mennesker deltok på arrangementet, og Platform9 undersøkte nesten 1500 mennesker om hvordan de bruker Kubernetes.

Datasenter må leses

  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • Beste praksis for server virtualisering og tips om hva du ikke skal gjøre
  • Kvanteberegning: Syv sannheter du trenger å vite

Kamesh Pemmaraju, sjef for produktmarkedsføring av en plattform9, forklarte undersøkelsens funn i et blogginnlegg og fremhevet den brede adopsjonen av Kubernetes, et åpen kildekode-operativsystem. Mer enn 400 personer rapporterte at selskapet deres planla å drive minst 50 klynger i produksjon i løpet av det neste halvåret.

Pemmaraju la til at antallet klynger og noder som ble brukt økte, med noen respondenter som sa til plattform9 at selskapet deres kjørte hundrevis av noder i bare en eller to klynger. Undersøkelsen fremhevet også det faktum at mange selskaper driver Kubernetes både på stedet og offentlig skyinfrastruktur.

På grunn av den enorme utvidelsen av Kubernetes 'brukssaker, er flere selskaper enn noen gang på jakt etter talent i feltet. Mange selskaper, som Capital One og Walmart, brukte konferansen for å annonsere sine mål og møte eksperter. Rapporten bemerket at antall Kubernetes-jobber på faktisk.com steg til 12 500, med mer enn 3000 jobber lagt det siste halvåret.

Spesiell rapport: Fra sky til kant: Den neste IT-transformasjonen (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

"Det er forbløffende å se den enorme omfanget av Kubernetes 'distribusjoner. Selskapene på KubeCon som leder spissen for disse storskala Kubernetes' distribusjoner, posisjonerer seg for raskt å levere overlegne kundeopplevelser, noe som gir dem et tydelig konkurransefortrinn i en rask utvikling digital økonomi, "Skrev Pemmaraju.

"Ikke bare bruker de det i sine kjerne-datasentre og den offentlige skyen, men de distribuerer også et svimlende antall Edge Computing-brukssaker fra vertikale bransjer som spenner fra detaljhandel og produksjon til bilindustri og 5G-utrullinger, " la han til.

Et økende antall selskaper bruker Kubernetes for edge computing, med 145 respondenter som rapporterer at de hadde en edge-distribusjon ved hjelp av Kubernetes og ytterligere 38% driver Kubernetes mer enn 100 lokasjoner. Nesten halvparten av dem som bruker Kubernetes for edge computing, sa at de hadde minst 11 servere på hvert sted.

I følge Pemmaraju involverte de vanligste applikasjonene som ble distribuert i kanten kantportene / tilgangskontroll, overvåkning og videoanalyse, 5G og salgssted eller salgsverktøy.

"Det er ganske en utfordring å skalere dusinvis eller hundrevis av pseudodatasentre som må administreres med lav eller ingen berøring, vanligvis uten ansatte og lite tilgang, " sa Pemmaraju.

"Disse scenariene inkluderte kantplasser som er eid av selskapet (f.eks. Butikkene), og for lokale programvareselskaper, deres sluttkunders datasentre. I stor skala, vil ikke tradisjonelle datasenteradministrasjonsprosesser gjelde, " han la til.

Økningen i adopsjon kom med noen ulemper, siden mange av respondentene spurte at de hadde slitt med sikkerhet og oppgraderinger.

"Å løpe i massiv skala gir unike utfordringer. Det er ganske enkelt å distribuere en eller to Kubernetes 'klynger for bevis på konsepter eller utvikling / testing. Å håndtere det på en skala i produksjonen er en ganske annen sak, spesielt når du har dusinvis av klynger og hundrevis av noder, ”skrev Pemmaraju.

"Kubernetes 'kompleksitet og abstraksjon er nødvendig, og det er der av gode grunner, men det gjør det også vanskelig å feilsøke når ting ikke fungerer som forventet. Ikke så rart at 48, 86% av respondentene i undersøkelsen indikerte at overvåking i skala er deres største utfordring, etterfulgt av oppgraderinger (44, 3%) og sikkerhetsoppdatering (34, 09%), la han til.

Rapporten sier at DevOps, PlatformOps og ITOps-teamene bør henvende seg til verktøy som Prometheus, fluentd, Istio for å ta opp problemer rundt logging, beregninger, observerbarhet og servicenett. Men feltet utvikler seg kontinuerlig, så det pålegges team å følge med på alle oppdateringer eller endringer.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com