Intel er målrettet mot VR-markedet med åttende gen Core-prosessorer og mini-PC NUC-system

Video: Virtual reality ... på mindre enn to minutter Lurer du på hva som ligger bak gjenoppblomstring i VR-teknologi? Finn ut på mindre enn to minutter!
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Intel kunngjorde sin åttende Gen Core-prosessorserie med Radeon RX Vega M Graphics for virtual reality, gaming og content creation.
  • Intels nye mini-PC NUC-systemer kommer i to versjoner, begge sportslige de nye prosessorene og andre funksjoner for VR-bruk.

På CES 2018 i Las Vegas avslørte Intel den siste versjonen av Core-prosessorlinjen med Radeon RX Vega M Graphics og et nytt mini-PC NUC-system - begge rettet mot å kjøre virtual reality (VR) applikasjoner.

En tung hit i chipmarkedet som Intel som legger vekt på VR, kan bidra til å gi legitimitet til teknologien, spesielt i bedriften. Og å vite at det er Intel-brikker designet spesielt for spill, og VR kan fremme utviklingen av enda mer VR-maskinvare.

Ifølge en Intel-pressemelding, som en del av åttende generasjon av Intels Core-prosessorserie, vil den Radeon-drevne oppdateringen være tilgjengelig på to forskjellige alternativer:

  1. 8. generasjons Intel Core-prosessor med Radeon RX Vega M GL Graphics (65W total pakkeeffekt)
  2. 8. Gen Intel Core-prosessor med Radeon RX Vega M GH Graphics (100W total pakkeeffekt), som har en ulåst konfigurasjon

Intel har ertet denne prosessorlinjen siden slutten av 2017, men den er endelig her. Chipsen har en firekjerners CPU og 4 GB minne. De bruker også Intels Embedded Multi-Die Interconnect Bridge (EMIB) -teknologi, som utgivelsen beskrev som "en høyhastighets intelligent informasjonsbro mellom GPU og HBM2 og reduserer det vanlige silisiumfotavtrykket til under halvparten av diskrete komponenter implementert separat. "

I hovedsak lar dette Intel lage enda tynnere og lettere enheter. Og på disse mindre enhetene gir prosessorene opptil 3 ganger flere bilder per sekund, sier utgivelsen, noe som gir bedre spill- og VR-opplevelser. Det gjør også innholdsoppretting i et program som Adobe Premier Pro opptil 42% raskere, bemerket utgivelsen.

De nye brikkene kan for eksempel brukes til å drive Windows Mixed Reality-headset og Oculus-headset.

Ved å benytte seg av denne nye brikkeserien er den oppdaterte Intel NUC (tidligere kodenavnet Hades Canyon) mini-PC. I følge en egen pressemelding er det flott for "VR-entusiaster og arbeidsmengde-tunge innholdsskapere", og "det vil være Intels minste premium VR-kapable system i markedet."

I følge utgivelsen er NUC også tilgjengelig i to versjoner:

  1. NUC8i7HVK, basert på den ulåste versjonen av den 8. Gen Intel Core-prosessoren med Radeon RX Vega M GH-grafikk, lar overklokkere forbedre ytelsen ytterligere
  2. NUC8i7HNK bruker den 8. Gen Intel Core-prosessoren med Radeon RX Vega M GL-grafikk

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com