Implementere VMware's View Storage Accelerator-funksjon

De siste par årene pekte en hvilken som helst VMware View-presentasjon eller blogg du så angående feilsøking, vanligvis på én ting: lagring. Vi elsker alle å skylde på nettverksfolket eller lagringsfolket (spesielt hvis disse rollene ikke alle tilhører en person, du!), Men dette kommer til en dårlig utforming av lagrings- og utsiktsmiljøet. Kanskje hadde du ikke budsjettet til å gjøre det du virkelig ønsket, eller kanskje vokste View-miljøet ditt raskere enn du planla; uansett vil det føre til tregere stasjonære datamaskiner og kanskje brukerklager.

VMware prøver å løse noen av disse problemene, spesielt for mindre selskaper som ikke har lagret lagring. Gradvis lagring innebærer at du kanskje har noen SSD-er (raskere ytelse), Flash, SATA og / eller SAS (tregere ytelse) i lagringsområdet, ikke bare alle SATA for eksempel. View Storage Accelerator som er inkludert i View 5.1 (det kalles noen ganger Host Caching) adresserer flaskehalsen som kommer fra I / O-forespørsler fra en virtuell maskin til en vert. View Storage Accelerator reduserer faktisk mengden lest I / O-forespørsler; Dette kan føre til bedre ytelse under boot storm, bedre ytelse når brukere laster inn applikasjoner som Microsoft Outlook og Adobe Reader, og mange andre fordeler. For en full liste over fordeler og noen begrensninger, les VMware's View Storage Accelerator White Paper (PDF).

En begrensning er at View Storage Accelerator krever mer lagringsplass for en fordøyelsesfil som blir opprettet for hver VMDK (-digest.vmdk) - den tilsvarer omtrent 100 MB per hver 20 GB Windows VM. Dette er kanskje ikke en stor sak hvis du bare har 100 View stasjonære PCer (= 10 ekstra GB lagringsplass), men hvis du har 1 000 eller 10 000, er det noe du bør vurdere.

View Storage Accelerator er en funksjon i vSphere 5.0's Content-Based Read Cache design (CBRC). Det stemmer, vSphere ... ikke View. Imidlertid er View det perfekte bruksområdet for vertsbuffer-funksjonen, ettersom mye av det samme innholdet kan vises på forskjellige disker som brukes i et View-miljø. På veldig enkle termer, ved å bruke det VMware refererer til som Online Cache og Offline Hashing, er VMware i stand til å lagre ofte brukt innhold i en RAM-buffertbuffer. Den bruker hasjer for dette innholdet, og hvis en VM sender en I / O-leseforespørsel som har en gyldig hasj, kan den hente innholdet fra RAM-bufferen. Hvis det forespurte innholdet ikke har gyldig hasj, må VM ta tak i det fra den opprinnelige lagringen (datastore). For å finne ut detaljer om denne prosessen, vennligst se igjen til VMware's White Storage Accelerator White Paper (PDF).

Selv om CBRC-arbeidsflyten kan høres litt komplisert ut, er det ganske enkelt å implementere View Storage Accelerator-funksjonen. Det er ikke aktivert som standard, så du må gå til webgrensesnittet for vis administratorer for å aktivere det manuelt på to steder: vCenter-innstillingene og bassenginnstillingene. Slik gjør du det.

 1. Logg deg på View Administrator Web UI.
 2. Utvid Vis konfigurasjon til venstre og klikk på Servere.
 3. For hver vCenter-server markerer du den og klikker på Rediger-knappen.
 4. Klikk på Host Caching-fanen og sett en sjekk ved siden av Enable Host Cache for View ( figur A ). (Les dette innlegget av Andre Leibovici for å lære mer om størrelsen på vertsbufferen.) Du kan endre vertsbufferen for hver enkelt vert under denne fanen også, hvis du vil.
 5. Klikk OK.
 6. Klikk på Bassenger under Beholdning på venstre side.
 7. Velg bassenget / bassengene du vil aktivere Host Cache på.
 8. Klikk på Rediger.
 9. Klikk på fanen Avansert lagring og sett en sjekk ved siden av Bruk Host-hurtigbufring ( figur B ).
 10. Hvis du bruker vedvarende disker, kan du endre rullegardinmenyen Disktyper for å si OS-disker og vedvarende. Hvis ikke, bare la det være som OS-disker.
 11. Standard er å regenerere hurtigbufferen etter syv dager. Du vil ikke gjøre denne perioden for kort, siden du vil ha et antall gyldige hasj (innhold) i CBRC-cachen.
 12. Velg blackout-tider i fanen Advanced Storage hvis du vil. Blackout-tider lar deg bare kjøre Host Cache i løpet av arbeidsdagen eller i løpet av bestemte timer utenom peak. Dette vil hjelpe med ytelse i rushtiden.
 13. Klikk OK.
Figur A

Figur B

Hvis du aktiverer Host Caching i et allerede eksisterende basseng, anbefales det at du komponerer dem til et nytt (helst optimalisert for Vis) grunnbilde slik at basedisken har hurtigbuffer aktivert fra begynnelsen. VMs (stasjonære maskiner) må også startes på nytt manuelt for at dette skal tre i kraft.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com