Hvordan ditt selskap kan unngå et IT-mareritt som IRS-strømbrudd på skattedagen

Slik overvåker du nettverket ditt for ondsinnet trafikk. CEO Uday Veeramachaneni, CEO for PatternEx, hvordan selskapet ditt kan bruke trusselaktører for kunstig intelligens
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • IRSs seksjoner for direkte betaling og betalingsplan på nettstedet ble tatt frakoblet etter tung trafikk på den amerikanske skattedagen 17. april.
  • Med investeringer i maskinvare og programvare kan et selskap unngå et enormt strømbrudd som IRS-opplevelsen.

På US Tax Day, den største dagen i året for skattemyndighetene, ble viktige deler av nettstedet tatt offline. Som bemerket av søsternettstedet ZDNet, ble både alternativene "direkte betaling" og "betalingsplan" gjort utilgjengelige, kanskje på grunn av økningen i trafikkforespørsler.

En stund var det eneste alternativet å betale skatt på nettet gjennom et debet- eller kredittkort. Dette kan ikke virke som en dårlig idé, men nettstedet krever et gebyr for å gjøre det ($ 2 til $ 3, 95 for debet og 3% for kreditt, bemerket CNBC).

Tirsdag var den siste dagen for amerikanere å sende inn sine årlige skattedokumenter. Og folk som trengte å betale, måtte takle begrensede alternativer. På grunn av krasj på stedet forlenget skattemyndighetene faktisk fristen med en dag, bemerket CNBC.

"Dette er den travleste skattedagen i året, og skattemyndighetene ber om unnskyldning for ulempene dette systemproblemet forårsaket for skattebetalerne, " sa fungerende skattemyndighetskommissær David Kautter i en uttalelse tirsdag.

Selv om tidlige spekulasjoner så ut til å peke på en rekke årsaker, inkludert en mulig cyberattack, er det veldig sannsynlig at strømbruddet var forårsaket av stor trafikk og en infrastruktur som ikke klarte å følge med etterspørselen.

For å unngå en lignende situasjon, bør IT-avdelingen kjøre tester på appserverkapasiteten din og se på mulige serveroppgraderinger. IT kan også tilby ny maskinvare for å hjelpe til med kapasitet og skalerbarhet, men dette skaper behov for mer ledelsesoppsyn og annen potensiell hodepine.

Det er også programvaren ruten. Hvis en organisasjon har den tekniske dyktigheten til å trekke den av, kan bruk av ekstra lagringslag lag hjelpe til med skalerbarhet. Andre typer hurtigbuffer som distribuerte og grupperte cacher bør også vurderes.

Selvfølgelig er det også skyeruten, ettersom selskaper som Amazon Web Services tilbyr en mengde skalerbare beregningsalternativer som EC2 og mer. Imidlertid, hvis en organisasjon overholdes til et gitt sett med overholdelsesstandarder, er dette kanskje ikke det beste alternativet.

Nettverkstrafikk vil alltid være et problem blant små og store bedrifter. Men ved å holde seg foran mulige pigger og investere i infrastruktur for å dempe problemene, kan et selskap opprettholde merkevaren sin i turbulente tider.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com