Slik implementerer du Enterprise DevOps: 5 trinn

Hvordan DevOps driver digital transformasjon New Relics hovedproduktansvarlige Jim Gochee forklarer de viktigste spørsmålene og utfordringene selskaper som er fullt ut forpliktet til digital transformasjon.

Tradisjonelle metoder for å drive en IT-butikk er utdaterte, men organisasjoner må være på vakt mot å bare bytte ut denne modellen for DevOps - spesielt hvis det ender opp med dusinvis av DevOps-team som jobber på sin egen måte.

Under en tradisjonell IT-driftsmodell er det generelt for mange overleveringer mellom lag, sa John Brigden, visepresident for Amazon Web Services (AWS) Managed Services, under en mandagssesjon på AWS re: Invent 2018.

"Du har mange overleveringer når en endring gjøres, eller hvis noen form for tilpasning blir gjort til miljøet ... og det kan resultere i tap av innovasjon, tap av hastighet og mange andre utfordringer bedriften står overfor i dag., "Sa Brigden under økten.

Forestillingen om DevOps og DevOps-team generelt kan også være mangelfull, la han til.

"Du har kanskje titalls, til og med hundrevis av DevOps-team i miljøet, og hvis disse DevOps-teamene får lov til å finne ut av alt for seg selv - nettverkskonfigurasjon, sikkerhetsoverholdelse, overholdelse av PCI, endringsadministrasjon, automatisering, i tillegg til å skrive applikasjon for å oppnå deres forretningsresultat - du kan komme til et sted hvor du har mye ikke-standardisering, mye kompleksitet, og kanskje skape et miljø som kan bremse det du virkelig prøver å oppnå, "sa Brigden .

Som et resultat anbefaler Brigden en Enterprise DevOps-modell til sine kunder og samarbeidspartnere, en som sitter mellom DevOps og tradisjonell IT.

Her er fem måter å lage et Enterprise DevOps-miljø i organisasjonen din.

1. Begynn med "produksjonsklar" migrasjon

"For det første handler det egentlig om å jobbe bakover fra produksjonsmiljøet, virkelig tenke på run-state, ikke bare migrasjonen, " sa Brigden. "Migrasjon i seg selv er ikke nødvendigvis et resultat."

I stedet bør fokuset være på produksjons-klar migrasjon og operasjoner, som er sluttmålet og å ha det målet å informere om prosessen fra starten, la han til.

2. Omfavn eksisterende og ny beste praksis

Spesiell rapport

Å ri DevOps-revolusjonen

Du kan laste ned alle artiklene i denne spesialrapporten i en PDF (gratis registrering kreves).

  • Les mer

Det er ikke alltid aktuelt å fjerne gamle måter å jobbe på.

"Det handler om å omfavne standardisering og nye prosesser. DevOps-teamet skal ikke være nødt til å gjenskape hjulet for hvordan de skal møte et samsvarsmiljø eller minimalt sikkert miljø eller drive standardisering på effektivitet eller prinsipper, " sa Brigden. "Det er mønstre for suksess og mønstre av rammer som kan utnyttes på tvers av miljøer."

3. Husk DevOps-gamle apper, ikke bare cloud-native

Tilsvarende handler Enterprise DevOps om å betjene konstruksjoner som ikke bare støtter netto, nye cloud-native applikasjonsbunker, sa Brigden.

Det er viktig å inkludere i prosessen applikasjoner som går gjennom modernisering, og ikke å glemme deres eksistens eller betydning, og flytte dem inn i en DevOps-struktur også, la han til.

4. Bygg en kultur for inkludering

Det bør skapes en kultur for inkludering over hele organisasjonen, sa Brigden.

"Det handler om menneskene og kulturen og å bygge et miljø der du skaper en situasjon der du tar med folk, " sa han. "Det handler ikke bare om utviklerne - det er flere aktører som står på spill i en bedrift, og hvordan får du dem involvert i en migrasjon, hva er den riktige måten å involvere dem og bygge et vedvarende driftsmiljø fra den sammenhengen."

5. Skape verdiskapning

Til slutt sa Brigden ideen med Enterprise DevOps handler om å utnytte det en organisasjon allerede har til rådighet.

"Det handler om å fokusere de dyrebare få ressursene og mulighetene dine fra skyen på differensiering og virkelig få utnyttelse av standardisering og beste praksis på en gjennomtenkt måte, " sa han.

På den måten, la han til, har organisasjonen noe som kan leveres i skala, over hele miljøet.

"Dette er rektorene som er involvert når vi snakker om Enterprise DevOps ... Jeg bruker dette hele tiden med våre kunder og samarbeidspartnere, og det er en god referanseramme, " sa Brigden.

"Enterprise DevOps -modellen erkjenner dette konseptet med et sett med standardisert evne når det gjelder politikk, så vel som mekanismer som kan drive både forebyggende forhåndsbeskyttelse, så vel som detektivevner."

Avsløring: Asha McLean reiste til AWS re: Oppfinne som gjest hos AWS.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bygge en vellykket karriere som DevOps ingeniør (gratis PDF) (TechRepublic)
  • Agile og DevOps: 7 tips for å skape riktig kultur (ZDNet)
  • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
  • NABs nye IT-outsourcing-modell kan ha reddet den fra utryddelse (ZDNet)
  • Hvordan DevOps vil endre seg i 2019 og utover: 3 spådommer (TechRepublic)
Bilde: iStockphoto / Vasyl Dolmatov

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com