Geek Gaver 2010: u-Control Silver Bullet RC Helicopter

I oppveksten var det en hyggelig mann i nabolaget mitt som fløy et radiostyrt fly som han laget av et sett. Jeg husker spesielt at vingene var festet til flykroppen med gummibånd. Han ville fly flyet sitt på solfylte sommer ettermiddager, og alle barna i nabolaget ville samles for å se på. Det var da jeg først ble fascinert av radiostyrte kjøretøy.

Mens u-Control Silver Bullet RC Helicopter ikke er helt i den samme ligaen som flyet fra ungdommen, er det en ganske kul, flygende gizmo som ikke vil skattlegge gave-budsjettet ditt.

spesifikasjoner

I boksen:

 • Minihelikopter
 • Fjernkontroll
 • Bruksanvisningen
 • Ekstra rotor- og stabilisatorblader (du trenger dem til slutt)

Ikke i boksen:

 • Seks (6) doble AA-batterier
 • Inngang til batterirommet krever en Phillips-skrutrekker
 • Anbefales for alderen åtte (8) og oppover
 • Kostnad: 29, 95 dollar på Amazon
 • Informasjon om leverandør

Hva jeg liker

Det flyr: Selv om det ser ut til at et produkt som hevdet å være et flyvende helikopter faktisk ville fly, var jeg skeptisk. Men skepsisen min viste seg å være ubegrunnet fordi Silver Bullet virkelig flyr. Stabilisering av rotorblader: Ikke bare flyr det, men med lagdelt rotorblad for å stabilisere flyorienteringen, kan du holde helikopteret stående og forhindre at det snurrer ukontrollert. Enkelt oppsett: u-Control Silver Bullet RC Helikopter er enkelt å sette opp. Kontrolleren bruker seks AA-batterier, og helikopteret selv lader på omtrent 20 minutter. Det er bare tre RC-kanaler å bekymre seg for, og helikopteret får en operasjonskanal på fabrikken. Enkle kontroller: Kontrolleren har bare tre funksjoner: gasspjeld, venstre / høyre retning og trim. Trim er det som hindrer Silver Bullet fra å snurre, og det er den ene tingen som virkelig må justeres av piloten i løpet av den første flyvningen. Pris: Til bare $ 29, 95 er u-Control Silver Bullet RC Helikopter veldig billig og en anstendig verdi. Holdbar: Som et innendørs flyvende kjøretøy er det uunngåelig at minihelikopteret ditt krasjer i vegger, gulv, tak, lamper, bord og omtrent alt du har i rommet det flyr i. Men selv med alt det krasjer, fortsetter Silver Bullet å fly.

Det jeg ikke liker

Mangel på flykontroll: u-Control Silver Bullet RC Helicopter er virkelig et leketøy, noe som betyr at det mangler den subtile kontrollen som en mer avansert og dyr RC-flyvemaskin har. Seriøse hobbyister i denne plassen har en tendens til å spotte på disse "leketøy" minihelikoptrene. Hyppig lading: Silver Bullet veier bare noen få gram, noe som betyr at batteriet ombord må være ekstremt lite. Det lille batteriet betyr at du ofte må lade bilen. I testene våre kan du få omtrent 10 minutters flyging med 20 minutters ladetid. Det vil gå i stykker: Mens u-Control Silver Bullet RC Helikopter er bemerkelsesverdig solid, vil det til slutt gå i stykker. Boksen inkluderer utskiftbare rotorblader i påvente av at de originale bladene vil bli ikke-funksjonelle på et tidspunkt.

Nerdete bunnlinje

U-Control Silver Bullet RC Helikopter er en anstendig verdi og vil helt sikkert glede nørdene i livet ditt, i hvert fall for en stund. Å fly helikopteret rundt og prøve å holde det oppe og borte fra hindringer er morsomt, men jeg kan se at lokket slites etter hvert; men til 29, 95 dollar, kan det være nok. Imidlertid, hvis du ønsker å virkelig komme inn i den radiostyrte flyvende hobbyen, vil du sannsynligvis ønske å oppsøke mer sofistikerte produkter.

Geek gave score (av 5)

 • Morsom faktor: ****
 • Geek faktor: ***
 • Verdi: ***
 • Alt i alt: ***

Vil du ha flere anmeldelser av tekniske dingser og gizmos? Last ned PDF-filen til TechRepublic's Geek Gift Guide 2010.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com