Fire grunner til å vurdere Chlorides nye Trinergy UPS for kritiske installasjoner

Jeg hadde nylig muligheten til å sette meg ned med Chloride-administrerende direktør Tim Cobbold og, ved en egen anledning, Etienne Guerou, visepresident i Chloride South East Asia for å snakke om mulighetene til Chlorides nye Trinergy Uninterruptible Power Supply (UPS). Møtene var så opplysende at jeg endte opp med å gjenskape noen av forutsetningene mine om UPS-teknologi.

Trinergy er i stand til å drive datasentre og skalere fra 200 kW til 1200 kW. I følge Guerou er kombinasjonen av Trinergys evner unik i bransjen. Dette er en enorm påstand å gjøre, så jeg spurte ham om hvorfor IT- og anleggsledere vil ønske å vurdere Trinergy i kritiske installasjoner. Her er en oversikt over fire av de viktigste grunnene.

Energieffektivitet

Jeg har alltid antatt at alt UPS-utstyr er stort sett det samme, utover forskjeller i strømhåndtering og den åpenbare overlegenheten ved dobbeltkonvertering enn grunnleggende linjeinteraktive eller off-line modeller. Jeg har aldri lagt merke til strømeffektiviteten til UPS-utstyret, noe som kan føre til betydelige økonomiske besparelser eller svinn.

Den høyeste effektiviteten som for øyeblikket oppnås av UPS med dobbel konvertering, ligger på 94, 5 prosent, sier Guerou. Ved å lage en UPS som kombinerer de forskjellige typene UPS som er nevnt ovenfor i et enkelt chassis, klarte Klorid å oppnå en effektivitet på 97, 9 prosent med Trinergy.

Under henvisning til effektivitetstallene som er oppgitt av utstyrsprodusenter og salgsrepresentanter, sa Cobbold til meg: "Hvis du ser på driftsprofilen til UPS generelt, er det som er sikkert at det nesten aldri fungerer under den tilstanden." Med henvisning til gjenstanden av Trinergy, bemerket Cobbold at Chlorides fokus "fra et teknologisk synspunkt er på energieffektivitet."

Mange IT-fagpersoner kjøper utstyr basert på kapitalutgiftene alene, med liten hensyn til driftskostnader. Basert på økonomiske besparelser som følge av effektivitetsgevinstene, fortalte Guerou at avkastningen på å kjøpe Trinergy over mindre effektiv UPS til å være et og et halvt år; i løpet av 10 års levetid for utstyret, kan en Trinergy-installasjon effektivt være gratis.

tilkobling

Jeg er spesielt fascinert av hvordan Trinergy kan nettverkes via Internett for å overvåke og vedlikeholde eksternt. Et system kalt LIFE.net gir mulighet for fjernovervåkning 24/7 av Chloride ingeniører for å identifisere og utbedre potensielle problemområder før de utvikler seg til et strømbrudd.

Fungerer i romtemperatur

Trinergy er designet for å fungere ved romtemperatur. Og fordi alt er montert i stativer, kan Trinergy skyves mot veggen uten unødig bekymring for varmeavledning. Fordelen med å operere ved romtemperatur er at det ikke er behov for å bruke ekstra strøm på å kjøle UPSen. I følge Guerou er den generelle regelen at for hver 1kW varme som genereres, vil det være nødvendig med omtrent 1, 7 kW energi i avkjøling for å fjerne den. Som du kan forestille deg, kan dette raskt legge opp til mye kraft. Ved å betjene kjøleren bemerket Guerou: "Du trenger ikke å kjøle det du ikke mister."

Modulær arkitektur

Trinergy har en modulær arkitektur. Jeg påpekte at det allerede er UPS-løsninger på markedet som er modulbaserte. Imidlertid ser det ut til at Trinergys modulære arkitektur ikke slutter ved installasjonstidspunktet; faktisk tar klorid begrepet modulære til nivåer som ikke er sett før.

Klorid bemerket at det er mulig å konfigurere hele Trinergy-moduler til å slå seg av basert på forhåndskonfigurerte parametere. Sier Guerou, "Du har hundrevis av måter å programmere denne UPSen til å reagere og handle annerledes når det gjelder belastningstyper, løsninger og virksomheter." I tillegg "Vi vil levere strømmen etter behovet. Og hvis vi ikke trenger den, slår vi den av."

Dette alternativet høres ut som det ville fungere bra med VMwares siste virtualiseringsutvikling, som kan skifte databehandling over fysiske servere og til og med slå av overflødige.

Konklusjon

Når det gjelder tilkobling, var jeg bekymret for muligheten for sikkerhetsbrudd. Selv om jeg ikke hadde anledning til å snakke med noen nettverksingeniører om dette problemet, ble jeg fortalt at fjernovervåkning kunne deaktiveres om ønskelig, så jeg antar at det ikke burde være et område med stor bekymring.

Med det økende presset mot grønn databehandling representerer Trinergy et godt forslag for å spare energi - og penger.

TechRepublics nyhetsbrev om servere og lagring, levert mandag og onsdag, tilbyr tips som hjelper deg å administrere og optimalisere datasenteret.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com